Joint'o sukimas
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
-
- Naujokas
-
- Patyręs
Labai vengiu tabako, nes meciau rukyti ir labai bijau vel priprasti. Be to, pati save uzparinau kad nuo maisytos su tabaku ant miegulio patraukia, o nuo grynos mielas high buna todel sukti jointu niekada netenka, rukom per pypke visada... turiu jau 3 pypkes - viena mazule aka "kelionine", viena akmenine ir viena stikline o su sukimu tai tokia istorija - kazkada mokejau, poto ilgai nesukau ir nebemokejau, poto vel praktikavausi ir vel mokejau dabar jauciu jeigu reiktu susukti tai ir vel nebemokeciau nes jau labai seniai nesukau... ir dar - nelabai megstu ilgus popieriukus, man mieliau is trumpu kokia kombinacija susiklijuoti... bent jau taip anksciau budavo, o dabar pypkes rulz
...dream(ofsilence)...
raising awareness.
raising awareness.
Heh jo gryna marihuana super Mes kelis kart buvom susuke gryna gajna i jointus tokius plonus padarem ir super rukos o kai gryna rukom tai irgi pypkute turim,dar toki maza maza bonga pasidare,po to is motociklo korbo vienos dalies,nzn kaip vadinas,irgi pypkute yra,oj prisidaryt galima vajee kiek daug ))
Na va va o as kaip tik pypkuciu nemegstu,man jointai tik...atrodo jei per pypkute rukysi tai nieko nesijaus na tipo nezinau.... isitikinimas toksdreamofsilence rašė: ir dar - nelabai megstu ilgus popieriukus, man mieliau is trumpu kokia kombinacija susiklijuoti... bent jau taip anksciau budavo, o dabar pypkes rulz
--==::rukyt rukysiu,bet gert nemesiu::==--
Na va va o as kaip tik pypkuciu nemegstu,man jointai tik...atrodo jei per pypkute rukysi tai nieko nesijaus na tipo nezinau.... isitikinimas toks [/quote]
oj kaip nesijaus , kad nukrisi ir nepoajausi kaip nukritai ir kaip pasijaute nepajausi, bet kai atsikelsi tai galvosi pypke tai ne jointas )) )) ))
oj kaip nesijaus , kad nukrisi ir nepoajausi kaip nukritai ir kaip pasijaute nepajausi, bet kai atsikelsi tai galvosi pypke tai ne jointas )) )) ))
-
- Patyręs
siaip as jointuose megstu ju letuma, jei taip galima pasakyti. rukai, niekur neskubi. gali megautis procesu. pypke - tai viens du trys ir gatava bet nemegstu tabako... todel ir teko atsisakyti jointu vardan pypkes... pypke rulz nes gali rukyti gryna - o vat jointai tai pasimegavimas... bet juk nesusuksi jointo is grynos, o jei ir susuksi, tai poto jau nieko nebenoresi... todel visada labai dziaugiuosi kai turiu kokio nestipraus home grown'o ar kazko tokio - tada galima susisukti fat jointa ir is leto niekur neskubant megautis
...dream(ofsilence)...
raising awareness.
raising awareness.
-
- Naujokas