Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
dumtraukis rašė:taip ratas plateja, bet tarp jaunu zmoniu, nu max iki 30 daugiausiai, dirbu darba tarkim toki persmelkta sovietiniu tradiciju, tai bijau net uzsiminti apie kazka i ta puse, ten toliau zodzio vodka nieko nesuprantama ir kitaip reikalai netvarkomi
O ko bijai? Bijai ka apie tave pagalvos sovietiniai, vodkėi užkonservave smegenis ale tikrieji vyrai? Kam rupi ka jie galvoja? O gal pats jautiesi darantis kažka bloga, netinkamo?
Aš nė nuo nieko neslepiu savo pomegiu (na nebent pakvimpa mentukais ) o siaip ir darbe ir giminei visi žino kad pučiu
P.S. su naujais metais nauji manau tokia tikra latru svente tai galvoju gal ir man reiks kažkiek išgert krc visiems laimingai, nepadauginkit ir bukit laimingi
na del zinojimo, tai artimiausi mano zmones zino yra apsviesti ir t.t pasako kartais kad negerai, bet tai tuom ir pasibaigia, jokios priespriesos, o toliau i miska, tai kolkas bijau vilko nu zodziu su Naujaisiais visus forumiecius, geru derliu simet, musu ukininkams ir geru emociju megejams
sweiki gal nieks nesupiks ir tikiuosi mano postas tures tik teigiamu minciu ar ideju... tai va sndn plaukiojau po neta ir atradau toki puslapiuka......
Paskutinis pranešimas
Px kad siunčia ne tame esmė. Ten yra tikrai visai neblogų straipsniukų kiek pastebėjau. Tai manau kad ne vienas šito forumo dalyvis ten sėdi ir...