Mes vel izymus, garsus ir net seimo trokstami...
Mes vel izymus, garsus ir net seimo trokstami...
					Paskutinį kartą redagavo Sigma 2005-05-01, 22:15. Iš viso redaguota 1 kartą.

BOB - Bombs Over Bagdad!

- 
				naktibaldas
- Ekspertas 
- Reputacija: 9
- 
				trakishkis
- Naujokas
- Reputacija: 0
pataisau linka ftp://dangus.iti.lt/prikolai

- 
				naktibaldas
- Ekspertas 
zinai, o as idejinis esu, aisku dazniausiai nusvylu del to, bet linkes pakovot uz savo tiesas:) ir konspiruotis nelinkestrakishkis rašė:drasus tu senis, Laurynai, ziurek kad nepakratytu taves ir nepadarytu is taves pavyzdzio kitiems, nes tie seniai kovoja su vejo malunais ir nieko negali padaryti, o tu net savo pavarde rasai...
Gal man ir paranoja, bet atsarga gedos nedaro
![:] :]](./images/smilies/blink.gif) koks pontas amset savo nuomone uzsianonizavus?
 koks pontas amset savo nuomone uzsianonizavus?Aisku, o kam Naktibaldui slėptis - jis nei pardavnėja, nei augina (nors dirbdamas seniuose equipment'ą su nuolaida susipirkt galėtų!   ).
  ). 
Mano nuomone, jei garsiai kalba (Gintaras Našlėnas & Co) galima būti ramiam - pašnekėjo, užsidėjo pliusiuką ir ramiai sau miega - rugiagėles sapnuoja. Jei kas rimtai (neduokdie) susidomėtų - būtų greitai ir be kalbų.

).
  ). Mano nuomone, jei garsiai kalba (Gintaras Našlėnas & Co) galima būti ramiam - pašnekėjo, užsidėjo pliusiuką ir ramiai sau miega - rugiagėles sapnuoja. Jei kas rimtai (neduokdie) susidomėtų - būtų greitai ir be kalbų.
I am the politician
and I decide your fate!

and I decide your fate!
- 
				naktibaldas
- Ekspertas 
- 
				naktibaldas
- Ekspertas 
neturiu as salygu augint....vat namiskiai apie kanapes turi kita nuomone..nors turbut as pats esu kaltas...jei vien tik pusciau jie neturetu apie 'narkotikus' tokios blogos nuomones.Solvent rašė:Aisku, o kam Naktibaldui slėptis - jis nei pardavnėja, nei augina (nors dirbdamas seniuose equipment'ą su nuolaida susipirkt galėtų!).
Mano nuomone, jei garsiai kalba (Gintaras Našlėnas & Co) galima būti ramiam - pašnekėjo, užsidėjo pliusiuką ir ramiai sau miega - rugiagėles sapnuoja. Jei kas rimtai (neduokdie) susidomėtų - būtų greitai ir be kalbų.

- 
				naktibaldas
- Ekspertas 
- 
				naktibaldas
- Ekspertas 
- 
				dreamofsilence
- Patyręs 
- Reputacija: 0
o jei i tema - drisciau pastebeti, kad si karta moteriske nepripjove tokiu grybu kaip dumalakas savo laikais, o bent jau graziu citatu parinko ir www pareklamavo jo pavadinima i laikrasti idejus  ir suprask dabar kas cia didesnis reklameris - ar mes kad toki www uzkurem ar jie atvirai atsipusk.lt pavadinima ant visos lietuvos paskelbe...
 ir suprask dabar kas cia didesnis reklameris - ar mes kad toki www uzkurem ar jie atvirai atsipusk.lt pavadinima ant visos lietuvos paskelbe... 

ir suprask dabar kas cia didesnis reklameris - ar mes kad toki www uzkurem ar jie atvirai atsipusk.lt pavadinima ant visos lietuvos paskelbe...
...dream(ofsilence)...
raising awareness.

raising awareness.
- 
					- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas

- 

- 5 Atsakymai
- 5594 Peržiūrėta
-