Kepk su Kanape !
Re: Kepk su Kanape !
Kokiu santykiu reikia maišyti ganją ir sviestą , darant cannabutter?
, bet tai tik mano nuomonė.
nauja tendencija forume populiareja- jei niekas neatraso i tavo posta, tai rasyk postus ivairiose temose tol kol kamnors nervai truks! ot gudrociai. tu bent skaitei temas forume susijusias su tuo klausimu? jeigu butum skaites tai zinotum kad jokiu cia ipatignu formuliu kiek reikia ko nera isvesta. dedi kiek telpa i puoda ir verdi, nejaugi cia daug ismones reikia? is kur po galais mums zinot kokio ten stiprumo tas tavo stufas, jog pasakytumem kiek jo reiks? bandyk ir atrasi, vo tau santykis.Boomnock rašė:Kokiu santykiu reikia maišyti ganją ir sviestą , darant cannabutter?
Boomnock rašė:Kokiu santykiu reikia maišyti ganją ir sviestą , darant cannabutter?
kuo daugiau ir kuo stipresnės dėsi- tuo stipriau gausis

kažkur turėjau tokio užsienioko Hanso receptus, ten ne tik sviestas, bet ir visokių kitų gėrybių receptų.tik ten kiekiai nemūsiški

togetha brotha
togetha brotha
Space keksai. Viskas tuom pasakyta. Buvo naudojamas Cannabutter.
300 g margarino,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
250 g miltų,
1/2 stiklinės grietinės,
kėlimo miltelių,
obuoliai
GAMINIMAS:
Margariną pašildykite, išsukite su cukrumi, sukant sudėkite po vieną kiaušinių trynius, grietinę, miltus, sumaišytus su kėlimo milteliais, ir gerai ištrinkite. Sudėjus išplaktus baltymus, atsargiai išmaišykite.
[ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ]
Uploaded with ImageShack.us
300 g margarino,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
250 g miltų,
1/2 stiklinės grietinės,
kėlimo miltelių,
obuoliai
GAMINIMAS:
Margariną pašildykite, išsukite su cukrumi, sukant sudėkite po vieną kiaušinių trynius, grietinę, miltus, sumaišytus su kėlimo milteliais, ir gerai ištrinkite. Sudėjus išplaktus baltymus, atsargiai išmaišykite.
[ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ]
Uploaded with ImageShack.us
Parodyk papus
smagūs keksai
o canna'sviestu, matau, anei košės, anei sriubos, anei jokio maisto nepagadinsi

o canna'sviestu, matau, anei košės, anei sriubos, anei jokio maisto nepagadinsi

togetha brotha
Gera diena:) Klausimas man toks iškilo dėl sviesto. Ar sviestas/riebalai prisisotina kanabinoidų kaip vanduo druskos ir paskui nebetirpsta ar riebalų kiekis kanabinoidams kibti nėra rodiklis? pvz jei kanabinoidai prisotina riebalus iki tam tikro lygio tai neapsimoka dėt daugiau stufo į mažesnį sviesto kiekį. Tačiau jeigu kanabinoidai neprisotina riebalų, vadinasi į mažą sviesto kiekį galima dėti daugiau stafo taip padarant kokius 200g kosminio sviesto. Man įdomu tas prisotinimas. Čia kaip tam pavyzdį iš chemijos berods, kur į vandenį maišoma druska, ji tirpsta, jungiasi su vandens molekulėmis, bet kai visos vandens molekulės būna susijungusios kažkaip su druskos, tuomet kai dapilinėsi druskos ji nebetirps dėl visų užimtų vandens molekulių. Ar tas pats principas galioja kanabinoidams su riebalais? varge prastai man su chemija ir tokių klausimų uždavinėjimu 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
as tikrai ne chemikas, bet remiantis mano kulinariniais sugebejimais mikrobangeje pasildyti pora desreliu ir dar kartais i lekste keciupo isipilti, itariu, kad riebalo molekule tampa "uzimta", nes tiesiog nebera kanabiloidams su kuo reaguoti, mazdaug taip kad is vienos lekstes visas amerikos juru laivynas nesugebes pavalgyti vienu metu, tiesiog kanabiloidai prikibe prie riebalo jie ten ir lieka, o prie vienos riebalo molekules negali kibti begalybes kanabiloidu, nes nebera vietos.......... sry uz toki sudetinga posta, noriu pasakyt kad pagal fizika ta riba tiesiog privalo buti.
-
- Patyręs
postas labiau nesamoningas, nei sudetingas 

Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

-
- Patyręs
Na iš tiesų jis teisus, tik įdomiai parašė
Kažkokia ištirpusių dalelių koncentracija turi ribą, aišku, kad belekiek neprikibs kanabinoidai, bet kuo daugiau yra ganjos, tai daugiau prikibs ir kuo ilgiau viską darysi, vistiek būna laisvų riebalų molekulių prie kurių nespėjo prikibt, bet jei per ilgai viską darysi tai jau nebus reikalo dar virt ar ką ten daryt, todėl receptuos ir yra duotas laikas ir kiekis, viskas ten apskaičiuota, tai nereik kvaršint galvos
Aišku situacija nuo situacijos nepriklauso yra įv.koncentracijų riebalų ir ganjos stiprumo.

