Manau temos pavadinimas viska pasako Taigi ka planuojat nuveikti vasara? Dirbsit ar atostogausit ? Ar planuojat aplankyt kokias nors salis, renginius ar ka nors panasaus ?
Išvažiuosiu į Čekiją porai savaičių, girdėjau, kad ten žmonės tiesiog gatvėje pučia, smagu bus, dar biškelį užsidirbsiu papildomo pinigėlio, žodžiu, neblogai, kaip per atostogas. Norėtųsi į kokį festivalį su bičiuliais nuvaryti, tik dar nieko nežinau, kokie vyks.
na turesiu visa laisva liepos men,tai pirma i F!RE festa, poto i Bliuzo naktis po savaiteles poto dar nesugalvojau, ir liepos men gale i Yaga Gathering po viso, ivertinsiu kur buvo geriausia, kur idomiausia ir pan, kolkas tiek planu
Po dvieju savaiciu baigsiu mokykla, tada dirbsiu, laisvu metu tusinsiu. Trys must be festai siemet - Supynes, F!RE, Satta outside. I juos jei nuvarysiu laimingas zmogus busiu
tiesto ;DDD pralinksminai žmogau ;DD šeip jei bučiau palangoi gal ir nuvaryčiau patusint ten nors nemėgstu aš tokiu kaip tiesto ir panašus briedai ;DD tuo metu tūndroi mananu būsiu
ne praktiskume esme. supranti, cia jeigu tik papriestarauji globaliai forumo logikai, tai iskarto esi forsas. arba gauni bana uz tai, kad banglus laikai zemesnes klases uz zmones butybemis. niekam ne motais, kad gal seip nemegsti nusmukeliu, iskarto forsas forsas..
kad ir kaip asmeniškai nemėgčiau neformalų (forsai man netrukdo ir aš jiem netrukdau), bet privalau sutikti su jahmate, aprangos stilius ne visada atspindi asmenybę ir nereikia stereotipų
Kalbant apie festivalius, man bliuzo naktys jau tradicija patapo ;] O siaip tai planuoju atostogauti, rimtai nedirbti ;] Pachalturint per pazistamus visai nieko butu ;] Praejusia vasara buvo teke tvarkyti Traku pili po "sensation white" renginio, kazkas tokio. Tai visai smagus prisiminimai Vakarop, kai pasidare tamsu, smarki liutis uzejo ir po geros "raketos" paleidimo lakstem po pili ir rinkom visus dalykus, kuriems lietus pakenkti galejo ;] Labai nuotykingai viskas buvo, tai noreciau ir sia vasara kazka tokio nuveikt, kur kazkiek atsakomybes reikalauja, zodziu, kad galima butu dzoni uzsirukyt ir "vykdyti ivairias misijas" ir dar pinigu uz tai gauti, poto uz tuos pinigus toliau chilliarint su senais draugeliais ir pazistamais zmonem iki kol vel reiks i Danimarca grizt Vasaros yra zjbs!