Mikey Dread tikrai positive. Va kokią jo kolaboraciją su CLASHais jūtūbas prirodė: bank robber/rockers galore "rub a dub inna punk rockers stylee!!!!"
O Justinas tai vapšie viens geresnių Jo Carry Go Bring Come aka Jezebel būtų mano mėgiamas pavizdys (jei dirbčiau muzikos mokytoju), kaip ska pavirto į rocksteady, o šis - roots reaggae. Ska version Rocksteady version Roots version
jahmate rašė:O as per dziadzia tusus pasigendu dancehallo visada, kazkaip nelimpa lietuvoj dancehall. Aisku kalbu apie kokybiska dancehalla, o ne koki suda
Būdavo tikrai anksčiau, dabar irgi karts nuo karto išgirstama
Sugar Minott man vienas nerealiausių veikėjų iš dancehallo
Retkarciais pasitaiko, bet tikrai nedaznai. O kaip su paciais grojikais esu kalbejes, sake jei vilniui pvz uzgroji dancehalla, tai buna kad steidze zmoniu apmazeja perpus iskart.
www.riquedoreggae.com ----- kogero daugiausiai regio vienoje vietoje :) sweeeeet.... Deja visur suuploadinta is rapid share ir neina masiskai siustis...
Paskutinis pranešimas
oj sorry,rejkejo mesti shita prie temos radija 8/ :)
Sveiki šiemet vasarą visai norėtusi aplankyti, kokį nors mažiuką Reggae/DUB festivalį kur nors europoje, svarbu tik kad bilietas nebūtų labai brangus...