Kokiu budu rukote?
Re: Kokiu budu rukote?
Per jointuka ,bonga(retai, nes gaila pats dar neturiu),pypkute 

Paskutinį kartą redagavo Glifas 2011-02-23, 00:03. Iš viso redaguota 1 kartą.

nerūkykit iš plastmasinių butelių. Nes dar nepajėgūs suprast, kokią žalą sau darot 

medical user. nu aspirinas, citramonas, ...
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
nereik but genijum, kad suprastum jog rukymas per plastmasini buteli, skarbonke etc.. yra kenksmingaBONgAQUA. rašė:nerūkykit iš plastmasinių butelių. Nes dar nepajėgūs suprast, kokią žalą sau darot

Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

-
- Pažengęs
Hmmm. Čią tokią dokumentiką žiūrėjau neseniai. How Drugs Work . Cannabis. Tai va, ten aiškino, kad faktas,jog "dūmų užlaikymas plaučiuose sustiprina kanapės poveikį' - mitas. Pasirodo, thc įsisavina į kūną beveik iškart įtraukus ir laikant ilgiau tiesiog labiau teršiame plaučius.
wwwwww
-
- Naujokas
per jointa, bonke ( stikline)
-
- Patyręs
kazkaip nelabai tikiu, nes juntamas akivaizdus skirtumas tarp uzlaikymo ir ne, bent jau manBongMachine rašė:Hmmm. Čią tokią dokumentiką žiūrėjau neseniai. How Drugs Work . Cannabis. Tai va, ten aiškino, kad faktas,jog "dūmų užlaikymas plaučiuose sustiprina kanapės poveikį' - mitas. Pasirodo, thc įsisavina į kūną beveik iškart įtraukus ir laikant ilgiau tiesiog labiau teršiame plaučius.

-
- Pažengęs
gal ten kokios dervos, dumu "toxinai" ar dar koks velnias, kad i smegenis nekvepavimo metu nenueina deguonies ar dar kasnors....... siaip as nesu net bandes nelaikyt plauciuose, bet jauciu reiks paekspermentuoti.
O man kuo toliau tuo labiau patinka rukyt per pypkute 

o man pypkutė nelabai kažkaip nes dūmas toks deginantis ganėtinai būna, nebent jei ilga pypkute būna
PsYchotherapist
Na nezinau mes ja rukom gryna per tokia pypkute ir visai dumai nedegina kaip tik labai svelnusPsY rašė:o man pypkutė nelabai kažkaip nes dūmas toks deginantis ganėtinai būna, nebent jei ilga pypkute būna

[ nuotrauka ]

-
- Naujokas
Nebutinai ji turi buti ilga, o reik moket per ja rukytPsY rašė:o man pypkutė nelabai kažkaip nes dūmas toks deginantis ganėtinai būna, nebent jei ilga pypkute būna

nu tai aš ir rukau be tabako tabaka dedu tik i jointus daugiau niekur. nu nežinau man kažkaip degina ir tiek nežinau kame bėda pypkute stiklinė gal kokiu 10cm nu db tikslei nepasakysiu
PsYchotherapist
-
- Naujokas
nezinau gal tu iskart trauki i plaucius, as tai pirma traukiu duma i burna nu kaip jointa rukydamas tada su daugiau oro i plaucius ir labai viskas normaliai buna nei jokiu deginimu nei ka 

-
- Patyręs
aha, as irgi per pypkute dazniausiai rukau ir galiu pasakyt, kad labai daug kas priklauso nuo pacios rusies ir zinoma nuo to kaip rukai. Kaip "revoliution" sake, jei trauki tiesiai i plaucius, tai ganetinai neskanus dumas gaunas, na, o jei trauki i burna o poto tik i plaucius, tai viskas tikrai labai puikiai susiruko 

nu man per tokius dalykus neišeina kitaip traukt če ne cigaretė ar jointas ;D
PsYchotherapist
.
Paskutinį kartą redagavo krūmas 2011-03-03, 12:49. Iš viso redaguota 1 kartą.

maišydamas su taboke rūkant per pypkę ar bongą gadini tikrąjį žolės skonį. aš tik už gryną per pypkę 

togetha brotha
.
Paskutinį kartą redagavo krūmas 2011-03-03, 12:48. Iš viso redaguota 1 kartą.

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas