Na ką, mes ir vakar (geg. 09) sukišom į žemę du 31d. amžiaus dwarfus . Mažoki, nes augo vazonuose po lempa ir trūko vietos šaknims. Taip pat ir didesniems vazonams.
kai man nelaime atsitiko
zodziu vakar nuvariau aplankyt spota tai visos jau isdyge, grazios mergaites tik va paziuriu i skunka ir nebera ir dar vieno super critical auto irgi, zeme tokia apglitus, tai iskart aisku, kad sraiges darbas !!!
pertvarkiau spota, dabar niekaip nebeieis zodziu biski liudesio buvo, bet dabar viskas gerai
Ar pas jus spotas visa diena saules bus kepinamas? Pas mane du spotai, abu saules gauna tik diena. Rytais ir vakarais jie sedi tokioje prieblandoje, nes medziai saule uzstoja. Ar tai labai itakos augima?
zodziu buvau padares siltamiuka, tiksliau 2, ir buvau juos uzdenges su agro plevele
Pirma viskas buvo normaliai, iki to yvikio, o kadangi turejau daug pleveles, tai dabar patiesiau ja ir ant zemes ir is virsaus, sonus pakisau po vazonais ir dar zemem uzpyliau net paciam dabar sunku nukelt, o ka ten bekalbet apie sraiges
Kaip jusiškiai auga?
Beja ar nebuvote susidūre su skruzdelėmis? Šiltnamyje buvo raudonųjų skruzdelių, kurios nuėdė vieną daigelį, dabar OD spot'e pilna juodųjų ar jos ne tokios aršios ar vistiek saugoti mažesniu augalus aptvaromis? (Gal kas jau nukentėjo nuo skruzdelių? )
Paaugtėlėje augalėliai auga puikiai, kepinasi saulutė, persodinti nepatyrė labai didelio streso, nes ir toliau be priekaištų stiebiasi į dangų :P
Įdomu būtu sužinoti apie jūsų augaliukų situacija gamtoje
Kaip suprasti? Vienas nuo kito? Nu palei galimybes, kuo toliau vienas nuo kito tuo daugiau vietos plėstis šaknym, vienas augalas kitam nesudaro pavėsio ir panašiai, bet jai spaudžia vieta tai nieko labai baisaus ir neatsitiks jai arčiau vienas kito pasodinsi.
Kaip daznai aplankot savo spotus laistymo tikslais? Ir dar turiu viena klausima, ar gausis kas, jeigu as tik sudaigines seklas sukisiu jas lauke i zeme?
Aš aplankau savo spot'ą kiekvieną dieną laistimo tikslais, nes durpės ypač tokiais orai (30C+) greit džiūna, o išdaigintas sėklas, taip gali kišti į žemę , viskas turėtu gautis
Ziurekit, zmones, padariau labai didele klaida. Pasodinau vienam spote tris seklas, bet duobes padariau labai mazas ten vos ka vos ka, ir pripyliau i jas juodzemio. Esme tokia, kad dabar jau veikiausiai isaugo is to juodzemio ir smeli saknys pasieke, augalas nei pirmyn nei atgal, ar imanoma ji toki iskast kaip nors nediduka (vos viena pora normaliu lapu, ir tai maziuku), jei taip, tai kokio mazdaug ilgio bus pagrindine saknis (kad jos nenukirst) ? Aciu is anksto uz atsakymus
ne nu vel nelaime tokia pat siandien dar vienas augaliukas buvo nestas kazkieno, tik tikrai ne sraiges, tik kotelis liko kysot gal kokia skruzde pasidarbiavo, ar kas cia? zinot kas ? tik 9 auto beliko