[ nuotrauka ] Trumpai „Sopor Aeternus“ kūrybą galbūt galima apibūdinti kaip gamtos išdaigos sąlygotų dvasinių išgyvenimų išraišką. Šiame grotesko, neįprasto grožio, liūdesio kupiname mene nėra visuomenei skirtos žinios, nėra idėjos, tai – sužaloto, nuo vaikystės esančio beveik visiškoje izoliacijoje žmogaus emocinė iškrova, dienoraštis, labiausiai suprantamas tik jo autoriui. Tokius reiškinius, kaip Anna Varney, visuomenė linkusi laikyti amoraliomis laikmečio grimasomis. Deja, „Sopor Aeternus“ atskleidžia gilios ir itin jautrios asmenybės tragediją.
„Sopor Aeternus & The Ensemble of Shadows“ – tai išskirtinai studijinis vieno žmogaus projektas, kurio albumų įrašuose bendradarbiaujama su profesionaliais klasikinės ir populiariosios muzikos atlikėjais bei garso režisieriais, suteikiančiais Annos Varney idėjoms beveik tobulą išraišką. Projekto kūrybą galima būtų skirti į du etapus. Ilgą laiką beveik du dešimtmečius esančio „Sopor Aeternus“ kompozicijose vyravo klasikinei muzikai būdingi instrumentai ir unikalus, sunkiai apibrėžiamas stilius: kamerinės, neoklasikinės, ambientinės muzikos, folko, kabareto ir specifinio, emocionalaus balso junginys, kartais pavadinamas darkwave. Vėliau Anna Varney kaip pilnavertį elementą įvedė populiariajai muzikai būdingą ritminę sekciją: boso ir mušamųjų partijas. Muzika tapo lengviau prieinama, žaismingesnė, jos emocinis spektras išsiplėtė.
Viena iš keisčiausiu grupiu, bei asmenybiu... Tema nusprendžiau sukurti norėdamas supažindinti su kiek keistesne muzika http://www.youtube.com/watch?v=XwsJlUdk ... re=related
SOPOR AETERNUS - Gamtos išdaiga Anna Varney
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Re: SOPOR AETERNUS - Gamtos išdaiga Anna Varney
2min ir isjungiau nebeimanoma 

vaikai nenarkokit vartotiku.
-
- Ekspertas
Skamba kaip labai lievas popso daininkas. Visdelto muzika meniskai sukompozuota.
-
- Pažengęs
Man patinka toks senovinis darkwave, tik klipu geriau nežiurėti 

-
- Pažengęs
o man......... patiko........ kazkaip..... uzburia........ kazkokios emocijos apima..... tarsi daina valdytu mane.......... keistai kazkaip..........
-
- Pažengęs
kuri daina?ElfasVonPa rašė:o man......... patiko........ kazkaip..... uzburia........ kazkokios emocijos apima..... tarsi daina valdytu mane.......... keistai kazkaip..........

-
- Pažengęs
ta kur linka numetei. kitas klausiau, kazkaip skirtumo nelabai pastebejau 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 0 Atsakymai