Pamenu, klasiokai mano ir vemdavo ir alpdavo ir dar bajerių visokių būdavo, bet man pasisekė ar šiaip kas, kad neteko tokių šposų patirt

Jus cia visi rasot apie visokias pamirstas smulkmenas (arba nebutinai smulkmenas, bet tokius dalykus, kuriuos pamirsus labai jau gyvenimas nepasikeicia), o ka patartumet daryt studentams? Kol vasara, viskas tvarkoj, bet ji jau baigiasi... Tai gal kas pasidalintu patirtim, kaip pavyksta (ar bent jau kaip IMANOMA) suderint mokslus ir rukyma? Skaiciau kazkur cia apie visokius galvosukius, zuvu taukus ir siaip naudingus galvai dalykus, bet gal kas daugiau pasiulymu turi? Nesinori, kad del tokio gerio mokymosi kokybe kristuElfasVonPa rašė:...viska darant logiskai, atminties nereikia.
Nesutik nesupyksiu kekvienas turim savo nuomoneharmonija rašė:Nesutigciau. Manyčiautai VIENAS pasaulis. Toks mano patikslinimas
O!!!! Pasakok plačiau!gendalf rašė:Na čia tik spejimas bet problema gali buti karsti dumai, pabandyk per vaporizeri ar bent bonga
Aš irgi retai,bet man po gero parukymo įvairiai būna.Kartais pora dienų nieko doro nuveikti negaliu,o kartais būnu pilnas energijos,žvalus ir linksmas.O taip pastebėjau kad kita diena labai gera būna,pasaulis gražus atrodo,ypač jeigu saulėta diena ir nesvarbu ar žvalus aš ar aptinges.molochas rašė:Kadangi retai rukau , tai jokiu bedu nera , po gero parukymo dvi dienas nuotaika pakelta buna