Problemos su sveikata, pasaliniai marihuanos poveikiai.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Re: Problemos su sveikata, pasaliniai marihuanos poveikiai.
Mj suderinat su sportu ? kažkaip keista
širdžiai nekenkia ?

-
- Pažengęs
ka daro sirdis parukius? padazneja jos duziai ar sumazeja? jei sumazeja, tai manau kad galima ir krosus begt prirukius. jei padazneja tai tiesiog greiciau pavarstama. o kad ryte begiot, vakare ipust, nemanau kad turetu pakenkt. bet tai tik mano nuomone, nezinau ka medikai pasakytu siuo klausimu.
-
- Pažengęs
Nikotinas pagreitina širdies darbą, todėl rūkymas ir sportas - du nesuderinami dalykai. Maišant Mj su tabaku tas pats. įdomu kokios pasekmės rūkant gryną, ar tai suderinama su sportu?
o šiaip kalbant apie grynos rūkymą, tai daug geriau nei maišyti su tabaku, niekada nemaišykit !!!
o šiaip kalbant apie grynos rūkymą, tai daug geriau nei maišyti su tabaku, niekada nemaišykit !!!
prisidėdu dėl nemaišymo su tabaku. tiek ir pačiam sau nekenksit, tiek ir, asmeniškai man, skaniau, stipriau. na, daug faktorių yra kodėl geriau gryną nei su tabakuLaisvamanis rašė:Nikotinas pagreitina širdies darbą, todėl rūkymas ir sportas - du nesuderinami dalykai. Maišant Mj su tabaku tas pats. įdomu kokios pasekmės rūkant gryną, ar tai suderinama su sportu?

Man tai visada reikia kažkiek tabako. Nors cigarečių nerūkau, bet sukant joint'ą visada maišau su tabaku, net jei ir gano turiu daug ir galėčiau rūkyti gryna, man skaniau : )
Netikiu, kad nerūkančiam žmogui su tabaku rukyt suktinė yra skaniau nei be
Aišku kas belieka, gi kaštai perdideli..
Aš tik už gryną! ..ir paipą

Aš tik už gryną! ..ir paipą

Ozo šalies burtininkas. 

Nu atrodo aiškiai parašiau, man skaniau ir ne dėl to, kad kaštai per dideli. Viskas.
kas tau yra?Laisvamanis rašė:Nikotinas pagreitina širdies darbą, todėl rūkymas ir sportas - du nesuderinami dalykai. Maišant Mj su tabaku tas pats. įdomu kokios pasekmės rūkant gryną, ar tai suderinama su sportu?

Su sportu suderint gali varske, piena su batonu plius uogiene.
Aš tau galėčiau gražiai papist protą apie tokią mitybą. Varškė tai baisiai rimtas dalykas sportininkui. Bet tai valgydamas šitą š greičiau atkrisi nei torčioras šaudydamas į veną.Sokan rašė:kas tau yra?Laisvamanis rašė:Nikotinas pagreitina širdies darbą, todėl rūkymas ir sportas - du nesuderinami dalykai. Maišant Mj su tabaku tas pats. įdomu kokios pasekmės rūkant gryną, ar tai suderinama su sportu?
o šiaip kalbant apie grynos rūkymą, tai daug geriau nei maišyti su tabaku, niekada nemaišykit !!!parasiau, kad pagreiteja.
Su sportu suderint gali varske, piena su batonu plius uogiene.
Pasidomėk jei įdomu

palyginai tu cia. jeigu jau taip sakai, tai malonek ir nuoroda numest.
iš tiesų nėra taip baisu bet žmogaus organizmas tikrai yra alergiškas pienui. vienas alergiškiausių produktų. plius niekas gamtoj nevartoja svetimos rūšies pieno(šitas gal rimčiausias faktorius kodėl nevertėtų vartoti pieno). kas čia dar... kozeinas - ragų, kanopų stiprinimui ar tai skatinimui greičiau augti ko mums, žmonėms, nereikia ir bla bla bla.... dabar atsimenu tiek tiek. pasukus galvą gal daugiau atgaminčiau.Sokan rašė:palyginai tu čia. jeigu jau taip sakai, tai malonek ir nuoroda numest.
žinok sorry bet teks pačiam pasigooglint ar jau nelabai žinau kur ko ieškoti. šitą gėrį žinau jau senokai

