Keletas anekdotų apie
Sėdi du diedukai ant suoliuko kieme ir kalbasi:
- Ale žiūrėk, vargšai tie studentai… 5-se vieną cigaretę rūko..
- Nu, ale vis tiek linksmi, juokiasi, krykštauja…
- Kuo dirbi?
- Darau žmones taikiais ir gerais.
- Šventiku, ar ką?
- Žolę pardavinėju.
Sedi zuikis ant kranto ir ruko žole.Priplaukia prie jo bebriukas ir sako:
-Zuiki,duok žoles parūkyt.
-Tai kad tu nemokesi,-atsako zuikis,gailėdamas žoles.
Kai pagaliau bebriukas išmaldavo dūmo,zuikis jam aiškina:
-Reikia gerai itraukti,nuplaukti į kitą krantą,tada atplaukti atgla ir išpūsti.
Na bebriukas taip ir padarė:gerai įtrauke ir plaukia.Bet vargšas neišgalejo ir jau kitame krante išpute.Sedi sau liūdnas bebriukas,kol priplaukė begemotas.Tas klausia nusiminusio bebriuko:
-Ka čia veiki?
-Ai zuikis aname krante žole dalija,- atsake bebriukas.
Begemotas,matydamas gera proga,plaukia pas zuiki į kitą krantą.Išnyra jau priplaukęs, o zuikis isterišku balsu ir rėkia:
-Išpūsk,bebriuk, išpūsk!!!!!!!!!!!!
Gyveno kartą čeburaška ir vinipūchas. Ir visą vasarą jie rūkė žolę. O kaip čeburaška yra jaunesnė jai reikia eiti į mokyklą. Ir nuėjus jai pasako, kad reikia parašyti rašinį apie vasarą. Ji greitai atlekia pas vinipūchą ir sako ką daryt man reikia parašyt ką veikiau vasarą, o aš visą vasarą rūkiau žolę ką man daryti. Vinipūchas ir sako kad tu rašyk ne rūkiau o skaičiau. Nu tai čeburaška ir rašo atsikeliu paskaitau, paskaitęs pasidarau valgyt ir vėl paskaitau. Paskaitęs nueinu miegot. Atsikeliu ir vėl paskaitau ir vėl pasidarau valgyt ir pavalgęs einu pas vinipūchą skaitydamas. Nuėjęs pas jį kartu paskaitom paskaitę pavalgom ir vėl paskaitom, paskui skaitydami išeinam į mišką ir ten tik pyst vilkas iš krūmų iššoka toks apsiskaitęs apsiskaitęs ir dar pusę knygos už ausies užsikišęs.
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)