Sėklos
Re: Sėklos
zinau kur tie kontaktai, bet mr-green neturi atstovo lietuvoje? Jugi tas puslapis nelietuviskas
aciu Jah
uzsitarnaut turi didziaja is manes :P
Tas puslapis ne lietuviškas, yra lietuvių kalba. Kreipkis lietuviškai. atsakys lietuviškai. Sekmės!
4apa Užsitarnaut? Ne vergas aš koks. Good luck !
4apa Užsitarnaut? Ne vergas aš koks. Good luck !
hmm keista keista gal placiau 4apa apie tai4apa rašė:pareiksk greenui pretenzijas. tai veikia.
beje, greeno tarpininkas(<...>) kartais neaiskius dalykus daro. kartais nesusikalba jie ten. atsiuncia tuscia voka, atsiuncia visai ne tai, ka uzsisakei arba isvis uzmirsta atsiust..
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
ka cia placiau. kam nepasitaiko? esu girdejes keleta istoriju, tas keletas ir yra auksciau paminetos. nu sumaise kazka, niekas nemire, galu gale vistiek rezultatas su bonusu ateina. mintis tame, kad nereikia bijoti klausti. internetinis shoppingas yra toks shudinas dalykas, kai negali nieko pamatyt, paciupinet ir pakramtyt. bet iskilus betkokiam klausimui nereiketu varzytis klausti shopo valdytojo.
jah- nemoki zmoniu per danti traukt. neisizeidziau. bek palakstyt :*
jah- nemoki zmoniu per danti traukt. neisizeidziau. bek palakstyt :*
o taip, cia tai ir pati tikroji vieta pateikti faktus: datas, asmenis, gyvenamaja vieta, tikslu ivykio aprasyma ir schema kaip kas vyko.
ar gal tu manim netiki? atejo 4apa primeluot cia visiems treciadienio vakara..
ar gal tu manim netiki? atejo 4apa primeluot cia visiems treciadienio vakara..
Užsitarnauk pasitikėjima.
antras "uzsitarnauk" jau nebetinka. naudok savo leksikona ir seip nereikia cia jokio pasitikejimo. nereikia cia jokio viesumo. tas prie gero neveda.
datu ir asmenu nereikia.visko gali buti,bet kad tuscias atkeliautu...nezinau siame forume tai tikrai nepastebejau ir dar sis tas is tavojo posto (esu girdejes keleta istoriju)kur tu jas girdejai? cia legaliam,kitame forume?turi buti kazkur informacija,legaliam nepastebejau tokio dalyko.
nene. cia ne is interneto paskaityta. tiesiog paporina zmones savo rupestelius ir savo dziaugsmelius kartais. pajuokaujam ir gana. parasho pardavejui apie situacija, feedbackas buna greitas ir taktiskas. taktiskas tai vadinasi freebie kiekis poto..
visko gali buti.svarbu situacija istaisoma yra.esu susidures su daug transportavimo defektu siunciant pastu,ateina sulauzyta,suduze ir t.t. atsiunciama ne tas kas uzsakyta na pvz:water heater 100w atsiuncia 40w... buna visokiu fintu.klysti zmogiska.ir labai gerai kad dar frieebiu duoda dykai greenas.
na tai viso sito musu mini chato esme: EIKIT KLAUSTI TIESIAI PAS PARDAVEJA, O NE PAS jah. ATSAKYMA GAUSIT TIKSLU, PAKENTEKIT TIK IKI SEKANCIOS DARBO DIENOS KOL ATRASYS.
na ir dar supratom kad jah yra bajoriskos kilmes. i ji kreiptis nuo siol- tvarkingai. arba desim minusus.
na ir dar supratom kad jah yra bajoriskos kilmes. i ji kreiptis nuo siol- tvarkingai. arba desim minusus.
Tokie plepiai į pavojų stato ne vien save, bet ir kitus.mr.green rašė:Patarimas tiems kurie daznai rasineja kaip is kur ir kokiu budu jie gavo siuntini - maziau gilintis ir viesinti tokius dalykus, jie stato save i tokia nesaugia padeti apei kuria jie net neisivazduoja, tik as galiu pasakyti, bet čia jau ne mano problema!
O tau kas rūpi? Gal ir piktai aš čia, tačiau rūpinkis pinigų pervedimu ir jei kyla klausimų kontaktuok nurodytais kontaktais, o ne tempk už liežuvio eilinius vartotojus bandydamas išpešt kažkokios ale informacijos. Neturėtum jaudintis tokiais reikalais ar kas turi atstovus Lietuvoje ar neVJP rašė:zinau kur tie kontaktai, bet mr-green neturi atstovo lietuvoje? Jugi tas puslapis nelietuviskas
scoooooooooooorepūtėjas rašė:Tokie plepiai į pavojų stato ne vien save, bet ir kitus.mr.green rašė:Patarimas tiems kurie daznai rasineja kaip is kur ir kokiu budu jie gavo siuntini - maziau gilintis ir viesinti tokius dalykus, jie stato save i tokia nesaugia padeti apei kuria jie net neisivazduoja, tik as galiu pasakyti, bet čia jau ne mano problema!O tau kas rūpi? Gal ir piktai aš čia, tačiau rūpinkis pinigų pervedimu ir jei kyla klausimų kontaktuok nurodytais kontaktais, o ne tempk už liežuvio eilinius vartotojus bandydamas išpešt kažkokios ale informacijos. Neturėtum jaudintis tokiais reikalais ar kas turi atstovus Lietuvoje ar neVJP rašė:zinau kur tie kontaktai, bet mr-green neturi atstovo lietuvoje? Jugi tas puslapis nelietuviskas
Tai tu nematai ar ką?? GBP-SVARAI
anekdotai, jau aš matau kaip Jah po truputį praradinėja kantrybę
Tiesa sakai... Čia jau viršūnė nežinot... Sako užsisakes, bet neateiną. Ir nežino kokia valiuta mokėti....
Tai kaip gali prekė ateit jei dar kapeikos net neįmokėjęs?
Viskas ten surašyta, viskas ten gražiai lietuvių kalba išaiškinta. kas kam neaišku aš nesuprantu?
Viskas ten surašyta, viskas ten gražiai lietuvių kalba išaiškinta. kas kam neaišku aš nesuprantu?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 3884 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 19 Atsakymai