Growbox projektas bei Grapefruit® ScrOG+LST
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Re: Growbox projektas bei Cinderella99 ir Greipfruit Kush+LS
Nedaryk jokiu pertvareliu jei sodini tai sodink tegul saknys lasivai vaiksto, pasiskaityk skilty soilbed
O jeigu reiks vyrukus naikint, nieko tokio, jei žemėje liks jų šaknys, juk pūt pradės, argi ne? Ir gali pakenkt beaugantiems?Enchanteris rašė:Nedaryk jokiu pertvareliu jei sodini tai sodink tegul saknys lasivai vaiksto, pasiskaityk skilty soilbed

www.legalikanape.lt legalizuokim 

Atnaujinta 
Ei žmonės, klausykit, tokioj stadijoj nukarpytus ir sudžiovintus lapukus, galima naudoti maišymui..?
Girdėjau, kad darant iš kanapių lapų dūmelis švelnesnis, ar aš klaidingai girdėjau?

Ei žmonės, klausykit, tokioj stadijoj nukarpytus ir sudžiovintus lapukus, galima naudoti maišymui..?

-
- Ekspertas
Maišyt galima, bet kad švelnesnis bus tai tau primelavo...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
nu nu, švelnesnis. viena syki čiut nepadusau (čia rimtais faktais kalbu
) verkiau gal pusvalandi, gerkle graužė belekaip. maišyt ir su š galima, bet ar tiks? 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Mesk tuos lapus į popierinį maišiuką ir paskui panaudok trimingą maisto ruošiniams, nes kaip rastamanai minėjo - dūmas tikrai neskanus paprastų lapų.
Reiškias nerūkę švelnių lapų 

Kristalai svarbiausia [ nuotrauka ]
jeigu zinotumet apie kokius lapus kalba eina butumet turbut patyleje.

-
- Ekspertas
Būna. O jei pats būni iilllgai nerūkęs ir tolerancija kaip pas virginiją, tai gali net pradėt katučių plot, kaip pasisekė nusipūst...
...paspausk, bus bairiookas...
Jaučiu reiks išbandyt šitą variantąSlow Stone rašė:Būna. O jei pats būni iilllgai nerūkęs ir tolerancija kaip pas virginiją, tai gali net pradėt katučių plot, kaip pasisekė nusipūst...

![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)

spausk is jo kulinarija uzaugines kiek beina.
Bet kad labai mažai ten jo, nelabai ką prigaminsi man atrodo. Ką galėčiau iš pusmetrinio augaliuko pasidaryt maždaug?4apa rašė:spausk is jo kulinarija uzaugines kiek beina.

youtube yra visagalis ten pilna receptuku,man butu geriausia pasidaryti sviesto ir is jo gaminti piraga,keksiukus ar sausainius ![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
stiklinė smulkintų kanapinių ir 200 ml svieto.
pasmk puodą.įpilk 0.5 l vandens. dėk sviestą ir žalumynus. taip 3-4 h(nors kiti sako pakanka ir 20 min) ir turi sviestuką kurį galėsi naudot net ir sumuštinį tepant. ugnį laikyk žemą ir nenorėk kad sviltų. iškart baigus virt dings tas nemalonus (nors aš nieko prieš neturiu ką kvapą:) smogas;))
improvizuok
arba paprasčiaują arbatą daryk. verdant vandenį įmesk saująlę gėrio taip pamirk 20-30 min. tada įmesk šaukštą sviesto ir pavirk šiek tiek mažiau laiko 5-15.ir tada perpili andenį ir į puodelį + dėk au mėgstamų prieskonių ar žalumos kokios tai į arbatą ; ) šiaipdar siūlyčiau kad naikint riebalo skonį įsimesk melaus ar melaso
arba lieka hashas bet šits variants spėj netink
pasmk puodą.įpilk 0.5 l vandens. dėk sviestą ir žalumynus. taip 3-4 h(nors kiti sako pakanka ir 20 min) ir turi sviestuką kurį galėsi naudot net ir sumuštinį tepant. ugnį laikyk žemą ir nenorėk kad sviltų. iškart baigus virt dings tas nemalonus (nors aš nieko prieš neturiu ką kvapą:) smogas;))
improvizuok
arba paprasčiaują arbatą daryk. verdant vandenį įmesk saująlę gėrio taip pamirk 20-30 min. tada įmesk šaukštą sviesto ir pavirk šiek tiek mažiau laiko 5-15.ir tada perpili andenį ir į puodelį + dėk au mėgstamų prieskonių ar žalumos kokios tai į arbatą ; ) šiaipdar siūlyčiau kad naikint riebalo skonį įsimesk melaus ar melaso
Nieko prieš hashą neturiu, bet be įrangos nelabai jaučiu ką pasidaryčiau. O per moteriškas kojines spaudžiant jaučiu nieko gero nesigauna, kiek skaičiau. Nu žodžiu, pasidomėsiu patsharmonija rašė:stiklinė smulkintų kanapinių ir 200 ml svieto.
improvizuok

-
- Ekspertas
1 uncija
sviestio 125g vidurkis gaminti sviestui
(bet cia uncija tai viso augalo, jei tik ziedu tai puse uncijos)

Bet kad labai mažai ten jo, nelabai ką prigaminsi man atrodo. Ką galėčiau iš pusmetrinio augaliuko pasidaryt maždaug?
Girdėjau daug variantų, tai ir sviestą ir pyragą ir visa kita, bet kuriam reikėtų mažiausiai žaliavos ir kad tiktų vyras? Gal kuris daręs?[/quote]
Taip,siulau pasigamint sviesta ir po to sausainiu iskept.
Neperseniausiai pats is poros,beveik pusmetriniu vyruku dariau sviesta: ~100g-150g sviesto su tais vyrukais viriau apie 3h po to is jo pagaminau 8 sausainius-dydziu sulyg "disco"sausainiu dyzio
Krc man su drauge buvo pereboras po viena suvalgius.Pavaisinau drauga,bet "pamirsau" pasakyti,kad sausainiai is naturaliu produktu
o jam tadien reikejo bankinius reikalus tvarkytis.Pamenu jo snukuti iki db: atsisuka i mane su perlinkusia nugara,snukis istyses ir sako: bleee,sugadinai man diena
Zodziu rekomenduoju tept ir kept
P.S.mano augaliukai buvo lb veslus,su dauk lapu ir kotai lb lipnus nuo THC...

Taip,siulau pasigamint sviesta ir po to sausainiu iskept.
Neperseniausiai pats is poros,beveik pusmetriniu vyruku dariau sviesta: ~100g-150g sviesto su tais vyrukais viriau apie 3h po to is jo pagaminau 8 sausainius-dydziu sulyg "disco"sausainiu dyzio
Krc man su drauge buvo pereboras po viena suvalgius.Pavaisinau drauga,bet "pamirsau" pasakyti,kad sausainiai is naturaliu produktu

Zodziu rekomenduoju tept ir kept
P.S.mano augaliukai buvo lb veslus,su dauk lapu ir kotai lb lipnus nuo THC...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas