Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
kur augini,zemeje hidro?po 2 sav.priklauso nuo pazeidimo.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Zemeje, sakos jau pakilo atrodo atsigavorunkelis rašė:kur augini,zemeje hidro?po 2 sav.priklauso nuo pazeidimo.

kas galetu parasyti vidutiniskas auginimo saligas ir geras automatui lauke ir viduje
Man išdygo augaliukas bet jau labai ilgai jis to kevalo nemeta ka daryt?
nieko nedaryti. kantrybe - dorybe.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Pas mane augalams 20dienu, auto rusis. Dega 24/0. Jai ijungciau 12/12 arba pradzioj 18/6 nepakenktu augalams,nesuletetu augimas ar dar kas? Nes nenoriu kad daug elektros naudotu.
nepakenktu, tiesiog atitinkamai derlius sumazetu 

-
- Naujokas
Daug sumazetu ar nezymiai?
junk 18/6 nesumazes tas derlius, augalams ir tamsos reikia.
cia nebus greito atsakymo manau. jeigu man kiltu toks klausimas, as eiciau i icmag, rollitup, grasscity forumus ir perziurineciau grow logus. paskui jau pats gali palyginti ir padaryti isvada.thunderweed rašė:Pas mane augalams 20dienu, auto rusis. Dega 24/0. Jai ijungciau 12/12 arba pradzioj 18/6 nepakenktu augalams,nesuletetu augimas ar dar kas? Nes nenoriu kad daug elektros naudotu.
mano nuomone- laikyk 18/6, nemaziau. jei jau degini visdelto ta elektra, tai spausk maksimuma is to.
-
- Pažengęs
Klausykit, kada reikia nuimti stiklainiuką nuo vazono ? iškart kai augalėlis išlenda į šviesą? ar palaukt kol šiek tiek paūgės?
gali seip palaikyti 1-3dieneles..vis ileisdamas sviezio oro,arba padaryk mini pora skyluciu.zeek kad pats augaliukas nebutu kokia rasa pasidenges.tiesiog sausas.jei zeme slapia tai nelaistyk kol pakankamai neiciulps augalas is tavo vazonelio visa vandeni.kanapes atsparios sausrai.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Pažengęs
Dėkui už patarimus, skylutes padariau iš anksto, esu uždengęs su plastikinėm permatomom stiklinėm, jų kraštai aprasavę, augalas lyg ir sausas, nors dar tik pati pradžia 

Nu jau rimtai ketvirta diena išdygus į paviršių ir niekaip neišskleidžia lapukų ir nemeta kevalo ką daryt? Ir kai nėra šviesos stiebelis pabaltuoja o kai yra tai pasidaro veoletinis...
-
- Pažengęs
Aš tai pats nuėmiau kevalus iškart kai išdygo daigeliai ir matėsi, kad kevalas prasiskėtęs ir nereikalingasTomas rašė:Nu jau rimtai ketvirta diena išdygus į paviršių ir niekaip neišskleidžia lapukų ir nemeta kevalo ką daryt? Ir kai nėra šviesos stiebelis pabaltuoja o kai yra tai pasidaro veoletinis...

Kaip tu nuėmiai nepažeidęs augalo?
kaskur buvau skaites kad paskutinem zydejimo savaitem laistan i vandeni reikia det cukraus nes jis tipo kaip Boosteris veikia. ar tai tiesa ? 

ponas greenas buvo minejes sioki toki receptuka su cukrum.Atkreip demesi i organines trasa biohumuso pagrindu,skista biohumusa ir trasas padaritas naudojant sudziovintas ir perdirbtas pauksciu ismatsa jos kuo puikiausiai tinka zidejimuj. Pvz. 100g tokiu trasu 50ml.skisto bio humuso 10-15 l. vandens islaikiti 1 para sumaisiu (Laistiti viena karta per sav.) ,jai tai zidejimo paskutines savaites dadedi apie 100-200g. cukraus tai labai padeda vistitis gerems mikro organizmams ir 100 KARTU GERIA UZ BET KOKI BOOSTERI AR BLOOMBASTICA.(Visos analogiskos bio trasos daromos tuo paciu principu bet tik tiek kad jos kainuoja kosmosa.)
Ka reiskia sitie ? CBD;SBG ? Prie THC jie buna parasyti.
kanabinoidai, veikliosios medziagos kaip ir thc. placiau tai vikipedijoj pilna skaitalo.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2100778 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-
- 2246 Atsakymai