Noplaya rašė:bwine ziuriu geri freerollai vyksta? Is kiek zmoniu čia turnyras?
bwin kiekviena diena 14:00 atsiranda freerollas, i kuri reikia speti prisireginti per 2-3min., nes ten tik 3000 vietu. Siame turnyre man siandien ir pasiseke
Tai kad galeciau dbr as cia sudalyvauti, man nereikia tureti nei kiek pinigu? Kas reikalynga uzsireginti ir banko kortele tureti jo?
Noplaya rašė:bwine ziuriu geri freerollai vyksta? Is kiek zmoniu čia turnyras?
bwin kiekviena diena 14:00 atsiranda freerollas, i kuri reikia speti prisireginti per 2-3min., nes ten tik 3000 vietu. Siame turnyre man siandien ir pasiseke
Tai kad galeciau dabar as čia sudalyvauti, man nereikia tureti nei kiek pinigu? Kas reikalynga uzsireginti ir banko kortele tureti jo?
sorry kad prikeliu sena tema, bet kiek cia perskaiciau, tai jus hebryte neisizeiskit bet tik is tokiu kaip jus rimtesni losejai ir gyvena. Gal vienas kgbkid ir netoli pliuso, bet visi kiti - arba nuosirdziai ismokstat zaist arba pamirskit sita reikala savo paciu labui.
Gintas rašė:sorry kad prikeliu sena tema, bet kiek čia perskaiciau, tai jus hebryte neisizeiskit bet tik is tokiu kaip jus rimtesni losejai ir gyvena. Gal vienas kgbkid ir netoli pliuso, bet visi kiti - arba nuosirdziai ismokstat zaist arba pamirskit sita reikala savo paciu labui.
5 metai pokeris yra mano darbas, tai galiu patvirtint, kad norint pliusuot pokerįje reikia rimtai kibt į mokslus ir gerą teorinę medžiagą pačioje pradžioje gauti.
Gintas rašė:sorry kad prikeliu sena tema, bet kiek čia perskaiciau, tai jus hebryte neisizeiskit bet tik is tokiu kaip jus rimtesni losejai ir gyvena. Gal vienas kgbkid ir netoli pliuso, bet visi kiti - arba nuosirdziai ismokstat zaist arba pamirskit sita reikala savo paciu labui.
5 metai pokeris yra mano darbas, tai galiu patvirtint, kad norint pliusuot pokerįje reikia rimtai kibt į mokslus ir gerą teorinę medžiagą pačioje pradžioje gauti.
Visi kiti paprasti lošėjai eina tiesiog į minusą.
Taip teorines zinios yra labai svarbios Naujokam kurie susidomejo pokeriu ir nori tapti laiminciais zaidejais siulau uzsukt i 2+2 pokerio foruma ir iskalt viska kas ten parasyta (i google iveskit 2+2poker ir ismes jum linka) Taip pat yra daug knygu kurios pagelbes jum pvz Doyle Brunson knyga Super system
Beje ego kokiuose limituose zaidi ? Ir koks nikas ?
Nardymas po pokerio forumus- tai tuscias laiko svaistymas. Na, gal ne visai, bet dauguma postu, sudaranciu siuos forumus tai naujoku vapaliones ir pan. O va kas del knygu, tai pilnai su tavim sutinku, youtube taip pat neblogai (jei esi ne naujokas), nes tik stebint gali perprast ir suprast, kokia taktika naudojasi, zaisdamos pokerio zvaigzdes.
Cha, antra vieta, šaunu Man jau pasiekimas buvo legendinis, kuomet iš maždaug 40k žaidėjų iškritau maždaug 60-imt kelintas. Kas iš to, vistiek nieka nelaimėjau. Pirmą kartą pokerstarsuose įsegiau 15 dolerių ir savaime suprantama juos praradau. Sakiau gyvenime juos būtinai reiks atsiimti;)
pūtėjas rašė:Cha, antra vieta, šaunu Man jau pasiekimas buvo legendinis, kuomet iš maždaug 40k žaidėjų iškritau maždaug 60-imt kelintas. Kas iš to, vistiek nieka nelaimėjau. Pirmą kartą pokerstarsuose įsegiau 15 dolerių ir savaime suprantama juos praradau. Sakiau gyvenime juos būtinai reiks atsiimti;)
Tai cia jau speju nervus "drozei" and daily 90k freeroll
As kaip siek tiek praktikos turintis tuose freerolluose tau patarciau laime megint full tilto kamabri, o ne pokerstars. Ta bilieta paimt praktiskai nera sansu, o ir paemus gauni bilieta i gera turnyra kur taip pat labai didele tikimybe, kad busi ismestas gana greitai. Tuo tarpu full tilte daug turnyru, kur tarkim prizinis fondas 100$ ar 200$, bet dalyvauja mazai zmoniu, todel atsiranda neblogi sansai uzgriebt tuos kelis baksus.
As tai Betfair'e karts nuo karto pakortuoju freeroll'u Patinka man ten tuom ,kad nėra perkimštas ir nemažai "silpnų" žaidėjų, kurie lengvai pralaimi Dar man Betfair'as tuom patinka, kad pokerio sąskaita yra sujungta su šiaip betinimo, tai ir už sportą galima tų pačių pinigėlių padėti Bet paskutiniuoju metu labiau orientuotas esu į, sakykim, "tikrą" darbą, kai ryte reikia atsikelti, kažkur išeiti, pasėdėti ofise prie kompo, su kažkuom susitikti ir vakare grįžti namo, pailsėti
Tiesa, fulltilt'eriai, kaip ten reikalai sukasi pas jum, jeigu kas santaupų turėjot?