Nuotrauka Nuotrauka

UZTEKS!!! Legalize in da house!!!

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
ElfasVonPa
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 0

Re: UZTEKS!!! Legalize in da house!!!

Standartinė ElfasVonPa »

as uz, blt ar berods 7 kartus neislaikiau vairavimo, galit mane vadint loxu, bet as kaltinsiu panika, jauduli kad kazkas nuo SIO vairavimo priklauso, tos begales minciu, tipo ka man daryti, kad kuo geriau viska padaryciau ir pan. Truputis, ne iki issitaskymo, tikrai padetu ir vat tada paziuretume kaip visi reaguotu i "vairavima "apsvaigus"". Bet beda, kad tada liktum kaltas, nes trugdai eismui, neleki kaip akis isdeges, o graziai, tvarkingai vaziuoji.
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Jo šalutinių veiksnių sukelta baimė ar jaudulys, padidėja nervingumas, žmogus gali prasčiau koncentruotis dėl to jaudulio ir to pasekoje prastai atlikti arba visai neatlikti paskirtos užduoties. Raminamieji galima išeitis (pvz valerijonas, kanapė) :)
dumtraukis
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 1

Standartinė dumtraukis »

atsimenu kai laikiau pirma karta, tai koja desine is baimes kratesi i pedala greicio ir as negalejau jos kontroliuoti :D taip neislaikiau 2 kartus, poto uzkaliau stacia ir islaikiau, pakliuvau pas ta pati instruktoriul pas kuri pirma karta laikiau ir prasikeikiau visais imanomais zodziais :D :D 3 kartas buvo ledas 8)
nes pyxas artina ;)
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Slow Stone »

Ha, matau aktualų mazolį primyniau. Putejau, labai teisingai priminei valerijonus ir pan. Informaciniuose vaistų lapeliuose visada būna pažymėta UWAGA!, jei yra grėsmė užniaukt protui. To reiktų sėdant už vairo nepamiršt.
Ranką prie širdies pridėjęs galiu sakyt, kad ir aš esu vairavęs parūkęs, ir tikrai maniau, jog važiuoju saugiai ir normaliai, bet gal man tik taip atrodė? Nesvarbu.
Buvo paminėtas didžiausias leistinas greitis. Kuo vienodesniu greičiu juda VISI transporto srauto dalyviai, tuo TAS transporto srautas saugesnis. Ir tai yra viena iš fundamentaliųjų vairavimo taisyklių. Jei visi gali važiuot ant 50, o aš slowstouninsiu ant 30, tai kiek papildomų manevrų turės atlikti kiti dalyviai norėdami mane aplentk. Dėl tos pačios priežasties autostradose apribotas minimalus greitis.

Kad :x: dažnam džigitui už vairo uždeda apynasrį ir jie tampa atsargesni ir lėtesni, tai faktas. Bet gal tai kyla ne iš dvasinio ir fizinio patobulėjimo parūkius, o iš paprasčiausio zaparo: "kaip čia kaip čia uuchh normarliai oj oj atsargiai atsargiai ble kaip čia o o normaliai"? Nežinau, kartais berūkant užgesus --==::~~ ieškai ieškai po visas kišenes žiebtuvėlio, o pasirodo jį nuo rūkymo pradžios delne spaudi arba užėjus kambarin sustingsti, bo visai nebežinai ko čia, nors dar atidarydams duris, atrodo, tiksliai žinojai su kokiu reikalu eini ir jums atrodo, kad toks personažas už vairo yra norma?
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
ElfasVonPa
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė ElfasVonPa »

realiai dar neaisku, ar tokios fazes zmogus, matydamas visus sviesoforus, pesciuosius, kitus automobilius etc, "pamirs", "pasimes" ar dar kanors, gal matydamas viska ka reikia, net nebus issiblaskes ties tais daykais, kuriuose reikia susikoncentruoti. bet as irgi pries vairavima tokioje fazeje :)
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

na mašinos teisiu neturiu, bet motocikla turėjau šiuo momentu neturiu. tai su motociklu kai važinėdavau tai gerai ipusdavau ir karšta vasaros diena toks tiesiogei kaifas būdavo važinėt važiuoji šiltas vėjelis pučia mm noriu vasaros ;DD ir dažniausei kai su biču ar keleis nuvarydavom i motocroso trasa tai dažniausei ipusdavau iškart geriau važiuodavos net kai priputes spėdavau apmastyt paspaust palėtint ties kuria vieta šokt per kalna ir panašiai. su mašina neteko važiuot bet su motociklu karšta vasaros diena yra belenkaip :!: :x:
PsYchotherapist
Smoking Barrels
Patyręs
Patyręs

