Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
blem ten kiniškos man rodos buvo nepamenu bet pakelis toks pat ) aš turiu omeny kad mentai jei del sėklu kažka čiumpa tai pradėčiau pist prota o ka bl parduotuvei pardavinėt tai galima ir panašiai... ir šeip tokiu tikrai neauginčiau growboxe bet užtat tokes galima nusipirkt apie 3lt kainuoja ir primėti visur blogiau nebus prie kokio seimo pvz ar dar kažkur išaugs tai išaugs
tai o ka sėklos būna ir nesudžiuvusios ? vat spiceliai pabandysiu kai nuvarysiu iki tos parduotuves nusipirksiu ir pažiurėsiu ar bent daigios jos. o del pot farm tai taip ir reiks padaryt ;DDDDDD
kiek esu bandes augint is papugu pasaro - 100% sudygdavo, tai cia nemanau, kad kazkas kitokio. bet blem, jeigu kinietiskos, tai reikes kaip nors nusipirkt:)
PsY rašė:[ nuotrauka ] štai tos sėklos kurias radau )
bet nu nafik kiek dauk idomu ar jos isdyktu
Nereikėjo dvieju postu rašyt. radau "Tau" parduotuvėje prie prieskoniu netyče toks stadijoi ejau ir iškart i akis krita xDD šeip manau kad jos tikrai išdygtu dar nebandžiau, bet manau kad če bus pluoštiniu kanapiu siemkos nors nebandes nesužinosi.
Ot stebukla atradot ane? tik 3 litai uz 130 g seklu! Kam tiek daug nereikalingu diskusiju apie ta papugu lesala??? Uzsiauginkit viena female ir viena male is kokiu auto veisliu ir bus jum tiek seklu, kad neturesit kur det.
Kaip PsY minejo, vienintelis dalykas, kur gali buti sitos seklos panaudojamos, tai yra atmazke mentams, jei paciuptu jus del seklu, sakytumet, kad pilna tu seklu LT parduotuvese Na dar su bulvem pavalgyt jos tiktu ir ant duonos pabarstyt, o auginimas is siu seklu - tai laiko svaistymas
aš ju nebandysiu tiesiog nusipirksiu ir pažiurėsiu ar dygsta jei dygsta eisiu primėtisiu pamiškėse kokiuose man tai jokio skirtumo tik idomumo dėlei tikrai nežadu ju prižiurėt ar kažkas panašaus. ir pasiliksiu pakeli afdrug kas nors nutiktu netaip su teisėsauga turėčiau irodima nusipirkau sėklu iš parduotuves ir pabandžiau manau atmazas tikrai neblogas.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...