Sėklos
Re: Sėklos
o nereikia parodyti kokio dokumento? kai atnesa i namus?
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
? ateina paprastas laiskas kaip kiekvienas laikrastis ar reklama i dezute, arba jei adresas iki pareikalavimo tai nueisi i pasta ir pasiteirausi su dokumentu.
-
- Naujokas
Toks klausimas iskylo , gavau is MR. greeno pirkdamas dovanu outdoor ir indoor mixus(abu reg) gal kas zino ar numano kokiu veisliu hibridai ar kokios veisles i ju sudeti ieina ?
P.s.: labai didelis aciu MR. green uz tiek daug papildomu seklu
P.s.: labai didelis aciu MR. green uz tiek daug papildomu seklu

http://bit.ly/khub7x ka galit pasakyt apie situ augaliuku seklas? Ar vertos jos demesio?
Aha, butu tikrai idomu. nes pats ketinu uzsodinti outdoor mix lauke ir net nezinau koks ju aukštis, kas man yra labai svarbu, ir manau kitiemsTikrai_Tomas rašė:Toks klausimas iskylo , gavau is MR. greeno pirkdamas dovanu outdoor ir indoor mixus(abu reg) gal kas zino ar numano kokiu veisliu hibridai ar kokios veisles i ju sudeti ieina ?
P.s.: labai didelis ačiū MR. green uz tiek daug papildomu seklu

jau buvo kalbėta apie tai paskaitykit greeno temoi apie jo seed shopa ten jis pats yra isiterpes.
PsYchotherapist
per kiek laiko jums atsiunte is mr-green'o? Butu gerai, kad atsakytumet kuo greiciau,
aciu

-
- Naujokas
uzsakiau sekmadieni, antradieni is ryto gavau 

oooo... o man jau antra savaite prasidejo 

Jei Lietuvoj gyveni tai turejai jau seniai gauti. Kaip supratau, lietuviams is LT siuncia kazkoks slaptas mr.greeno tarpininkas
nes labai greit atsiuncia. Man ir per pora dienu atejo

VJP- Sveikas... Pasitikrink ar tikrai reikiamą info užrašei siūsdamas. Pašto kodas ir t.t. Laiškas registruotas ar ne? Jai neregistruotas, gal būt jis pašte kur nors užkrito... Jai registruotas, turi atkeliauti. 

Gerai, kaip pasiziuret ar jis registruotas
?

Tu mokejai už siuntimą 1GBP ar 5GBP? Jai 1GBP tai yra neregistruotas laiškas, jai už 5GBP tai yra registruotas laiškas. GBP(svarai)
mokejau 1GBP
pareiksk greenui pretenzijas. tai veikia.
beje, greeno tarpininkas(<...>) kartais neaiskius dalykus daro. kartais nesusikalba jie ten. atsiuncia tuscia voka, atsiuncia visai ne tai, ka uzsisakei arba isvis uzmirsta atsiust. bet tokiais atvejais betkur apsipirkinejant reikia rasyti tiesiai verslininkui, o ne i foruma. jis zino mazdaug keturgubai geriau negu cia sedintys biceliai. ir jo tokia funkcija yra aptarnauti klienta visokeriopai. takije dela.
beje, greeno tarpininkas(<...>) kartais neaiskius dalykus daro. kartais nesusikalba jie ten. atsiuncia tuscia voka, atsiuncia visai ne tai, ka uzsisakei arba isvis uzmirsta atsiust. bet tokiais atvejais betkur apsipirkinejant reikia rasyti tiesiai verslininkui, o ne i foruma. jis zino mazdaug keturgubai geriau negu cia sedintys biceliai. ir jo tokia funkcija yra aptarnauti klienta visokeriopai. takije dela.
bet tai turi i mano pasto dezute atsiust saukima i pasta
gal ir tavo tiesa 4apa, o kaip man jam parasyti?
Ne, jokio šaukimo į tavo dėžutę nebus. Tau voka iškart idės į pašto dėžutę.

o kaip uzsisakei isviso tu pas ji..? taigi visur, kur kanors bepirktum internete yra kontaktine informacija. nzn, cia tokie paprasti dalykai, gal geriau jah tegu tau paaiskins apie pasto veikla
mr.greenproductions@hotmail.co.uk
Štai čia kreipkis dėl sėklų. Bet aš manau jai neregistruotas, pašte kur nors užkliuvo.
4apa-ne jah, o Jah.
Štai čia kreipkis dėl sėklų. Bet aš manau jai neregistruotas, pašte kur nors užkliuvo.
4apa-ne jah, o Jah.

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 7022 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-