fuktelis rašė:spotą rinkausi taip - kad būtų kuo sunkiau prieinamas, kuo toliau nuo bet kokio kelio ir kad net priėjus prie spot nesimatytų visko kaip reikalas, tai bent aš radau miške labai tankiam, jokio takelio nė kvapo, per medžius reikia brautis ir dilgėles ir dar toliau tarp dilgėlių susodinau gražuolesdar pliusas, nes sako, kad kur dilgėlės auga, ten tinkama žemė
spot nuo namų kažkur 4-5km, truputį toli, bet nesilankai gi ten kas dien, kartą per savaitę užsuki ar dar rečiau, jei lietaus yra, tiesiog pažiūrėt kaip sekasi ir pasigrožėt augintinėm.
skirtumo nėrromashka rašė:fuktelis rašė:spotą rinkausi taip - kad būtų kuo sunkiau prieinamas, kuo toliau nuo bet kokio kelio ir kad net priėjus prie spot nesimatytų visko kaip reikalas, tai bent aš radau miške labai tankiam, jokio takelio nė kvapo, per medžius reikia brautis ir dilgėles ir dar toliau tarp dilgėlių susodinau gražuolesdar pliusas, nes sako, kad kur dilgėlės auga, ten tinkama žemė
spot nuo namų kažkur 4-5km, truputį toli, bet nesilankai gi ten kas dien, kartą per savaitę užsuki ar dar rečiau, jei lietaus yra, tiesiog pažiūrėt kaip sekasi ir pasigrožėt augintinėm.
o tu gyveni dideliame mieste ar šiaip mesteli?
Viskas gerai, nes jei ant atviros saulės bus visą parą, tai liet vasarą nespėsicoffesin rašė:zmogus parase kad jo spotas sunkiai prieinamas, tai koks sumautas skirtumas, kur jis pats gyvena?
O mano spotas 3-4km nuo namu. Reik brautis per krumynus. TIksliau 2 spotai. Vietos tokios, kur tikrai niekam nekiltu minciu uzsukt pasivaiksciot. Is sonu visur medziai. atviros vietos gal 20 kv. m. Tik man nepatinka tie medziai, ryte ir vakare tiesiogines saules augalai negauna.
Jei tamstai idomu, gyvenu nedideliame miestelyje
atvirksciai. nebent nznau kaip del atskiru teritoriju, bet ziurint i savo kiema, tai google maps nuotrauka ~2 gal net 3 metu senumo. o maps normaliai rodo.daylight rašė:Geresne ne geresne, bet google maps zymiai naujesnes zemelapiu versijos ir dazniau atnaujinama negu maps.lt
dekui uz maps.lt zymiai geriau rodo bent jau mano rajona. Tik arti kokiu 4km spinduliu nerandu spotofuktelis rašė:Persodink geriau, nerizikuok. Be to naudok maps.lt spotų apžvalgai iš aukštai, ten žymiai geresnė nuotraukų kokybė (bent jau kiek aš žiūrėjau)
aš bent taip ir padares nepalikau visu kruvoiromashka rašė:dekui uz maps.lt zymiai geriau rodo bent jau mano rajona. Tik arti kokiu 4km spinduliu nerandu spotofuktelis rašė:Persodink geriau, nerizikuok. Be to naudok maps.lt spotų apžvalgai iš aukštai, ten žymiai geresnė nuotraukų kokybė (bent jau kiek aš žiūrėjau)![]()
. Gal man tiesiog toi pacioi vietoi palikti tik ismetiti augaliukus nepalikti vienoje kruvoje pvz viena pasodinti prie medziu kita i kruma ir panasiai. Ka manote?
![]()