Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
Gal cia biski ne i tema , bet noreciau koki egzotini augala prie lempu uzauginti?
Kokiu idomiu ir graziu veisliu zinote? Ir kur galeciau seklu isigyti?
Mastau apie dekoratyvine pelme:)
Pasidalinkite savo nuomone , gal kas ka esata kanors augine?
Kokiu idomiu ir graziu veisliu zinote? Ir kur galeciau seklu isigyti?
Mastau apie dekoratyvine pelme:)
Pasidalinkite savo nuomone , gal kas ka esata kanors augine?
kava arabica arba kvapusis pipiras (http://en.wikipedia.org/wiki/Allspice).
Kavą galima surast pardavinėjamą gėlių parduotuvėlėse maksimose ar kitokiose prekybos vietose, o su pipirais gana sunku. sėklų neįsigysi taip lengvai, o sodinukų kur gaut irgi nežinau;D
Kavą galima surast pardavinėjamą gėlių parduotuvėlėse maksimose ar kitokiose prekybos vietose, o su pipirais gana sunku. sėklų neįsigysi taip lengvai, o sodinukų kur gaut irgi nežinau;D
nusipirkti parduotuveje pipiru svieziu ir iskrapstyti seklas. cili ar tai paprika.pomidoru seklas taip pat galima isgauti is pomidoru.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Kaip jus ismatuojat ? Na tarkim man reikia supilti 6l substrato i duobe (5l zemiu ir 1l perlito) tai kaip jus ismatuojat kokia reikia kasti duobe kad i ja tilptu visas substratas,arba kad jo ne per daug butu ? Is akies irgi kazkaip...atmestina.
;DDDD juokingai nuskambėjo tavo pasakymas o tai ka tu žadi dar matuot skaičiuot koke duobe kast
aš tai iš akies iškasu ir gerai

PsYchotherapist
Teisingai PsY kalba:)
Paimi į rankas lopetą ir tik šnai šnai ir duobė. Ką ten matuot?:D Per kastuvą kokia išsikas ir bus gerai. Jei nori gali gilint, platint, kasti 2x2m duobę, bet lavonų ten nelaidosi juk
Gal būt kasi ne vieną duobę, tai substrato gali pasiruošt daugiau. Jei mišinio bus per daug nu paplatinsi ar pagilinsi duobę (jei norėsi) ir tiek žinių.
Atmestina yra užsiiminėti bereikalingais darbais, duobių matavimais ir kitokiomis nesąmonėmis.
Paimi į rankas lopetą ir tik šnai šnai ir duobė. Ką ten matuot?:D Per kastuvą kokia išsikas ir bus gerai. Jei nori gali gilint, platint, kasti 2x2m duobę, bet lavonų ten nelaidosi juk

Atmestina yra užsiiminėti bereikalingais darbais, duobių matavimais ir kitokiomis nesąmonėmis.
Cia gal durnas klausimas, bet ar cia nekiausai tie apvalus po ziedais? is ju tokie siuliukai lenda.
http://img809.imageshack.us/i/sam0287u.jpg/
Ar cia taip ziedai issivysto?
http://img809.imageshack.us/i/sam0287u.jpg/
Ar cia taip ziedai issivysto?

viskas če gerai taigi žydi augalas. ne bahuras nesijaudink
PsYchotherapist
kažkaip idomu pasidare gal durnas klausimas, bet jei augtu low mergaitė ir šalia berniukas kiek maždaug nuo to low augaliuko butu sėklu gal durnas klausimas bet kažkaip pagalvojau ir idomu pasidarė
PsYchotherapist
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Sveiki bendraminčiai. Čia aš su tokiu klausimu, kuris turbūt buvo užduotas milijoną kartų, bet aš tikrai neesu toks veiklus, kad ieškočiau, bet mazdaug ieškojau ir neradau, nu neesmė. O klausimas mano toks: Nuo pat iššokimo iš po žemių, draugės nematė tamsos. Ar tai nepristabdo žydėjimo pradžios? Ir apskritai, ar galima pastoviai 24/0 joms daryti? Nes man elektra rūpeščių nesudaro. Peace 