Jungle is massive!
yra riba, cukraus juk 10 kg litre vandens neištirpinsiatsakymas rašė:Gera diena:) Klausimas man toks iškilo dėl sviesto. Ar sviestas/riebalai prisisotina kanabinoidų kaip vanduo druskos ir paskui nebetirpsta ar riebalų kiekis kanabinoidams kibti nėra rodiklis? pvz jei kanabinoidai prisotina riebalus iki tam tikro lygio tai neapsimoka dėt daugiau stufo į mažesnį sviesto kiekį. Tačiau jeigu kanabinoidai neprisotina riebalų, vadinasi į mažą sviesto kiekį galima dėti daugiau stafo taip padarant kokius 200g kosminio sviesto. Man įdomu tas prisotinimas. Čia kaip tam pavyzdį iš chemijos berods, kur į vandenį maišoma druska, ji tirpsta, jungiasi su vandens molekulėmis, bet kai visos vandens molekulės būna susijungusios kažkaip su druskos, tuomet kai dapilinėsi druskos ji nebetirps dėl visų užimtų vandens molekulių. Ar tas pats principas galioja kanabinoidams su riebalais? varge prastai man su chemija ir tokių klausimų uždavinėjimu
medical user. nu aspirinas, citramonas, ...
-
- Patyręs
taip, ta ir turejau omenyjeWhite smoke rašė:Na iš tiesų jis teisus, tik įdomiai parašė![]()

Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

niekad chemijos nekenčiau, labai jau ji sudėtinga ir t.t. Užklausiau apie tuos riebalus su kanabinoidas nes pamaniau, kad galbūt prisotinimas vyksta ne su visom molekulėm... cukrus, druska jau žinomi variantai, tačiau tai yr kristalai, kurie tirpsta ir skaidosi jungdamiesi su kitom molekulėm. Kanabinoidai gi nėra kirstalai, o tik molekulės su atomais ir jų galbūt skaidymosi principas kitas ar ką...suprantu, kad turbūt nėra reikalo tikėtis, kad kanabinoidai gali lipt prie riebalų be galo be krašto, tačiau..nu ką aš žinau, klausimas man tai rimtas ir įdomus, čia tik mane papiz**vojot biski bet nieko;DDDD kaip chemijoj yra, molekulė prisijungia prie molekulės ir jau kiekvienos molekulės kažkuri pusė ar dalis yra užimta, bet ar negali būt taip, kad kanabinoidai kaip nors ne tik prikimba prie riebaliukų, bet ir kaip nors įsilieja į juos, gaunasi koks thc h2o oksidantas ar dar koks biesas
gal pvz prie vienos riebalų ląstelės gali kibt ne 3-4 kanabinoidai, o 13-14? vienu žodžiu man neaiškus santykis kaip nuspręst kokiam sviesto kiekiui kiek ganjos dėt?
dedu visuomet iš akies, bet man to neužtenka

prie vienos lasteles tikrai neprikibs 13, maximum gali 7 ar 4 (nepamenu), o gal is vis, riebalai, prie thc jungias, nepagalvojai?
tss, chemikai, jeigu nezinot, tai nerasykit. Jau geriau paprastas paaiskinimas, negu nesamoningas ale moksliskas
Niekam neteko pirkti brownies, muffin, space cake gatvėje? Kokia būtų vienos porcijos kaina ? Aš kelis kartus esu girdėjęs, kad pardavinėja, bet niekada neklausiau kainos ir labiau nesidomėjau. Stambių grow'erių nepažįstu.
Labas. Pyragai man atrodo neturi nusistovėjusių ar visiems žinomų priimtinų kainų. Jaučiu jei turi kas gali tau padaryt sviestuką tai kainą su tuo žmogum individualiai ir derintum;) Gatvėj žolė ne žolė ir taip paprastai nenusipirksi, o čia pyragai;D
Sviestuką daro iš kokių nereikalingų kanapių dalių(lapų, trimming'o), nieks bud'ų neeikvoja. Tai čia jau čystai grower'į reiktų sutikt. O įdomu kaip skaitytųsi tas sviestas - kaip narkotikas, ne narkotikas? Įstatymuose nieks kaip ir neparašyta.
zinoma uzskaitys kaip uz narkotine medziaga, nes ten gi pilna thc buna, ir ne tik. dar tikiu kad galetu ir ziauriau prisiuti, pavyzdziui sakytu koncentratas marihuanos- tai isvis blogai.
nesu girdejes kad gatvej kasnors pardavinetu valgomo stafo. pats irgi kepiniu nepardavineju, pavaisinu draugus, pasmaguriauju. esme tame kad ju ne tiek jau ir daug gaunasi, norisi paciam pasimegauti ir kad uztektu ilgam. kitais zodziais, asmeniskai, juos vertinu labiau nei pinigus.
ir cia ne barygu kampelis kad diskutuoti kiek uz desimt sausainiu sumoketi.
nesu girdejes kad gatvej kasnors pardavinetu valgomo stafo. pats irgi kepiniu nepardavineju, pavaisinu draugus, pasmaguriauju. esme tame kad ju ne tiek jau ir daug gaunasi, norisi paciam pasimegauti ir kad uztektu ilgam. kitais zodziais, asmeniskai, juos vertinu labiau nei pinigus.
ir cia ne barygu kampelis kad diskutuoti kiek uz desimt sausainiu sumoketi.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 5 Atsakymai
- 5268 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas kulturingas
-
- 12 Atsakymai