Paskaičius šitą temą man kilo dvi mintys.
Arba tu rukydamas kažko bijai, esi dėl kažko neramus, ar tiesiog tavo rukymo kompanijonai nėra tie su kuriais tau derėtų rukyt.
Juk pats sakai kad tau taip būna ne visada, tai tu prieš rukydamas pamastyk ar verta, apmastyk diena, juk tai gali slypėt ir pasamonėje, atkreipk dėmesį į savo nuotaiką ir panašiai. Didelė tikimybė kad tas širdies stojimo efektas yra būtent dėl to. Man pačiam kartais būna, tik ne taip kaip tau, kad parūkius netinkamoi kompanijoje tiesiog nesinori kalbėt, neturi ką pasakyt, kitaip sakant užsigrūzini ir tiek.. tai vat.
O kita točka zrenija, kad gal tu turi kokių problėmų su kraujotaka, su širdim, spaudimu. Galimas daiktas, kad ir dėl to, nes parūkius kyla spaudimas, paspartėja širdies darbas ir panašiai, todėl geriau pasitikrint poliklinikoj pasitaikius progai, nes gali būt baisios pasekmės.
Rašant kilo dar ir trečia točka zrenija

kad galbūt tu tiesiog perrukai, užrūkai daugiau nei pakeli, todėl gliūkai ir prasideda.
Aš pats žinau panašių istorijų, kai žmogus pats užsiparina arba jį kas užparina ir prasideda paranojos, blogi tripai ir pan.

Esu karta ir pats biedna čiuvelį užparinęs (visai tuo nesididžiuoju

) bet taip jau išėjo, snarglys dar buvau, tai tas raitės ant žemės sako tuoj mirsiu, širdis sustos, o mes žvengt

baisus žmogus aš..