Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
Na va išdaiginau vieną sėklikę, išlindo šaknelę apie 2mm, vos paemiau į rankas nuskilo lukštas ir toks baltas gemalas su šaknele liko. To gemalo pati viršūnę parudavusi. Tai čia jau negerai turbūt?
nera labai blogai, tiesiog atsargiai ikisk i zeme ir viskas turetu tvarkingai isaugti
Man idomu kiek laiko seklos gali islikti givibingos..... t.y. pvz: as gavau seklas ( naujas ) ir as galiu jas sodinti pvz ne dabar o po metu ar dvieju?
Taip gali sodint po metu ar dvieju tiesiog reikia laikyt sausoj ir nesaulėtoi vietoi pvz stalčiui dregmės negali jokios gautromashka rašė:Man idomu kiek laiko seklos gali islikti givibingos..... t.y. pvz: as gavau seklas ( naujas ) ir as galiu jas sodinti pvz ne dabar o po metu ar dvieju?
PsYchotherapist
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Gal galit nusimanantys pasakyt, jei pvz. auga keliu veisliu augalai, ir vieni parodo lyti (vegetacijoj) anksciau nei kiti, ar tai reiskia, kad ta veisle greiciau subresta, greiciau suzydi, trumpiau zydi, bus mazesnis augalas (kaip suprantu, jis jau subrendes, jei lyti rodo), ar dar ka nors panasaus? Ar tai joks ne rodiklis? Aisku, kalbu ne apie automatus. Pasidalinkit patirtim 

Kekvienos veisles zydejimo laikas skirtingas ir ji gali pamatyti veisles aprasyme, o kad siulelius parodo vegetacijoi tai nereiske kad ir ziedus kraus iskart prie veg rezimo.
vaikai nenarkokit vartotiku.
Toks kvailas klausimelis: labai blogai jei daigelius netycia sukisi i zeme saknim i virsu?
I'm a junglistic man.
-
- Pažengęs
Vienu zodziu augaliukas pradejo zydet
ir ka daryt del karpymo?nebekarpyt ar kaip
?

klausimas nekvailas. Ne,nieko blogo,tik turetu ilgiau trukt kol is zemes daigas islys,nes saknis ners gilyn, o daigui reiks laiko atsitiest i virsu. Augalai irgi jaucia gravitacija. Hmmm, db siaip pagalvojau,kas jei daiginti ir auginti nesvarumejahmate rašė:Toks kvailas klausimelis: labai blogai jei daigelius netycia sukisi i zeme saknim i virsu?

jeigu bus sviesa- augs link sviesos, saknys daugiau i apacia, bet belekaip;x paveikslelis paaiskna 
[ nuotrauka ]
Uploaded with ImageShack.us

[ nuotrauka ]
Uploaded with ImageShack.us
Ne del sviesos gi auga is pradziu i virsu, o del geotropizmo 

I'm a junglistic man.
daiga turejau omeny
Ok zodziu nuraminot, nes snd nuvaziaves paliet ir pamates kad niekas praktiskai neisaugo, supratau kad busiu sukises saknim i virsu, tai biski streso apturejau 

I'm a junglistic man.
-
- Pažengęs
Na sita as suprantu, bet nezinau, kokios veisles ieina i Outdoor Mixa, ir ka reiskia tie lyties parodymo skirtumai. Gal ten ir kokie semi-auto gali but, kurie anksciau viska turetu pradet daryt, kaip suprantu. Nes dabar nezinau, pagal ka nusprest, kuriuos i siltnami tupdyt, kuriuos siaip lauke. Gal galit ka patart? Pagal ka patys atrenkat?Legalus rašė:Kekvienos veisles zydejimo laikas skirtingas ir ji gali pamatyti veisles aprasyme, o kad siulelius parodo vegetacijoi tai nereiske kad ir ziedus kraus iskart prie veg rezimo.
-
- Pažengęs
Ka man daryt del aukscio?noreciau ji sureguliuot,nes siltnami nelabai kaip ir vietos yra
mano augaliukai db kazkur 50-70cm aukscio,pradzioj auginau dezeje po cfl lempomis-2000lm,laikiau sviesa 15/9 o db permeciau i siltnami ir jau susuke tokias kaip galvutes,matosi siuliukai,mano nuomone zydet pradeda
gal pamegint sviesa sureguoliuot siltnamy,ta prasme galvoju apie tamse agro plevele,apdengt augalus ir sviesos laika reguoliuot,ar verta bandyt?ar vis delto taikyt lst metoda?augaliukams,jau 4menesiai.

o koks tas šiltnamis didumo kad nėra jiem vietos ? šeip jau jau židėt pradėjo tai nebent tik lst lankstimas padėtu
PsYchotherapist
-
- Pažengęs
Matmenys jo 4m plotis,1.5m ilgis ir aukstis 2.20m,tame plote sutalpines,5augaliukus.o ka galvoji del tos sviesos reguliavimo su tamse agro plevele?verta megint?pradeja zydet,tai gal jau ir augs nebe tokios aukstos 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Jei nori dangstyt, tai turi būt pasiruošęs 2 mėnesius (ar kiek ten žydės) ryte ir vakare tuo pat metu atidengt uždengt ir ne bile kaip, o kad visiškai tamsu būtų. Nes kitaip suherminsi viską. Ar galėsi šitaip? Artėja vasara, tūsų metas, o tu kaip bobutė prie karvių, prie savo šiltnamio pririštas būsi, pamąstyk...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
...............2.20 + 2.20 = 4.20
-
- Pažengęs
Zinau tai,pasiruoses
o tai pades?ta prasme geresnis derlius bus ir panasiai.

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2098495 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-
- 2246 Atsakymai