Su kuo dar galima maišyt?
Re: Su kuo dar galima maišyt?
atsiprašau, turbūt būsiu ne čia pataikęs...
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Norejau paklausti ar imanoma pamaisyti pyxa su kalijano tabaku ir i bonga ideti ? taprasme ar trauksis normaliai ir ar ishvis degs , nes kazkur esu mates , kad tai imanoma 

The chose one ! 

-
- Patyręs
sumaisyt imanoma, o ar trauksis, tai tiesiog be pyxo isbandyk ir pamatysi
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

-
- Pažengęs
O tai rukant per pypke, geriausia ir maisyti su pypkiu tabaku ?
-
- Pažengęs
GERIAUSIA tai yra išvis nemaišytiKrolikas rašė:O tai rukant per pypke, geriausia ir maisyti su pypkiu tabaku ?
wwwwww
PritariuBongMachine rašė:GERIAUSIA tai yra išvis nemaišytiKrolikas rašė:O tai rukant per pypke, geriausia ir maisyti su pypkiu tabaku ?

PsYchotherapist
aikat jus grynuoliai.
ne kiekvienam jusu ismintis tinka. o man pavyzdziui nepatinka kaip pareina efektas grynos. del gerkles kirbinimo, neekonomiskumo jau nieko nesakau. ir parukau kai uzsinoriu cystagano. bet man tiesiog nepatinka tai kaip po grynos ateina pruha. nera smugio, nera astrumo. o man patinka kai stveria iskart uz pakarpos. o gryno patraukes turiu laukt 5-10 min kol uzlinguos.
ne kiekvienam jusu ismintis tinka. o man pavyzdziui nepatinka kaip pareina efektas grynos. del gerkles kirbinimo, neekonomiskumo jau nieko nesakau. ir parukau kai uzsinoriu cystagano. bet man tiesiog nepatinka tai kaip po grynos ateina pruha. nera smugio, nera astrumo. o man patinka kai stveria iskart uz pakarpos. o gryno patraukes turiu laukt 5-10 min kol uzlinguos.
Su kaljaniniu tabaku? Kiek pamenu, kai netycia papuole keli grumstai kaljaninio i bonga, tai nelabai malonu buvo, ir traskejimas lyg kadagio shaka imetes buciau.
As tik uz gryna, nebent jonyje su pypkiniu tabaku ar kazkuo labai panasiu, bet tik ne is cizos
Nerukantis
4apa, del hito tai tavo tiesa, kai traukiau per bonga cizos + zalias, vos nekritau is fotelio
daugiau taip nebetraukiau ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
As tik uz gryna, nebent jonyje su pypkiniu tabaku ar kazkuo labai panasiu, bet tik ne is cizos

4apa, del hito tai tavo tiesa, kai traukiau per bonga cizos + zalias, vos nekritau is fotelio

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Я тут присел, дунул и подумал..
per
su tabaku žiaurei neskanei traukias. bet i splifa tabako kas be ko
o daugiau nemaišau nebent dar prisimenant pirmus kartus per ūtka xDDDD

PsYchotherapist
Amm.. Pns kaip ir i tema gal kas zinot kur lutone ( anglijoje) yra pirkti tabako su skoniu. Nes arundele tesco ir visose plataus spektro parduotuvese nera. :-)
Happy like hipo, you understand? ! :-O
man lygej tas pats4apa rašė:aikat jus grynuoliai.

ir dar biski i tema

Kaip man gerai kad megstu gryna, nereikia galvos sukti ka ir su kuo maisyti 

change makers
Kaip manot ar apsimoka maisyti su pirktiniu tabaku su kokiu nors skoniu ? Ta prasme kur cigaretem sukti skirtas ?

-
- Patyręs
Taip. Priklauso dar nuo tabako dregnumo, nes kartais naudojant perdregna tabaka labai prastai trauktis gali 

Šlapio sukamo tabako nebūna, o drėgnumas jų visų panašus
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Patyręs
klysti, buna dregnesiu ir sausesniu.putejas rašė:Šlapio sukamo tabako nebūna, o drėgnumas jų visų panašus

na man neteko matyt per drėgno tabako, kad net nesitrauktų 

-
- Patyręs
nieks nieko apie nesitraukima nesake, traukiasi prastai.. o kad yra tai tikrai, nekarta teko apturet. 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 7 Atsakymai
- 6530 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Legalize it!