Tundra'11 Liepos 7 - 10 d.
Tundra'11 Liepos 7 - 10 d.
Kas šiemet į tundrą?. Aš planuoju lėkt , tai jai kam reiks iš Klaipėdos važiuot sakykit susitarsim
Bilietukai pigūs!! http://www.tiketa.lt/

Re: Tundra'11 Liepos 7 - 10 d.
na laiko dar yra, mąstom. niekad nesu buvęs tai visai nieko būtų apsilankyt pasižiūrėt kas ten do festivalis;)
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
jei tik pavyks, butinai nuvarysiu 

Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

-
- Patyręs
Jei išpuls laisvos dienos, reikės nulėkt
kelintą kartą varot į tundrą?

Jungle is massive!
-
- Patyręs
Man tai trečias kartas bus
Daug kas sako, kad Tundra vis komercėja, nepageidaujama liaudis renkas ir t.t. Bet kiek buvau nenuliūdino, svarbiausia su kokia chebra varai ir kaip tūsinies, o visa kita tik nereikšmingos smulkmenos, kurias pamiršti, kartais šypteli prisiminus
Galėtų forumiečiai turėt kokį išskirtinį ženklą: lipduką, maikę su legalus.net logotipu, būtų smagu susipūst ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Jungle is massive!
turim gi savos atributikos gonzo.lt:)
-
- Patyręs
Kas yra nepageidautina liaudis? "Komerceja", todel, kad festivalis kiekvienais metais susilaukia vis daugiau demesio, tuo paciu vyksta didesnes reklamines kampanijos, atkeliauja vis daugiau zmoniu, dj'eju etc.. tame nieko blogo nemtau. Kaip sakant visiem neitiksi, svarbiausia, kad zmogus atvarytu i festa praleist gerai laiko, paklausyt geros muzikos ir tiesiog atsipalaiduotuWhite smoke rašė:Daug kas sako, kad Tundra vis komercėja, nepageidaujama liaudis renkas ir t.t.

mintis isties neblogaWhite smoke rašė:Galėtų forumiečiai turėt kokį išskirtinį ženklą: lipduką, maikę su legalus.net logotipu, būtų smagu susipūst

-
- Patyręs
Tik perfrazuoju, na kad daugiau marozų, pernai metais buvo nemažai vagysčių, dingdavo daiktai iš palapinių, mašinų ir t.t., galima sakyti, kad tai dėl to populiarumo, arba organizatorių nesugebėjimo sudaryti tinkamų sąlygų, kaip apmokamos aikštelės, jog jas kažkas prižiūrėtų. Priklausomai nuo kampo kaip į situaciją žiūrėsi, man asmeniškai taip pat netrukdo ar tūkstantis ar aštuoni tūkstančiai žmonių, varau pailsėt, paklausyt muzikos, išgirst gyvai didelį asortimentą dj'ųSmoking Barrels rašė:Kas yra nepageidautina liaudis? "Komerceja", todel, kad festivalis kiekvienais metais susilaukia vis daugiau demesio, tuo paciu vyksta didesnes reklamines kampanijos, atkeliauja vis daugiau zmoniu, dj'eju etc.. tame nieko blogo nemtau. Kaip sakant visiem neitiksi, svarbiausia, kad zmogus atvarytu i festa praleist gerai laiko, paklausyt geros muzikos ir tiesiog atsipalaiduotuWhite smoke rašė:Daug kas sako, kad Tundra vis komercėja, nepageidaujama liaudis renkas ir t.t.![]()

Jungle is massive!
Tai daiktus reikalingus laikyk po užraktu mašinoj , o svarbiausius asmeninius daiktus nešiokis su savim
Palapinę taippat galima užrakinti 

-
- Patyręs
Teko sudalyvaut 2009 ir 2010 metais. galiu pasakyt tik tiek kad ŽIAUREI AHUJIENAI PATŪSINAU
Butinai dalyvausiu šiais metais
ko tik ten aš neparagavau 

![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif)

PsYchotherapist
Čia jau virš normos :OWhite smoke rašė:Taigi ir buvo užrakintos, išdaužė stiklus...

-
- Patyręs
girdejau ir as, kad ilgapirsciai neblogai prasisukoWhite smoke rašė:Taigi ir buvo užrakintos, išdaužė stiklus...

Dalyvausim!
-
- Naujokas
Džiugu matyti šitokią temą. Džiaugiuos už tuos kas vyks į tundrą ! Geros nuotaikos, gerų emocijų, gerų tripp'ų ir taip toliau. Sėkmės. Peace
http://www.tundrafestival.lt
Psy ☼ Raver
Psy ☼ Raver
-
- Ekspertas
O aš va į fire lėksiu, nebus jokiu parkiu dėl vagysčiu marozu nepageidaujamu asmenų ir pan
Grynas pozityvas, dub reggae jungle raggajungle, viskas ko reikia pozityviai nusiteikti ir gerai praleist laiką )
Aš ir laikausi tos nuomonės kad tundra kasmet vis popsėja ) būtų ten gerai feiskontrolą padorų įvest manau išsitaisytų
Bet žinot, vistiek būtų įdomu ten apsilankyt
tundra ir lieka tundra, tolimų kelionių šalis ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Grynas pozityvas, dub reggae jungle raggajungle, viskas ko reikia pozityviai nusiteikti ir gerai praleist laiką )
Aš ir laikausi tos nuomonės kad tundra kasmet vis popsėja ) būtų ten gerai feiskontrolą padorų įvest manau išsitaisytų

Bet žinot, vistiek būtų įdomu ten apsilankyt

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Trečią kartą varysiu į Tūndrą
nesveikas festas
visą laik kai atsibundu pirmą dieną (po pirmos nakties tūso) visą laik būna mintis ,,KOKIO VELNIO AŠ ČIA TEPMIAUSI?!?!?" bet poto einam pasimaudyt į ežeriuką, pavalgom poto
na ir vėl chillini visą dieną o vakare tūsiniesi
Jeigu viskas pavyks kaip planuoju tai jeigu pamatysit Tūndroi linksma išsitaškiusią giltinę su jointuku tai žinokit kad ten aš
susimeetinsim

Take A TOKE, And All Your Worries Go Up in Smoke
laukima nesulaukiam !! gal iš kokios atributikos ar ko nors atpažinsim forumiečius butu tikrai neblogai su kažkuo iš forumo supoooost
)

PsYchotherapist
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 20 Atsakymai
- 15796 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas melyna.puma