sveikata
Re: sveikata
del tu garintuvu:
tai kiek girdejau ten tas maisas i kuri garinama kanape turi buti specialios medziagos?ir ta medziaga kiek girdejau nera ilgaamze, ir dar brangi.Tai klausimas :is kur butu galima gauti tu maiseliu , kai susidevi turimi?
tai kiek girdejau ten tas maisas i kuri garinama kanape turi buti specialios medziagos?ir ta medziaga kiek girdejau nera ilgaamze, ir dar brangi.Tai klausimas :is kur butu galima gauti tu maiseliu , kai susidevi turimi?
Headshopuose internete žiūrėk.merlinas rašė:del tu garintuvu:
Tai gal geriau isvis nevartot? Viskas juk eina vaisiui i krauja taip pat, tai dar tfu tfu tfu prisiprikolinsit ir bus koks slow motion vaikas. Metus neruke & negere galetumet ir pasedet, ir mityba susireguliuot. Ketvirti metu pries vaisiaus padaryma ir dar + 9 men. Tiek tu, tiek antra puse. O jei manai, kad metai per ilgas laiko tarpas kentet, tai tada isvadas pati pasidarykValkyria rašė:putejas rašė: "Per daug" priklauso nuo kiekvieno žmogaus individualiai, sunku pasakyti kas yra per daug kas ne. Jei persirūkai ir apsivemi ar pradeda darytis blogai, tuomet yra per daug. Jei rūkai kiekvieną dieną ir gyvenime nesitvarkai (mokslai darbai šeima reikalai ir t.t.), tuomet irgi per daug
Na taikliai čia pasisakei manyčiauo aš gerai gyvenime tvarkytis ir pradėjau būtent pradėjus kiekvieną dieną rūkyt
![]()
Beje, jei vis dar apienėštumo metu tai jei jau vartoti, tai jaučiu geriausia arbatėlę minėtą tam filmuke arba kepinius su pagardintu pienuku?
ir gal žinot kaip tą arbatėlę pasidaryt? tipo užplikyt ir viskas?
![]()

Я тут присел, дунул и подумал..
Man viso to atsisakyt nebūtų kančiaberzinis rašė: Tai gal geriau isvis nevartot? Viskas juk eina vaisiui i krauja taip pat, tai dar tfu tfu tfu prisiprikolinsit ir bus koks slow motion vaikas. Metus neruke & negere galetumet ir pasedet, ir mityba susireguliuot. Ketvirti metu pries vaisiaus padaryma ir dar + 9 men. Tiek tu, tiek antra puse. O jei manai, kad metai per ilgas laiko tarpas kentet, tai tada isvadas pati pasidaryk)))

Jeigu atsisakyt nebutu kancia, tuomet susitvarkysi
Aisku, taip imt ir persijungt i sveikuolio rezima nera labai lengva, bet vaisiaus vardan
Kazkaip dabar prisiminiau Naujus metus, kai visi visko prisizada ir mano, kad atsikelus sausio pirmosios ryte viskas pasikeis 

Я тут присел, дунул и подумал..
Aha, o pabudę ryte supranta kad kol patys nepakeis tol niekas ir nepasikeis 

Šitas "žydas" lietuvos mokyklom labdaros išdalino tiek, kiek tu neuždirbsi per visą savo gyvenimą.ego rašė:Šitas ŽYDAS užsiima dezinformacija.
dėl jo uždarbio taip garsiai nerėkauk nežinodamas faktųno_one rašė: Šitas "žydas" lietuvos mokyklom labdaros išdalino tiek, kiek tu neuždirbsi per visą savo gyvenimą.

Esmė tame, kad šitas žydas nebereikalo toms mokykloms labdarą dalino, o tam, kad greičiau įgytų palankų visuomenės vertinimą ir galėtų efektyviau skleist tam tikras propogandas, įskaitant ir mitus apie žolytę.
Kodėl sorosas turėtų skleist mitus apie žolę? Kuo jam tai naudinga?
Tuom, kuo ir visiem įtakingiausiems pasaulio žmonėms - neparūkančiusno_one rašė:Kodėl sorosas turėtų skleist mitus apie žolę? Kuo jam tai naudinga?

http://www.guardian.co.uk/politics/2010 ... a-donation
Dabar nuomonė apie Sorosą nepasikeitė?
Nepasikeitė nė kiek, nes visu tuo jis siekė legalizuoti Californijojno_one rašė:http://www.guardian.co.uk/politics/2010 ... a-donation

Valkyria, bravo, retai tenka tokio požiūrio merginą sutikt
Dėl Soroso tai neabejot galima, kad jo tikslas tik dar daugiau pinigų. Ir nevisada veiksmai turi tiesiogiai nešt pinigus, visuomenės nuomonė, kaip ir patys pinigai, yra labai stiprus instrumentas darant didesnius pinigus.
O garintuvai tikrai super reikalas sveikatos atžvilgiu, nors ir nevisada gydytojais galima pasitikėt, bet šiuo atveju jie rekomenduoja būtent juos, pagrįsdami, mano nuomone, pakankamai patikimais ir logiškais duomenimis. Pats galvoju nusipirkt tokį.
O kolkas naudojuos savadarbiu

O garintuvai tikrai super reikalas sveikatos atžvilgiu, nors ir nevisada gydytojais galima pasitikėt, bet šiuo atveju jie rekomenduoja būtent juos, pagrįsdami, mano nuomone, pakankamai patikimais ir logiškais duomenimis. Pats galvoju nusipirkt tokį.
O kolkas naudojuos savadarbiu

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Oba! Kūl aparaciukas, teks isbandytRapidFire rašė: O kolkas naudojuos savadarbiu

Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

Kaip faina, kad mano požiūris džiugina kažką...RapidFire rašė:Valkyria, bravo, retai tenka tokio požiūrio merginą sutikt![]()

Žiauriai sužavėjo mane abudu aparatai, parodžiau broliui ir draugui tai jau konstruoja tą savadarbį

-
- Patyręs
Manau labiau dziugina, kad mergina... o tas poziuris cia daugmaz pas visus vienodasValkyria rašė:Kaip faina, kad mano požiūris džiugina kažką...

Tiesa, nes vaikinai tikrai daug rečiau priešiškai nusiteikę šio augalo atžvilgiu, nei merginos. O tokios išimtys džiuginaBarrel rašė:Manau labiau dziugina, kad mergina... o tas poziuris čia daugmaz pas visus vienodasValkyria rašė:Kaip faina, kad mano požiūris džiugina kažką...

sėkmės, nepamirškit raport parašyt aparato, o Valkyria- ar aš jūsų nepažystu? Jei jūs nuo Dzūkijos prašyčiau AŽValkyria rašė:
Žiauriai sužavėjo mane abudu aparatai, parodžiau broliui ir draugui tai jau konstruoja tą savadarbį

Ne, aš ne nuo Dzūkijos, tad manau, kad nepažįstatDarNe rašė: sėkmės, nepamirškit raport parašyt aparato, o Valkyria- ar aš jūsų nepažystu? Jei jūs nuo Dzūkijos prašyčiau AŽ

Atsiprašau, kad nelabai į tema čia mano postas apie rūkymo būdus sveikatos temoj, pasitaisysiu

-
- Patyręs
Garintuvai gurmanam - kaip tik, bet velgi, viskas priklauso nuo kokybes 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 70 Atsakymai
- 46367 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Regimantas
-
- 87 Atsakymai