Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
hmm idomiai idomiai.gal dar kas nors esate susidure su panasiais atvejais.na nzn ar tai yra gerai bet gal policija mumis stebinti igys nauju ziniu ir susitvarkys su tokiais vyrukais lietuvoje!
Praita vasara buvau Londone:) kiek man pasirode tai ten galima gaut ant kiekvieno kampo vos ne kur nori net pabosdavo prieeina baxuriukai ir siulo pastovei... Tad su isigyjimu tikrai nebudavo problemu bet labiausiai nustebino toks dvylikausktis ar devinausktis daugebutis... Pastovei aplink ji slankioja juodukai kiek supratau ten dauguma ir gyvena ir visi uzsiima prekyba tai ateini pasakai ko nori kokio skonio (bluberry ar pns..) ir atnesa.. Ir tikrai geri dumai o keisciausia tai kad salia parkas ir mentai vaiksto bet toks jausmas kad visi zinotu kas ten vyksta bet niekam nerupi tai vat ai dar is draugelio teko girdet kad ji buvo pasikviete i ta nama tai sake kad visas namas kanapem kvepejo bet kai pats vidui nebuvau negaliu but garantuotas
Dendis rašė:Praita vasara buvau Londone:) kiek man pasirode tai ten galima gaut ant kiekvieno kampo vos ne kur nori net pabosdavo prieeina baxuriukai ir siulo pastovei... Tad su isigyjimu tikrai nebudavo problemu bet labiausiai nustebino toks dvylikausktis ar devinausktis daugebutis... Pastovei aplink ji slankioja juodukai kiek supratau ten dauguma ir gyvena ir visi uzsiima prekyba tai ateini pasakai ko nori kokio skonio (bluberry ar pns..) ir atnesa.. Ir tikrai geri dumai o keisciausia tai kad salia parkas ir mentai vaiksto bet toks jausmas kad visi zinotu kas ten vyksta bet niekam nerupi tai vat ai dar is draugelio teko girdet kad ji buvo pasikviete i ta nama tai sake kad visas namas kanapem kvepejo bet kai pats vidui nebuvau negaliu but garantuotas
ir lietuvelej ya tokiu vietu ir daugebuciu ir parku... ir taika su ramybe.
Pažystu barigu tokių pas kuriuos apsilankius visuomet "pavaišina". todėl su įsigijimu nėra problemų, tačiau brangoka mokėt 40 lt už pilną Mj.... Kokybė lyg ir gera, tačiau gatvinis stufas yra gatvinis stufas pastoviai parūkius pasidarai stoned, man toks stuffas jau atsibodo, smagiau tokią mj rūkyt kuri ne stoned, o išneša high žodžiu, geriausia augint pačiam.
siaip dauguma rusiu yra hibridines ir teigt, kad ale gatvinis stuffas stonina, o uzaugintas ne, yra tiesiog kvaila Nzn kur tu gyveni ir kur apsipirkineji, bet Vilniuj uz 40lt gali labai padoru produkta isigyt
nu man negaila tu 5lt bet vistiek ir taip jau daug kainuoja 30lt ir produktas pas visus skirtingas kainos tos pačios yra čiuvas toki lievesni stufa stumdo tai po 20 atiduoda mldc žmogelis
Citata rašė:yra kur kainuoja ir iki 50 Lt : DDDDDDDDDDDD
Zinau kad laimes jointas, bet smalsu kaip ir kuom kvepuoja forumieciai;]
Koki rukymo buda labiausiai megstate ir dazniausiai renkates?
Noreciau, kad...
Paskutinis pranešimas
:bong: Bong :bong: Da Best :V:
Gal kas bande Water Pipe? :|? Tipo pypkute, i kuria pilasi papildomai vanduo