Atsitiktinai rastos seklos.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Re: Atsitiktinai rastos seklos.
o as noreciau tarkim pieno issivirt, kodel iskart pardavinet laukine kanape kuri nevelka? 

As nesuprantu ko jus cia pizdavojates ? Nieks nera cia snekejas krur iesko ir pan. Daryciau piena arba kiefa.
http://img832.imageshack.us/g/dsc00207ez.jpg/ Na va cia man seniau minejo kad neverta auginti net bet pabandziau visai patiko reikes pradeti kazka rimciau mastyti apie auginima
Ka manot? 

Kažkokia ji man atrodo nuliūdus..
Gal jai trūksta kažko? Ar čia tik man vienam taip atrodo? 

Gali but kad ir truksta nes auga tai ji ant palanges na dar sauletom dienom i lauka isnesu
O kada reiketu nuo jos megint derliu nujaminet ? nes as su tais plaukeliais nelabai gaudausi 

Kai bus 70-80% rudų plaukelių. 

dekui
o jie grynai turi turet toki ruda atspalvi ar toki rudai zalia? 

zaliai ruda violetinio tono geltona atspalvi
Nzn, siulyciau nevargt. Bandem mes is tu lietuvisku kanapiu pyraga keptis. Privalgiau tai atsakanciai jo, o poveikis po gal pusantros valandos parejo kaip po mini joniuko. Tai manau kad nlb verta. O idejom tos ganjos tai ten daxuja ir su biski mes.idigo rašė:As nesuprantu ko jus čia pizdavojates ? Nieks nera čia snekejas krur iesko ir pan. Daryciau piena arba kiefa.
I'm a junglistic man.
Gal kas numanot, kokios mazdaug veisles turetu buti gatvinis stuffas? Automatai ar ne? pasakykit ka zinot
as turiu 10+ gatvinio stuffo seklu, sudygo neblogai, tai nesiu i lauka augti. Tik idomu ar turi sansu lauke tos gatvines seklos uzaugt? jei automatai, tai turetu uzaugt 

slow stone butu labai puiku!as jau prie sio reikalo prisijungiau symet.pasufleruosiu uzsakovams,jauciu mr.green"as firbiesus prisege prie jusu order"iu?linkiu geru eksperimentu,nes daugelis ivardijo kad friebies"ai keliauja laukan...tad mano mazas patarimas butu visiems gavusiems friebiu jas pradeti tresti sulaukus vasareles antro menesio galo,bloom fazes trasomis.tad sulaukime tamstos mr.greeno pasisakymo apie frieebisus.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2253 Atsakymai
- 902170 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Error
-
- 2 Atsakymai