![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Stengiuos rūkyt nevienas, dažniausiai su švogeriu

Dėl to paties, plius dėl to, jog tik tada aplanko geriausia kūrybinė mūzaDendis rašė:As rukau tam, kad atsipust pailset nuo viso to lekimo kazkurtam kad galeciau pasinert i visai kitoki pasauli kuriame nera nei pykciu nei karu nei apgauliu kad pabutum ten kur ir noretusi kad butum visa laika
![]()
tai gal pasidalintum savo kuryba su visais?marlis rašė:muzika
Nzn ar kas supras tokia muzikadowis rašė:tai gal pasidalintum savo kuryba su visais?marlis rašė:muzika![]()
Man patiko, daugiau gal ką turi iš kurybosmarlis rašė:Nzn ar kas supras tokia muzikahttp://www51.zippyshare.com/v/32737190/file.html
Vat butent, as irgi dazniausiai vienas rukau ir darau ta patidumtraukis rašė:dazniausiai vienas, nesvarbu ar namie ar draugu kompanijoj. vienam tai tiesiog patinka mastyti, klausyti muzika, o jei kompanijoj tai nera su kuo, kiti nelabai isileidzia ta dalyka is save kazkaip, bet man patinka, kad mano poziuri toleruoja, jei draugai ima alu geria, as suktine imu ir susibendraujam jokio skirtumo nejauciu. kompanija nedidele, visi savi. yra su kuo galeciau kiekviena diena pust, tik susimesk pinigais, bet del idejos kad tik nudauztu ir pazvengti as nepasirasau. tikriausiai busiu jau daugiau is jos suzinojes ir pasiemes nei tie du dalykaiJamaicaman rašė:kaip dazniausiai rukot, ta prasme su draugais ,hebra ir t.t. ar vieni ? ir kodel butent taip ?
Įdomu įdomu būtų paklausytcosM rašė:Muzika irgi geriau kurt kai parukai, pats su FL9 bandau kaskart koki psy sukurtpora gabalu normalesniu jau padares gal veliau kada ir i youtube det pradesiu
Visiškai sutinku. Tam, kad gyvenčiau o ne slysčiau kasdienybe, kad prisikurčiau tikslų ir lengvai sugalvočiau būdus kaip juos įgyvendinti. Tam, kad sugebėčiau kontroliuoti savo mintis ir nuolat kreipti jas pozityvumo linkme. Tam, kad įsigilinčiau ir suprasčiau ko iš tikrųjų noriu iš savęs, kitų ir gyvenimo. Dar todėl, kad savo kailiu patyriau labai daugputejas rašė:Rūkau tam, kad apvalyčiau savąją dvasią, tam, kad apgalvočiau savo gyvenimą, klaidas ir būdus kaip jas galima būtų ištaisyti. Rūkau tam, kad į viską žiūrėčiau ramiai ir savomis akimis. Rūkau tam, kad gyvenčiau.
Sakyciau siaurokas poziuris siuo klausimuElfasVonPa rašė:daugiau jau tampa chaosas, tada jau nebe rukom marichuana o svaiginames narkotikais.