Domina vienas klausimas: kur laikyti žiedadulkes, kad jos išsilaikytų ilgesnį laiką? Dėkoju už atsakymą

Na panašiai ir darau, į zip lock'ą tiesiog nukarpau kiaušus, taip patogiausia man. Ant pakuotės dugno jau koks milimetriukas žiedadulkių, jaučiu kokiu pincetuku reiks kiaušus išrinkt ir tada konservuot žiedadulkes. Nereikia į šaldymo kamerą kišt, kaip girdėjau čia iš kažko?Enchanteris rašė:Sausoje vietoje, pvz kaip zip lokas ir dar idetas i stiklaini ir uzdarytas, siaip su kiausiais gali nurinkti ir sudeti bet kiausiai turi but sudziuve kad juos galima butu saugiai supakuoti.
Taip, tu teisus, kaip skudurai ir suraityti dėžės kampe. Pradėjau lenkt į blogą pusę nuo pat pradžių, o vėliau jau tą klaidą sunku buvo taisyt, kiek galėjau tiek stengiausi labiau patraukt nuo sienos, bet negalėjau paimt ir tiesiog 180 laipsnių kampu užlenkt iškart. Beje tai mano pirmas auginimas, iš klaidų ir mokomasi, dabar galėčiau tik jus papeikt sakydamas, kodėl jei toki dabar gudrūs profesionalai, nieko nesakėt iš karto, kad blogai kažką darau?4apa rašė:gal nedaskaiciau kazko bet man idomiai atrodo tas tavo lst. ten vienas ar du augalai kaip kokie skudurai suraityti boxo kampe. koks tolkas? zaluma sienas liecia, praktiskai 2 augalo puses negaus sviesos. kazkaip nei sis nei tas. primena kazkiek jah dezes "inzinerija" ir lankstymo technikas
Tai kad pas jį CFL lemputės naudojamos. Joms nereikia droselio/starterio - tiesiog jungi į rozetę ir viskas.inzinieriustomas rašė:o tavo growboxas be droselio ir starterio sistemos?
Bandau lenkti prie tinklo, tačiau visvien abejoju ar pakaks vietos. Na stengsiuosi atsargiai dar palenkti šakeles į apačią, nes po tinklu galybė vietos, manau įmanoma dar kokiais 5cm lenkiant paleist žemyn visas viršūnes. Blemba, va ką reiškia kai nepaklausai patyrusių - praktiškai dėžėje būtų pakakę vietos porai augaliukų, o ne šešiemsEnchanteris rašė:Dar viena pastaba pradek stebeti savo lapelius nes kuo arciau sviesos tuo karstis didesnis ir sausra labai puikios salygos veistis spider mites, itarima gali sukelti galiukai uzsiriete lapu o taip pat lapu gysleles tokios blizgancios tokie ploni upeliai atrodo.. Tas tinklelis siek tiek sumazins tau sviesos geriau gal kazka su stiklu sugalvot gal koki gaubta arba nukreipti pacia sviesa isona na stebek kaip augs tau i virsu tie ziedai. Jeigu neraisioji tai gali raisioti ir prie tinklo nulenkdamas kota