Aš tai galvoju jei žmogus turi kapeikos ir nori paieškot geros vietos tai idealiausia turbūt būtų nusipirkti gps imtuvą ir pasinert į didesnius Lietuvos miškus. Principas būtų eini, pasodini kur nors ir užsižymi koordinates ir eini toliau. Vėl pasodini ir vėl pist koordinates užsižymi ir t.t. Primeskit taip labanoro girioje:) Nereiktų per daug baisiai ieškot vieno ar dviejų spotų ar per daug stengtis rinktis vietos. Tokiu atveju ir jei viens augalas būtų atrastas minuso nebūtų kadangi už kelių šimtų metrų ar puskilometrio ar toliau augtų dar daugiau. Plantacija vienoje vietoje pavojingas variantas, bet patogesnis. Pavieniai sodinukai nepatogesnis variantas, tačiau mano manymu būtų saugesnis

Visks remias į investicijas;)
O topo žemėlapius galima nusipirkti laisvai. Vieno kaina bent jau Kaune 18Lt (jei gerai pamenu). Įsigyji karinę uniformą, žibintuvėlį, kastuvėlį, kompasą ir pirmyn : Ir gamtoj pasibūni ir laikas gerai praleistas ir praktika orientyre ir t.t.

kaune topo žemėlapius galima įsigyt pramonės rajone, netoli mentūros kur tas žiedas yra, važiuojant nuo 6 forto, pravažiuoji mentukus, važiuoji tiesiai už žiedo ir antras ar trečias pastatas po kaire. Parkuotis galima ten belenkur, o žemėlapių pasirinkimas belenkoks, buvau mačiau, žinau ką sakau:)