taip, butent tai ir norejau pasakyti. o ka, tu nesutinki? jeigu tarkim fabrikas neturi frezavimo stakliu, o sedi dziumbrai ir langu remus su peiliukais drozia, tai kaip tu tai pavadinsi? mokais kurnors isviso? cia turejau omeny tam tikra savoka, termina, o ne tave izeisti.dowis rašė:Visko tai neišplauna, bet tik tas neisisavinusias i dirvožemi trašas. Nepavarotnos zinok man tos bobutes. Tai tipo jei neturi tokiu trašu kaip canna ar biobizz tai čia skaitos jau zemas specilizacijos lygis?4apa rašė:tu man apie flusha galesi sneket pamataves soila su ec matuokliu. taip iseina kad visiems čia viska isplauna, o liutys lietuvoj- ne naujiena.
su shultzu neaisku kodel, bet bobutes sneka neina pertresti augalu, nors tu ka. nznau, nepavyko ir man savais laikais. jis apskritai stokoja mikroelementu. gal del to ir nepersitresia
butu idomu idet i ta apklausa shultza. jis neabejoju laimetunes lt dar daugumoje zemas auginimo specializacijos lygis. po penkiu, desimties metu pasikeis padetis.
as nenoriu nieko blogo pasakyti. autdoore mano giliu isitikinimu isviso reikia kuo maziau kistis i augalo egzistencija. gamta viska turi padaryti.
draugas eik paironizuok koki nors lukashenka i baltarusija, bus maziau briedo man skaityti. tiek tau si karta, nieko konstruktyvaus nenusipelnei siandien.