Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
vertėtų gerbt visus ir visas nuomonės. tavo atžvilgiu nėra naudos tačiau aš žvelgiu kitaip
kitaip sakant nesutinku su tavimi
nieko neargumentuosiu ir nesivelniu į diskusiją su tavimi 4apa
kitaip sakant nesutinku su tavimi
nieko neargumentuosiu ir nesivelniu į diskusiją su tavimi 4apa

nes irgi skaityti nemoki cheburashka.
daviau linka i tema, palikau siek tiek paciam paskaityt kad susiprastu ka galima pasidaryti. nieko neina iaiskinti pripesheliui. nejaugi dabar sedesi ir pasakosi belenkam cia all-night-long visa basic'a apie augalus? pvz kad vyr.g. augalas ziedu neturi? arba KA SU JUOM DARYT? neuzjauciu as tinginiu isviso, neuzjauciu.
o tu paemi teksta ir supranti ji savaip. nors visai kitka noreta buvo pasakyt. nesiveli nes jauciu turi eit dar itraukt kad savo mastyma isijungtum ir painterpretuotum aplinka savo metodais. nu karoc
daviau linka i tema, palikau siek tiek paciam paskaityt kad susiprastu ka galima pasidaryti. nieko neina iaiskinti pripesheliui. nejaugi dabar sedesi ir pasakosi belenkam cia all-night-long visa basic'a apie augalus? pvz kad vyr.g. augalas ziedu neturi? arba KA SU JUOM DARYT? neuzjauciu as tinginiu isviso, neuzjauciu.
o tu paemi teksta ir supranti ji savaip. nors visai kitka noreta buvo pasakyt. nesiveli nes jauciu turi eit dar itraukt kad savo mastyma isijungtum ir painterpretuotum aplinka savo metodais. nu karoc
nu jo. vienam sautuvas yra kad saudyt,o kitam kad i vamzdi ramune ikist. man yra kad pust,o kitiems gal del pluosto. pradedam dar medicinines savybes gvildent. siaip as konkretuma megstu.
ka nuspresi tamsta ta ir pasigaminsi 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
maladec, konkretumas gerai. taip kad shutink ir skaityk apie konditerija is kanapiu arba apseklinimus.
konditerija mazai sudomino. bandau rinkt info apie apdulkintas mergas.
jeigu tau tik kaifas rupi, tai konditerija tau tiks puikiai. galesi istisom dienom kaifuot.
matai man kaip tik ne kaifas rupi. as entuziastas. man rupi produktas,kokybe,kiekis. jei man rupetu kaifas,tai sedeciau apsikumarines nuo gatves produktu. man idomus pats procesas. ir as dirbsiu tol,kol isspausiu maximalu rezultata,arba issemsiu ta tema. nesakau kad apsipust atsipalaidavimui yra blogai. bet man nereikia to kasdien. ir as noriu pilnavercio produkto.
Sveiki esu naujokas sitame visame tai kreipiuosi i jus. auginu apie 3 savaites ant palanges auginau paskui neperseniausiai persodinau i lauka pataikiau ant lietyngu oru tad visas savaitgalis buvo ganetinai lietyngas. Atejas po 3 dienu radau kaip pabalusius ir geltonus lapus apatinius va foto nors atsiprasau uz nekokia kokybe bet gal kaska iziuresit ir galesit patart.
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 0114l.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 0114l.jpg/
Cia tiesiog augalo prisitaikymo prie nauju "namu" forma. Nieko blogo jai nenutiks, jei zeme i kuria pasodinai bus gera, ir orai nebebus tokie nedekingi. Manau turetu atsigauti.
aisku dekujshl rašė:čia tiesiog augalo prisitaikymo prie nauju "namu" forma. Nieko blogo jai nenutiks, jei zeme i kuria pasodinai bus gera, ir orai nebebus tokie nedekingi. Manau turetu atsigauti.

jo, cia ne tragedija. persodinant kartais saknys susizeidzia, tai reikia kokios savaiteles kol atsigaus. ir kiek eina iziureti panasu i tai. nieko, isgyvens. uzmesk trasu.
Sveiki,tai vat mazdaug pries 6 -7 savaite pasodinau indoor mix'a.Ir vat dabar po tiek laiko dar nesuprantu kas pas ji per lytis,nes tu pumpureliu kaip ir nera,bet piesteliu ir nematau.Tai vat gal padesit atpazint?Tuo paciu gal zinot kokia cia rusis auga?
Stai 4 foto(sorry uz kokybe): http://imageshack.us/g/708/dsc07792q.jpg/
Stai 4 foto(sorry uz kokybe): http://imageshack.us/g/708/dsc07792q.jpg/
rusies nieks nepasakys, kaip ir nepasakys lyties. nuotraukos prastos ir del kokybes ir del to kad fotografuota per atstuma. pradzioj prefloweri buna taip sunku iziureti, kad vos ne padidinamojo stiklo reikia. o gal dar ir isviso neparode lyties. zodziu du variantai- nufotkinti pazastis su geru aparatu arba turet kantrybes ir laukt akivaizdziu zenklu.
nors nesuprantu kaip tu nesupranti. rutuliukai- vyras, balti siuliukai- motriska ir tai visa teorija.
nors nesuprantu kaip tu nesupranti. rutuliukai- vyras, balti siuliukai- motriska ir tai visa teorija.
O johnsonui ir kitiems galiu tik duot vieną patarimą: jei nematot lyties tai nesukit per daug galvos ir nestresuokit. Pagyvenkit ir pamatysit. Viskam savas laikas. Juk jei jau žinot daug maž kaip atskirt vyr. giminę nuo mot. giminės tai stebėkit ir patys atskirsit. Svarbiausia neskubėt, kas tos 6-7 savaitės? Absoliučiai nieko:)
4apa, o būn burbuliukai su siūliukais. Kas tada?
4apa, o būn burbuliukai su siūliukais. Kas tada?
put, reikia griebtis uz sheveliuros ir pulti i panika, o kaipgi kitaip? 

Aisku
ne jei ka tai tikrai atpazystu as tas lytis, tiesiog turbut dar normaliai neparode,.Suprantat bzk ima jaudulys kad nebutu bachuras,nes ne vieno siulelio dar nesimato,bet pumpuru ir nera,tiesiog tose pazastyse tokie gumuliukai bet ten man atrodo tiesiog mazi lapeliai

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
gut. Na, nerima kele tie kiausiukai prie koto 

Šis vartotojas nelegalia veikla neužsiima. 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 216 Atsakymai
- 132627 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zopa
-
- 1864 Atsakymai