Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
nu as pievoj, suku kaseka.. ikisau seklas i mazdaug 1 cm gyli, 3 diena ir dar niekas nelenda lauk, tai zinai ir prasideda ta paranoja..
-
- Patyręs
- Reputacija: 20
Aš ir labai nerimauju, pasodinau sekmadienį, kelios dienos buvo šiltos, o užėjo 3 tokios lietingos labai, tai bijau, kad kažkas baisaus atsitiks. Lauke šalta apie 15c, čia naktį. Ar nenumirs sėkla? Ar dar yra tikimybė, kad kadanors išdygs? Buvau atkasęs iki sėklos, tai mačiau, kad šaknis giliai įsirangiojus, bet ar ji nesupūs nuo tos dregmės?
o tai is zemes dar irgi neislindo niekas pas tave?
-
- Patyręs
- Reputacija: 20
Ne dar neišlindo, lietuvoj, kai buvo tos karstos 3sav tai dauguma seklu lauke, išdygdavo per 2sav, o buvau susodines iš seedbanko geroj vietoj, saulėj švietė smagiai ir išvis neišdygo : ( Gal žemė išdžiuvo, net nžn kas buvo, nes turėjau darbo svetur. O va čia dabar nuotykis buvo, tai tos seklos kurios išdygo, šnd draugas buvo nuėjęs pažiūrėt medžio, jau gana didelis buvo, tai visi lapai nuskinti, tik stiebas, liko pora lapeliu, pagalvojai tegu džiaugias chebra, tais lapais, jai jau taip, kaip iš narvo pabėgę ;D
shaded. o kodėl to klausi? manai kažkas turėtų būti negerai? pats pagalvok 

galvoju gal truputi per giliai seklas ikisau, gal neuztenka jegos ar dar kas jom
kai esi naujokas siuose reikaluose, tai ir iskyla tokie klausimai 

žinoma tu teisus bet nesijaudink kadangi tu tobulėji! 
jei manai kad per giliai ir po kurio laiko(aš rinkčiausi po 48-72 val bėgyje) nesimatys pokyčių virš žemių tuomet aš siūlyčiau praskirti žemes apžiūrėti kaip laikosi sėklikės tik atsargiai kad nesužeistum ko nederėtų
)
peace

jei manai kad per giliai ir po kurio laiko(aš rinkčiausi po 48-72 val bėgyje) nesimatys pokyčių virš žemių tuomet aš siūlyčiau praskirti žemes apžiūrėti kaip laikosi sėklikės tik atsargiai kad nesužeistum ko nederėtų

peace

o tarkim jei neliesciau nieko, jos visvien turetu isdygti kad ir veliau, ar gali ir isvis neisdygti? paprasciausiai praskirti zeme, ir tiek? 

blemba gali būt stiebelis užsilenkęs po žemelėm. todėl "prakapok" žemeles kad stiebelis keltų burias kad tau praneštų savo egzistenciją
bent aš po šiek tiek praskirdavau žemes iki sėklos bet tai darydavau po 48-72 valandų kadangi dažniasiai iš po žemių išlysdavo iki 48 val nors kartais ir po 12 valandų matydavau kopyčius
bent aš po šiek tiek praskirdavau žemes iki sėklos bet tai darydavau po 48-72 valandų kadangi dažniasiai iš po žemių išlysdavo iki 48 val nors kartais ir po 12 valandų matydavau kopyčius

na okei, vadovausiuos tavo patarimu, ziuresiu kas bus
dekui 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
shaded, tai ir sakyk, kad tris dienas niekas nelenda. Galvojau, kad tik įkišai sėklą į žemę ir jau paranoja užėjo. My bad
O kad tokių nesąmonių nebūtų, sudaiginkit tas sėklas tarp popierinių rankšluosčių. Galėsit stebėt kad ir kas dvi valandas kaip jūsų sėkla laikosi, ar prasidėjo skilimas ir t.t.

O kad tokių nesąmonių nebūtų, sudaiginkit tas sėklas tarp popierinių rankšluosčių. Galėsit stebėt kad ir kas dvi valandas kaip jūsų sėkla laikosi, ar prasidėjo skilimas ir t.t.
sudaiginau, tik praskilo iskart i zeme ikisau, matyt per giliai bet dabar jau viskas tvarkoj lyg ir
dekui uz pagalba

noriu paklaust , per kiek pirmieji tie lapai nukremta, nu tie kurie nepanasus i ganjos net ?:)
Ivairiai,gali po 3sav,gali veliau. Ziurint kokios augimo salygos.
sveiki.maniskis daleiskim jau zydi.ar labai pakenktu jai as ji is vazonelio persodinciau pamiskei i zeme? 

Jei labai atsargiai kiek imanoma mažiau pažeisdamas šaknis tai nieko nenutiks 

O kodel negali apverst vazono, kad zemes "islystu" is vazono ir kartu su visom zemem pasodint?tevelis rašė:sveiki.maniskis daleiskim jau zydi.ar labai pakenktu jai as ji is vazonelio persodinciau pamiskei i zeme?
persodinti zydincius augalus yra negerai. tai susije su adaptaciniu stresu naujoj aplinkoj, tai stabdo pati svarbiausia rastamanams procesa- ziedu krovima. mano galva ko neprivalgei, to nebeprilaizysi. kita syki mastyk i prieki.
nors aisku cia neaisku koks ten tas zydejimas pas taves. jei automatas, o aisku turi buti automatas kad liepa zydetu, tai dar pofik. nes ir zydedami jie dar auga intensyviai. susumavus- jei neturi augalas menesio, bandyk. jei turi- savo vietoj taip nesielgciau.
nors aisku cia neaisku koks ten tas zydejimas pas taves. jei automatas, o aisku turi buti automatas kad liepa zydetu, tai dar pofik. nes ir zydedami jie dar auga intensyviai. susumavus- jei neturi augalas menesio, bandyk. jei turi- savo vietoj taip nesielgciau.
Sveiki. Pasodinau WW. Jau savaitukė ir va kas :http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 05015.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/65 ... 05016.jpg/ . Lapukų dar nematyt. Gal kokia problema. Ačiū
nekoke kokybė, bet kai sėkla nukrenta kartais pasilieka toks sudžiuves net nežinau kas ten ir neprasiplečia lapukai tai aš jy atsargiai nuemi ir vualiaa.
PsYchotherapist
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2101584 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-