Pirmasis auginimas nebus labai įsimintinas - gausi geriausiu atveju pora gramelių. Antram auginimui beveik visą įrangą jau turi, atsigriebsi.

Žinai, sunki vaikystė...Tratagalvis rašė:Ir šitam suslikui 47 dienos?
Patikėk, pirmas auginimas tikrai bus įsimintinas, kaip ir kiti pirmi kartaiTratagalvis rašė:Pirmasis auginimas nebus labai įsimintinas - gausi geriausiu atveju pora gramelių. Antram auginimui beveik visą įrangą jau turi, atsigriebsi.
Nu aš šitą pirmą blyną beveik į nuostolius nurašiau, tai pabandysiu pražydinti tiesiog edukaciniais tikslais, kad mažiau klaidų būtų su sekančiais auginimais. Maždaug už poros savaičių pradedu daiginti White Widow ir Master Kush.Legalus rašė:Jo augalas tai pavarges, neturi dar seklu? Nes 400w degint del vieno tokio nelb ir apsimoka tuo labiau junkti i zydejima dabar. Tavo vietoi daryciau taip arba dar daiginciau seklu biski pavegetuociau ir tada zydinciau, arba atkacelinciau sita iki normlaus dydzio pagal patalpa ir tada zydinciau, sekmes![]()
Aš daug galvojau apie tą reflektoriaus pakabinimą, ir galiausiai nusprendžiau tvirtinti prie lubų ir kilnoti vazoną. Pas mane ten aukščio tik 1.1m, tai nenorėjau nei centimetro metyti tuščiai. Kol kas asbestas su karščiu susitvarko. Ačiū už idėjas su akmens mase ir keramika - būtinai išbandysiu, nes vakar paskaitinėjau nete, tai tas asbestas ne toks ir nekaltas, kaip aš maniau...Enchanteris rašė:Vienas pastebejimas ir patarimas. Negerai kad reflektoriaus negali reguliuti nusipirk grandines ir reguliuokis auksti su jomis o ne augala kilnok taip zymiai paprasciau kiek reikia tiek pakelis ir nereikes svilinti tau lubu ir kaisioti asbesto kuris kenksmingas sveikatai jeu geriau akmens mases plyteles arba keramikines plyteles kaisiok kur reikia
Ne tai kad "turi kancerogenu", bet pats asbestas gali sukelti vėžį. Jis sudarytas iš labai plonų mineralinių siūlelių, kurie patekę į plaučius juose įstringa ir potencialiai gali sukelti vėžį. Žinoma, kad rizika būtų bent kiek ženkli (tarkim, sulyginama su reguliariu rūkymu), to asbesto prisikvėpuoti reikėtu tikrai daugiau, nei naudojama mano spintoje... Tiesiog kai paskaičiau apie visą tai pasidarė nemalonu būti šalia - kiekvieną karta lenda mintys apie skraidančius asbesto plaušeliusdumtraukis rašė:del asbesto tai taip, kodel senu namu stogu siferiniu, jei keiti, niekas supirkti nenori, nes asbestiniai jie, uzdrausta prakyba asbestu pagal mane, nes turi kancerogenu
Apmyžu kas antrą dieną, apipilu herbicidais ir dar su mašina pervažiuoju. Savaitgaliais - du kartus!harmonija rašė:ką tu darai kad po 50 dienų toks pyplius?omaigad menkai
Jau ijungtas zydejimasdumtraukis rašė:tai nematau čia problemos, jei taip gavosi tai gavosi, čia gi ne auto rusis, normalioj dezej, privegetuos tiek kiek noresi dar.
Ei, nu nebegrūzinkit daugiau, o tai apsiverksiu tuojLegalus rašė:Jau ijungtas zydejimas![]()
No-name žemė gėlėms, a.k.a. "va kastuvas, va žemių krūva, ten maišas - help yourselfVarna rašė:Aš manau, kad problema dirvojeKokia ji? Ką dėjai?