Man tai verkiant žemių reiks. Pas mane vien smėlis toks visas šlapias neaiškus. Tik bėda, kad daug žemių tolimą atstumą einant neprisitąsysi. Jau ačiū tysiau, susivėlinau, paskui neįkabinau miško grunto ir spjovęs viską atšaukiau

O maišą pilną ar kuprinę prisivaryt savo substrato lengva, bet tyst per bruzgynus nėr lengva kai reik ir laipiot ir lankstytis ir per upes braidyti ir panašiai, na nėr patogu:D
Nešiau batų dėžėj kartoninėj. Tai ir žemių mažai automatiškai ten tilpo ir užsi***au (au au au

) vienoj rankoj maišą grunto tyst, o kitoj tą dėžę tai viską nešiau apsikabinęs bbs žino kiek kilų, o kol rankose tą dėžę nešiau tai irgi pradėjo plyšti suminkštėjus ir nuo svorio, nieka gera vien žo. Bandysiu dabar su kibirtu sakiau tąsytis:) Kuprinėj gal būtų patogiau, bet aš įsivaizduoju pilną ją prisipilt žemių ir susodint transportavimui augalus, bet per judėjimą ten žemės turėtų pradėt judėt ir paskęstų jaunuoliukai ten, vėl būtų reikalų ne pačių geriausių
p.s. va su kamazais vežt geriausia:D užsakai, pist atveža, dar iš galo pareguliuoji kur jam pilt "varyk varyk, davai davai, gerai, pilk!"