Standartinė Smoking Barrels »

priklauso nuo to kaip smarkiai apsirukes esi, o siaip as uz vairavima while high :)
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. :x:
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs

Standartinė GanjaGoblin »

UZTEKS!!! Legalize in da house!!!
Kaip jus manot ar nerukantis žmogus perskaites tai apie ka mes cia kalbam butu linkes palaikyti legalizacija? Koki įvaizdi sudaro tokios kalbos apie vairavima?
Man galvoi negerai....
Legalus
Guru
Guru

Standartinė Legalus »

Taigi cia legalem vien prijaucentis renkasi.. Taip kad matys tik savi viska. O ivaizdi tai sudartytu lengvabudiska is musu puses :)
vaikai nenarkokit vartotiku.
ego
Naujokas
Reputacija: 7

Standartinė ego »

jei norit, kad Lietuvoje butu legali kanape tai patys ja ir legalizuokit.

siulau akcija, surenkam tona seklu, issinuomojam kukuriznika ir apsodinam visa Lietuva kanapem.
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

del sėklu tai neproblema galima nors ir šaluhos sėklu primėtit visur aš taip jau buvau sumastes kad reikias rudeni prisirinkti daug sėklu šaluhos ar geros nu tik nepirktines nes gaila ir primėtit visur žėt kas gausis
PsYchotherapist
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

ir ko tikėses primėtes ju ant stogo ? ;DDDD reikia ant žemės mėtit o ne ant stogu ;D
PsYchotherapist
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 3

Standartinė Sokan »

juokuciai :)
ElfasVonPa
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė ElfasVonPa »

(delete)
Paskutinį kartą redagavo ElfasVonPa 2011-02-24, 14:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 3

Standartinė Sokan »

ka tu cia sneki zmogau? :) sapalioji kazka. geriau tokius rasinelius sau i dienorasti susirasyk, bus is ko pasijuokt po keliu metu :)
ego
Naujokas
Reputacija: 7

Standartinė ego »

PsY rašė:del sėklu tai neproblema galima nors ir šaluhos sėklu primėtit visur aš taip jau buvau sumastes kad reikias rudeni prisirinkti daug sėklu šaluhos ar geros nu tik nepirktines nes gaila ir primėtit visur žėt kas gausis

nezinau kas ta saluha, bet tinka ir Lietuviskos kanapes seklos.
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

ego rašė:
PsY rašė:del sėklu tai neproblema galima nors ir šaluhos sėklu primėtit visur aš taip jau buvau sumastes kad reikias rudeni prisirinkti daug sėklu šaluhos ar geros nu tik nepirktines nes gaila ir primėtit visur žėt kas gausis

nezinau kas ta saluha, bet tinka ir Lietuviskos kanapes seklos.
pas lietuviška kanape vadina šalūha :))
PsYchotherapist
Glifas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Glifas »

Ar nemanot , kad butu verta pradet kazka daryt , kad pagaliau butu legalizuotos kanapes ? As manau , kad verta ir tie kurie su manimi sutinka siulau jums iskabinti si plakata visur baruose,kavinese,stotelese ir visur kitur kur musu liaudis renkasi. Jums tai daug nekainuos , o naudos atnes manau tikrai nemazai.
Sis plakatas pades zmonems suprasti , kad kanape visgi nera toks blogis koki jie isivaizduoja ir galbut kada nors sulauksim issvajoto legalizavimo.
[ nuotrauka ]
:x: Draugauju su kanape jau 3 metus :x:
PsY
Guru
Guru

Standartinė PsY »

būtu gerai sukurt nauja weba ir ten surašyti daug informacijos ir padaryti nedideli foruma tik legalizavimo tema.
PsYchotherapist
Discount
Patyręs
Patyręs

Standartinė Discount »

Glifas rašė:Ar nemanot , kad butu verta pradet kazka daryt , kad pagaliau butu legalizuotos kanapes ? As manau , kad verta ir tie kurie su manimi sutinka siulau jums iskabinti si plakata visur baruose,kavinese,stotelese ir visur kitur kur musu liaudis renkasi. Jums tai daug nekainuos , o naudos atnes manau tikrai nemazai.
Sis plakatas pades zmonems suprasti , kad kanape visgi nera toks blogis koki jie isivaizduoja ir galbut kada nors sulauksim issvajoto legalizavimo.
[ nuotrauka ]

I'm in!
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Legalize partija
    sn00py » » forume Legalus forumas
    66 Atsakymai
    35843 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas barzas