Tai va neturėdamas ką veikt aš irgi papasakosiu kelias istorijas apie paranoją.
Kas netingės paskaitys
Aš pastebėjau, kad man paranoja atsiranda tada kai vartoju alchoholį rūkydamas. Pirmas paranojos pliūpsnis buvo pernai.
Buvo proga susirinkt geriems žmonėms, "užliet viską šampanu" ir gerai pasitūsint. Buvo pirmas kartas kai rūkiau per

tai traukiau vyriškai iš visos dūšios. Aišku dūmo galia užtampė ir bėgau į tualetą

bet nevėmiau, tik atsirūgau dūmais

Prieš tai buvau išgėręs kokias 3 skardines alaus, ir lygtais vodkės. Žodžiu po gero tripo tualete ir šiek tiek kūrybos kambario kampe

, prisėdau ant sofkutės pachilint. Priešais mane sėdėjo Girti ir pavargę veidai. Tie baxuriukai maladėc, savi, bet aš jų nepažinojau.
Jie (kaip vėliau paaiškėjo) žvengė iš savo trūkusio draugelio, o man atrodė, kad žvengia iš manęs, tai tokia paranoja apsėdo... Pradžioj atrodė, kad tie baxuriukai stumia ant manęs, o vėliau, kad visi manęs nemėgsta, kad aš kažkoks prisitrynėlis, neturintis sau vietos ir tt. buvo tikrai baisu, dar priėjo draugelis, sako: kas tau, sakau: aš jiems nepatinku, jie(tie baxuriukai priešais mane) ant manęs stumia, biški nuramino, dar pasigliūčinau, belekiek visko privalgiau vėliau surūkėm dar kažkiek Jointų (pamečiau skaičių) išsitaškėm ir miegojom kas kaip.
Antras kartas buvo neperseniausiai.
Prieš kelias savaites pas mus provincijoj, buvo surengtas toks labai nerealus disco vakarėlis , buvo žiauriai smagu, "dress code" buvo 70-80 metų disco stilius.

buvo labai gera atmosfera, gera muzika, išgėriau pora bokalų alaus, ir ant viršaus užrūkiau Mj. Taškiausi palei muziką šokių aikštelėj, ir nieko netrūko

Artėjant vakarėlio galui kaip tyčia paskambino girtas draugas, ale troškina ir nori atsigerti, sako ateinu su (kažkokiu)draugu... Nu gerai, laukiam su draugu kuriam prieš tai išvis sunku buvo, vėmė ir tt. Visi išsiskirstė, vis dar laukiam, šalta... Ne per seniausiai buvau sutraukęs kasekėlį. Pradėjau šiek tiek baimintis, kad nieko nenutiktų. Nu akurat, ateina su kažkokiu marozu narkašos veidu.. Kažką achujielina, išnešiau vandens, nepatiko, norėjo stipriau įkalt.. Aš nujausdamas blogį, atsisveikinau ir pradėjom su draugu keliaut. Einam einam (aš visas drebantis) anie atsilieka, žengiam tamsos link ir prasidėjo. Apėmė paranoja, dar tas narkaša sako palaukit, nu gerai sustojom, laukiam, prieina ir tokiu durnu balseliu sako: ar turit parukyt? sakau neturiu, draugo klausia, tas irgi sako neturiu (ištikrūjų neturėjom

) Gezas šaukt pradėjo, ką neturi! kaip tai neturi !? ir chabakšt mano draugui į pilvą (aukščiau nedasiekė

) paslydo geziukas dar kabinosi į draugą, tas nusimetė, aš toks sustingęs stoviu, nei gint nei ką, apšalęs ir pradėjom bėkt, taip nešėm kudašių, kad net nežinau kada paskutinį kartą taip greit bėgau
![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif)
Parėjęs kritau į lovą, visas prakaito išpiltas gulėjau ir drebėjau. Kelias valandas negalėjau užmigt, tai vat tokia ta paranoja... Kitą dieną buvo žiauriai gėda, kad nešokau ginti draugo ir išvis, kad bėgom. Ten nebūtų buvę ką mušt, tas gezas nūsproga kažkoks.
Dar tą pačią dieną sutikau parduotuvėj tą geziuką. Priėjau biški pakalbėjau, tas vos kelis žodžius išlemeno galvą nuleidęs. Žadėjau palaukt lauke, pakalbėt rimčiau, bet pagailo. Matės, kad kažkoks gyvenimo nuskriaustas, šokoladukus pyzdino iš parduotuvės

tai va tokios tos istorijos.
Žodžiu, esu dabar sau įsakęs: Mj ir alchoholis - du nesuderinami dalykai.
Ir prirūkęs stengsiuos nebe susitikinėt su neaiškiom kompanijom.