Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Biobiz geros trasos as irgi naudoju jas dabar,butu gerai ph patikrinti aiskus,nes blogo ph padariniai tai kad augalas neisisavina tam tikru medziagu,del to ir matos ligu simptomai.
tamsta nufotkink bent jau tas paslaptingasiais juodasias demes, tashkus= bendra vaizda dideli.
tas augalas kitas kazkoks nejasnas. protingai trasas naudoji?
Toj pirmoj nuotraukoj ar tresi? Toks nudeges nuo trasu, gal purski ant lapu? Gal belaistant vandeni su trasomis uzvarvejo ant lapo ir nudegino, Apatine nuotrauka pagal mane viskas normaliai
Paskutinį kartą redagavo Enchanteris 2011-09-24, 22:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
Galejo but taip kad kai laisciau .. uzlaisciau ant lapu apatiniu gera doze vandes su trasom ? delto ir uzgeltonavo ? niekaip nesugebu laistituvelio nusipirkt
visos virsunes, "galvos" vienodos, bet cia sitoj vienoj virsunelej, paciam virsuje toks idomus baltas uzsidejo, mano manymu ten pelesis, nes kitos visos violetines, va kitos nuotrauka, paziurekit. [ nuotrauka ]
Siandien jeigu pavyks nuvykt i spot'a, tai nufotkinsiu su geresniu fotoaparatu.
ne dėl viršūnės. laibas todėl jog buvo iki manęs auginamas tiesiog balkone. aš jam padariau dėžę (su vėdinimu ir šviesa) viska pagal info kurią radau čia
dabar jis jau gana sustambėjęs palyginus koks buvo.
Man keistos tos atšakėlės kurios auga lapų kampuose. ar čia normaliai?
kazkas per skype mano tikru vardu,kur pase parasyta, prisijunge,na seip as menuleigis, ir klause ka as zinau apie legalus.net X( ar jum nebuvo tokiu...