Man asmeniskai Martyrs labiau patiko todel, kad ten jau vien pati pabaiga belekaip intriguoja (del ko butent ta boba nusizudo). Ir sis filmas ne belesiaip koks siaubiakas, jis turi tesini, ji dar vystyt galima, nes pati pagridine mintis apie tuos kankinius nera isgalvota.martynass rašė:Teko abu ziureti parukius ir is asmenines patirties sakau, kad nelabai malonu (bent jau man) ziureti tokio stiliaus filmus. Frontiers- tikrai geras filmas, bene 10 kartu mates (ir parukes, ir ne)usuckme rašė:Paranormal Activity kaip ir Paranormal Entity yra visiskas sudas, nes ten bandyta primesti kad viskas paremta tikrais faktais, kad filmuotos juostos yra originalios ir pan, o is tikro viskas yra surezisuota ir vien del to as situos filmus vertinu nuliu (nors negaliu paneigti kad itampa ten islaikyta PUIKIAI).
O va tikra siauba galima pamatyti filme Martyts (Kankiniai) ir Frontiers (Riba) visai neblogas.
Belekaip esu siaubeku megeja, taciau parukius nemanau, kad galeciau ziureti, nes po to pareitu belekas, atsivertu kita dimensija......, o Martyrs, kazkoks be rysio man, tiesiog kraujo festas kazkoks ir vsio, bet po siu filmu supratau, kad ir romantikai prancuzai gali neblogai pasiurpint
Peace:)