dar gali pasiskaityt apie veganus kodėl jie nevartoja pieno

todel, kad jiems gaila karviu, kurios yra ale skriaudziamos, nes jas melziant, joms yra tampomi tesmenys arba jie alergiski pieno produktams. Pirmas variantas daugiau ismislas ir tiesiog mados sauksmas - va nevalgau to ir to, nes man gaila karviu.... Antras variantas, tep...alergija yra alergija, bet kiekvienas individas yra skirtingas. Kaip supratau, greit permetes apie ta piena..) cia viskas del pasterizavimo, taip?
Ir sitas dalykas nuzudo visas gerasiais bakterijas, denaturuoja baltymus ir pns... okkk...taigi vienam zmogui tai gali sukelti alergija, kitam ne. Ziurint toliau, vienas valgo burgerius, pre-made maista, cipsus xujipsus, o kitas,sakykim, gaminasi maista pats..
taigi tu gali sakyt ka nori, kaip ir visi mediciniai eksperimentai yra paremti statiska, tai kas vienam nutinka, nenutinka kitam.
Nu zodziu, as nesakau, kad esu teisus del to pieno...paminejau negalvodamas, tik norejau pabrezt, kad kanape nelabai sportuojanciam organizmui, kaip ir nesportuojanciam, kurio sirdis nera treniruota ir sulaukus papildo darbo, gali siek tiek sutrikt begant metams
neissipleskim, Citata, puikiai sutavim sutinku, taciau kategoriskai negalima teigti, kad pienas blogai. gal kas nors gyvena kaime ir geria savo karves piena.

taigi tu gali sakyt ka nori, kaip ir visi mediciniai eksperimentai yra paremti statiska, tai kas vienam nutinka, nenutinka kitam.
Nu zodziu, as nesakau, kad esu teisus del to pieno...paminejau negalvodamas, tik norejau pabrezt, kad kanape nelabai sportuojanciam organizmui, kaip ir nesportuojanciam, kurio sirdis nera treniruota ir sulaukus papildo darbo, gali siek tiek sutrikt begant metams

neissipleskim, Citata, puikiai sutavim sutinku, taciau kategoriskai negalima teigti, kad pienas blogai. gal kas nors gyvena kaime ir geria savo karves piena.
sounds like bullshit 

Ozo šalies burtininkas. 

jo, neišsiplėskim šitoj temoj.
jeigu norėsi galėsi pasidomėt daugiau.
plius reikia išmokti atsirinkti kur tiesa ir melas.
ir visokių yra, visokių reikia. vieniem svarbu ką valgo, o kitiems.... : )
jeigu norėsi galėsi pasidomėt daugiau.
plius reikia išmokti atsirinkti kur tiesa ir melas.
ir visokių yra, visokių reikia. vieniem svarbu ką valgo, o kitiems.... : )

-
- Pažengęs
Na aš dar paofftopinsiu pridurdamas, kad pienas yra didžiausias kalcio šaltinis ir ko gero vienintelis gėrimas kuris kažkokiu tai stebuklingu būdu valo plaučius.
-
- Pažengęs
jo, apie plauciu valyma tai daug metu netikejau.

yra toks linksmas zmogus, prasipjauna oda ant kaktos, uzkisa maza maza galbaliuka kazkokios veisles juru zvaigzdes berods ir per kazkiek laiko, kunas siuncia kazkokius dalykelius (kazkas is antikuniu operos, tiesiog organizmas sureaguoja) ir ta zvaigzte pavirsta i zmogaus kaula, buna prikibe prie kaktos, vientisa. tipo darosi ragus. idomu ar jam tas pienas daug padedakas čia dar... kozeinas - ragų, kanopų stiprinimui ar tai skatinimui greičiau augti

LABAI daznai rukant MJ jegos nesilpneja ? Tokiu gandu yra.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 70 Atsakymai
- 46315 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Regimantas
-
- 109 Atsakymai