Elementarūs klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (IV dalis)
ne sekla, o kiautas nukrenta. ne kazkas, o plevele siokia tokia, apvalkalas. ir nieko nereikia krapstineti, tik tureti ciut ciut kantrybes. nes belupinejant gali prisilupineti.
pakentek, issprogs. pvz jei daug dregmes duodi, tada gali apleteti dygimas. cia ne beda.
pakentek, issprogs. pvz jei daug dregmes duodi, tada gali apleteti dygimas. cia ne beda.
automatai pas mane llr2.jau pusantro menesio kai vazoneli nedideliam lauke palikti.tai nuvaziavau ten.ziuriu kad jau ziedukus pradejo kraut.gaila kad mazuciai jie.todel va ir noreciau persodin.gal kiek paaugtu4apa rašė:persodinti zydincius augalus yra negerai. tai susije su adaptaciniu stresu naujoj aplinkoj, tai stabdo pati svarbiausia rastamanams procesa- ziedu krovima. mano galva ko neprivalgei, to nebeprilaizysi. kita syki mastyk i prieki.
nors aisku čia neaisku koks ten tas zydejimas pas taves. jei automatas, o aisku turi buti automatas kad liepa zydetu, tai dar pofik. nes ir zydedami jie dar auga intensyviai. susumavus- jei neturi augalas menesio, bandyk. jei turi- savo vietoj taip nesielgciau.

kas gali pasakyt po kiek laiko dwarfai pradeda zydet?
Turetu po 3-4 savaiciu nuo seklos isdaiginimo pradet zydet.
ar nulauzta
kuri nepradejo zydeti bet matosi mazi pumpuriukai bet minetiurine virsunele yra ko nors verta ?

Šaunuolis, kad paklusnus esi
pliusas už tai, gali meginti, bet kažin ar bus verta ko nors. nebent skonio, ir tai abejoju.
nepabandes nesužinosi.

gal butu galima ponas jah gauti tavo skypa, turiu siokiu tokiu klausimu 

ech... kada nors

mm, naujas romanas mezgasi. shaunu.
verta, kanapius moka uzsigyditi gan neblogai zaizdas. nebetaps zinoma galiunu, bet zydeti tikrai gali baigti ir galutiniame variante rezultatas tikrai neprapuls.
verta, kanapius moka uzsigyditi gan neblogai zaizdas. nebetaps zinoma galiunu, bet zydeti tikrai gali baigti ir galutiniame variante rezultatas tikrai neprapuls.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
Gal vienišas žmogus, draugų va ieško 

Tai vat iskilo problema, ir labai nemaza. Auginom viska per du spotus. Vienam spote zeme buvo pirktine, kitam sudejom tiesiog i paprasta zeme kuri ten buvo. Su pirktine zeme viskas buvo zjbs, auga tvarkingai viskas tvarkoj. Kitam spote augaliukai uzaugo visiski pipliai. Kadangi geroi zemei uzderejo nemaza vyru, nusprendem persodint pyplius i geresne zeme tenai. Stengemes viska daryt labai atsargiai, saknu tikrai nepazeidem persodinom. Po keliu dienu, tai yra siandien atvaziuoju, ziuriu persodintiem augaliukam pypiec darosi. Is 6 persodintu, vienas atrodo dar padoriai, kiti ziauriai nugelto, vietomis net parudavo. Kaip manot kame gali but esme, kad persodinus tikrai i geresne zeme taip atsitiko. Stresas? Vandens trukumas? kas dar? prasau pagalbos ir kuo greiciau, nes dar tikiuos kad pavyks juos isgelbet.
I'm a junglistic man.
Galvoju reiktu gal patrest, bet nujauciu kad trasos cia jau kazin kiek gelbes 

I'm a junglistic man.
manau jau tiem augaliukam ir taip py*diec butu buve, o persodindamas dar davei streso ir visiskai ragai jiem. nu, bet cia tik mano nuomonė. 

Nu kazinau, neatrode kad jiem pizdec. Maziukai jie buvo, bet kazka tikrai butu sukrove. Nzn net kaip cia elgtis db. Galiu tik pasakyt kad itin nesekmingas auginimas siemet
Kolkas vienintele nauda - patiris. Is klaidu mokomasi 

I'm a junglistic man.
Sveiki, norejau paklaust jusu patarimu, kur geriau sudeti katyk nuimtas galveles. Isvaziuoju menesiui i uzsieni ir bijau supudyt ar perdziovint.

Į kartoninę dėžę. Vienoj ir kitoj pusėj padaryk skyles ir laikyk vėdinamoje kambario temperatūros patalpoje

Padėk kuo sausesnėje vietoj išdžiovink ir įdek viską į kokį sandarų stiklainį. Ir stuffas sekmingai turėtų ten prabūt. Arba tiesiog sausoj vietoj padėk ir lai perdžiūva nieko blogo nenutiks. Jei perdžius grįžęs stuffa idėsi į stiklainį uždarą su kokia apelsino ar citrinos žieve ir vėl stuffas sudrėks ir bus kaip naujas
.
Aš asmeniškai rinkčiausi antra variantą

Aš asmeniškai rinkčiausi antra variantą

As irgi 2, nes blogai isdziuves stuffas sloinike gali pradet pelyt, jeigu kartas nuo karto sloiniko neatidarysi...
Tą patį ir turėjau galvoj ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6174 Atsakymai
- 2101818 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas LietausŽmogus
-