dar sis tas.....
nes jei su viskuo tai pasakot galima nemažai kaip kas vyko kas ką kalbėjo ar darė
[23:21:39] putejas: pora buvo kriminalistų, suskambino ekspertizei, subildėjo į kiemą mašinos, čia viską filmavo fotografavo surašinėjo protokolus visokius ir t.t. liepė pasirašinėt po tais popieriais kur jie rašė, nu važiavom paskui į nuovadą išsikilnojo jie tuos augalus ir nuvežė į narkologinį tyrimams. šlapimo reikėjo, spaudimą pamatavo, testuką kažkokį reikėjo atlikt skaičiukus subadyt ant lentos pagal eilę ir vsio paleido namo
[23:21:52] putejas: net nepaleido, o parvežė

mano prašymu, bo neturėjau kapeikos visiškai kaip grįžt:/
[23:23:44 | Edited 23:23:58] putejas: ir iš ONTT pasirodė taip pat, bet tas žmogus man nepatiko iš ontt. atėjo, man klausimus uždavė, nesvarbu kokius atsakymus aš jam daviau bet mane nuteisė karoč čiut ne myriop tai subiesino. paskui kriminalistas sako ar žinai kas ten toks buvo iš kur? sako ontt:D galvoju ką jie čia, narkobaroną, tarptautinį dilerį kokį underbosą semia, kad taip laksto. juk ontt nebelenkur užeina į svečius:)
[23:24:16] runkelis: minutele
[23:24:23] runkelis: rasyk...
[23:24:34] putejas: sako ar rūkei? sakau žinoma, kad rūkiau:D sakau aš dažnai rtūkau. tabako ne visuomet turiu tai nikotiną keičiu kanabinoidais
[23:25:06] putejas: teko ir mpaskaitų paskaityt ir su tuo iš ontt pasiginčyt
[23:26:35] putejas: jis man sako tu negali čia pas save šitam plote išvedinėt naujų veislių ar kažką stambiau daryt, sako nepudrink smegenų man, kad tuyrinėji augalus. aš supykau balsą pakėliau nu jau nervai nebelaikė sakau kaip negaliu jei aš prieš kelis mėnesius naujų sėklų pasidariau sukryžminęs tą ir aną. pasakoji sakau čia manatėjęs dalykus, kuriais aš pats domiuosi, bet jis matai viršininkas ale liko teisus. laukiu dabar rytdienos ir kitų dienų kaip išganymo, savo teismo dienos