http://www.tundrafestival.lt
Psy ☼ Raver
Psy ☼ Raver
-
- Naujokas
Dar pridurti noriu, kad piestelės senai iššokiusios.
Psy ☼ Raver
Psy ☼ Raver
Priklauso kokio dydzio uzaugs, as pvz dariaus seklas is auto ak47, kadangi juos izoliavau nuo kitu augalu ir sodinau lauke paprastoj zemej, tai uzaugo jie sprindzio dydzio ir gavos apie 50 sekluPsY rašė:kažkaip idomu pasidare gal durnas klausimas, bet jei augtu low mergaitė ir šalia berniukas kiek maždaug nuo to low augaliuko butu sėklu gal durnas klausimas bet kažkaip pagalvojau ir idomu pasidarė

nu 50 visai neblogai sakyčiau, o jei padarius taip vyruka augint kažkur atskirai o mergaite neprileist prie jo kažkiek laiko kol ji daugiau paaugs isižidės ir tada ja apdulkintdaylight rašė:Priklauso kokio dydzio uzaugs, as pvz dariaus seklas is auto ak47, kadangi juos izoliavau nuo kitu augalu ir sodinau lauke paprastoj zemej, tai uzaugo jie sprindzio dydzio ir gavos apie 50 sekluPsY rašė:kažkaip idomu pasidare gal durnas klausimas, bet jei augtu low mergaitė ir šalia berniukas kiek maždaug nuo to low augaliuko butu sėklu gal durnas klausimas bet kažkaip pagalvojau ir idomu pasidarė
PsYchotherapist
Ir apskritai ir apvalai 24/0 pastoviai galima daryti (daug maž iki žydėjimo jei tai ne automatas). Kam tau 24/0? Tipo gamtoj nakties nebūna?:D Be to nelabai supratau kam tą patį klausimą uždavinėti skirtingose temose? Žinoma, nieks per galvą neduoda, bet logikos tai nulis. Kai reik kam reik pamato ir atsako:) Tai va, taikasuperbongas rašė:Sveiki bendraminčiai. Čia aš su tokiu klausimu, kuris turbūt buvo užduotas milijoną kartų, bet aš tikrai neesu toks veiklus, kad ieškočiau, bet mazdaug ieškojau ir neradau, nu neesmė. O klausimas mano toks: Nuo pat iššokimo iš po žemių, draugės nematė tamsos. Ar tai nepristabdo žydėjimo pradžios? Ir apskritai, ar galima pastoviai 24/0 joms daryti? Nes man elektra rūpeščių nesudaro. Peace

-
- Naujokas
Pas mane automatai, o vienas didelis medis ne (gal)
,tai galima ir nedaryt nakties? O dėl to, kad uždavinėju tu nepyk, aš žmogus be loginio mastymo 

Psy ☼ Raver
Psy ☼ Raver
Nepykstu;) Pas mus visus kartais logikos trūksta:D Tai nakties gali ir nedaryti jei nenori.
-
- Naujokas
Ačiū, kad davei žinot
Geros savaitės 

Psy ☼ Raver
Psy ☼ Raver
-
- Naujokas
Labas, nusipirkau zemiu lapiniams kambariniams augalams, ar tinka tokios sudaiginti? Esu naujokas auginime, vakar pasodinau, pasidejau ant lentynos kol prazys, bet ziuriu, kad padziuvusios tos zemes jau, paskaiciau sudeti, ph 5,5 - 6,5, o paciu zemiu sudetis vidutiniskai sudulejusios durpes, o tipo priedai smulkintos kalkes ir molis. Gal palaistyt reiktu siek tiek ?
Viskas tinka, viskas gerai, tik nepamiršk palaistyt, bet ne per dažnai ir ne per daug. Drėgmė tik kad laikytus. Kol tik įmesta sėkla ar daigas dar mažas, vandens kiekis mažai suvartojamas, tai ir laistymo mažiau, o kai augalas paaugs jam ir gert daugiau reikės, galėsi ir daugiau duot vandens:) Čia kaip su mažu vaiku, juk nenori nuskandint mažylio arba palikt jį mirt iš troškulio? 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2098709 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-
- 2246 Atsakymai