Gyvulių ūkis
pusdamas zmogus nekreipi demesio i smulkmenas, arba kreipi demesi bet kur kas mazesni. na pvz kas nors ka nors pasake ar pakiaulijo... nu ir ka.. tipo nu jo bloegai, bet ka cia gali padaryti apart to kad pasinervoti... tai geriau imi ir sakai: px.
kur kas blogiau yra kai zmogus nustoja pusti, tada buna atvirkshciai. Galima daryti ishvadas kad putimas slopina ambicijas. nuo to ir atsiranda tas hipishkas poziuris: TAIKA BROLAU 

@tsipusk
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
as auginu kaciuka, jis nuo pat mazu dienu labai megsta dalyvauti visame veiksme ir dazniausiai kai mes puciam stengiasi tupeti kur nors salia arba net ant peties
o po putimo eina ir palenda po lova kokiai valandelei, po to vel ateina ir vel uosto
esu girdejes istoriju ir apie ratais apsertus sunis ir amfa maiste, bet mano manymu tas tiesiog nehumanishka.

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
esu girdejes istoriju ir apie ratais apsertus sunis ir amfa maiste, bet mano manymu tas tiesiog nehumanishka.
Na ash esu su tuo prikolu susidures,eh koks cia prikolas,kai suni ratais apseria... dievuliau kraupus vaizdas
suo bega ratais,pershoka toki upeli,vel bega,vartosi ant zemes,atsigeria ir vel viskas is naujo...pradejo parint mane toks vaizdas ir nuejau toleliau nuo tokiu reginiu 

--==::rukyt rukysiu,bet gert nemesiu::==--
atsiprasau...nesklandumai issiunciau ta pati pranesima du kartus tai pabandysiu antraji pranesima padaryt kazkuo i tema...del kachiu apiputimo nezinau,bet drauges katyte tiek prisiragavus...(kalbu apie dumus) bet niekada nesielkdavo keisciau pabuwus salia jointo.he manau gal sunims labiau galioja toks apiputimas,nes kaip ir sunys turi geresne uosle,tai gal ir isisavina geriau visas smagiasias medziagas,kas turit informacijos sia tema parasykit,idomu butu suzinoti
--==::rukyt rukysiu,bet gert nemesiu::==--
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
nu as ratu uzedes irgi ta pati daraumfsouth rašė:Na ash esu su tuo prikolu susidures,eh koks cia prikolas,kai suni ratais apseria... dievuliau kraupus vaizdassuo bega ratais,pershoka toki upeli,vel bega,vartosi ant zemes,atsigeria ir vel viskas is naujo...pradejo parint mane toks vaizdas ir nuejau toleliau nuo tokiu reginiu

-
- Ekspertas
Paziurekit:
http://www.youtube.com/watch?v=HvIoYqNVgzY
ka pasakytu gyvunu apsauga?
yra pasaulij nevisprociu, jus pazekit kaip ta ket pliuscina
http://www.youtube.com/watch?v=HvIoYqNVgzY
ka pasakytu gyvunu apsauga?

yra pasaulij nevisprociu, jus pazekit kaip ta ket pliuscina

pazhistu viena priedurni,kuris savo shuniui buvo susheres 7g hasho,tai vargshas shunekas(bokseriu veisles) 2 dienas pragulejo ant zhemes nejudedamas,tik akis vartydamas,na o po to lyg niekur nieko atsigavo.
tiesa praeita savaite virem piena ish
tai buvo kilus pagunda piene virusiom seklom palesint draugelio papuga
kazhkaip susilaikiau,bo nezhinojau pasekmiu,gal ir tas butu 2dienas zhemyn galva kabejes
.daviau paprastu,nevirtu.ale,kad patenkintas buvo,ir chiaushkejo paskui balsu,kokiu seniau nechiaushkedavo 
tiesa praeita savaite virem piena ish

togetha brotha
prie to pachio:turbut esat pastebeje,kad ivairus vabalai nuo cigarechiu dumo traukiasi shalin,o prie MJ-atvikshchiai creepina artyn
vasara,nori-nenori i kambari iskrenda viena kita muse,o kambary daug rukant jos irgi gerokai apsinesha
zhiurek jau ir ropoja ant stalo shalia paletes su stuffu be jokio baimes jausmo,nekreipdama demesio uzh 15cm esanchius pirshtus,kurie suka dar viena porcija
gera tema atgaivinot
stebekit gyvius shalia esanchius,tikrai pamatysit

stebekit gyvius shalia esanchius,tikrai pamatysit

togetha brotha
-
- Ekspertas
pamenu kazkada seniai pas toki biciuli virtuvej astuoniese rukem kelis jointus ir jo boxeris pats ibego i rato vidury ir atsitupe. mes rukem rukem ir pradejom zvengt is sunio, o jis tuo tarpu iskiso liezuvi ir pradejo labai tankiai kvepuot, atrode kad ir suo zvengia!
kai kurie is musu nesveikai klykt pradejo

-
- Ekspertas