Elementarūs apšvietimo klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs apšvietimo klausimai - atsakymai. (I dalis)
prie to paties klausimėlis, žinau kad lempas tokias kaip HPS praranda ilgalaikiui savo savybes todėl jas reikia keisti, manau laikas atėjo tai padaryti, vegetacijai naudoju 125 cfl žydėjimui hps 250 tačiau ji paprasta ko ne pigiausia, kiek žinau jų taip pat yra visokių rūšių tačiau aš nesigaudau, tai gal kas padės kokia konkrečiai ir iš kur imanoma įsigyti tinkančias tik židėjimui ir tik 250?
Augalui nuo lempų labiau reikia šviesos ar šilumos?

Supraskppietka rašė:D suprantu gal mano klausimai kvailoki bet šitas
D

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
viskas normaliai ir juokingai
abieju reikia, lempos duoda siluma (gradusus/temperatura,farenheitus,celsiju) ir liumenus, ty sviesos kieki, vienam kvadratiniam metrui reikia 50k liumenu, toliau pagal proporcijas viskas 

nes pyxas artina 

Sveiki, jei tas klausimas buvo tad atsiprasau, bet daug nesutrugdysiu. Ar visa para reikia laikyti sviesa grow boxe? Augalas tik pradeda lysti is po zemes
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Vegetacija 18/6
Žydėjimas 12/12
Auto veislė 18/6; 20/4; 24/0 visą auginimo laikotarpį.
Žydėjimas 12/12
Auto veislė 18/6; 20/4; 24/0 visą auginimo laikotarpį.
va įdomiai jūs čia, arba jūs kvaili kad tik atsakot i durnus klausimu arba aš durnas kad turėčiau kitoki variantą, įdomūs daugelis DAUGELIS išskyrus kelis, jus esat, atsakinėjat ir apsimetat protingais atsakinejant i klausimus kuruos imanoma atsakyti paskaičius kelias h šį forumą, o kai kažką vos protingiau paklausiamą atkriaipiamą dėmesį ne i tave o į tą klausiasį kvailesnio klausimo.
kiek kartu jau auginai su ta pacia lempa? nemanau,kad po kiekvieno auginimo ja reikia keistippietka rašė:prie to paties klausimėlis, žinau kad lempas tokias kaip HPS praranda ilgalaikiui savo savybes todėl jas reikia keisti, manau laikas atėjo tai padaryti, vegetacijai naudoju 125 cfl žydėjimui hps 250 tačiau ji paprasta ko ne pigiausia, kiek žinau jų taip pat yra visokių rūšių tačiau aš nesigaudau, tai gal kas padės kokia konkrečiai ir iš kur imanoma įsigyti tinkančias tik židėjimui ir tik 250?

matai, kai protingiau paklausi, protingiau ir atsakyt reikia, kas reikalauja daugiau ziniuppietka rašė:va įdomiai jūs čia, arba jūs kvaili kad tik atsakot i durnus klausimu arba aš durnas kad turėčiau kitoki variantą, įdomūs daugelis DAUGELIS išskyrus kelis, jus esat, atsakinėjat ir apsimetat protingais atsakinejant i klausimus kuruos imanoma atsakyti paskaičius kelias h šį forumą, o kai kažką vos protingiau paklausiamą atkriaipiamą dėmesį ne i tave o į tą klausiasį kvailesnio klausimo.

laukiam daugiau nuomonių ir pilnų atsakymų,
P.S "Sokan" pilnai su Tavim sutinku
P.S "Sokan" pilnai su Tavim sutinku
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Skaičiau skaičiau ir vistiek pilnai esmės nepagavau. Ko tu čia putojiesi? Kad tavo klausimas apie lempas liko neatsakytas, kai tuo tarpu aš žmogui parašiau apie šviesos grafiką? Ir ką laikai kvailu klausimu? Galiu įsivaizduot jausmą, kai žmogaus augalas lenda iš žemių, o tūlas augintojas net nežino kiek jam šviesos reikia. Ne visi gali forumuose praleist visą dieną, skaitinėdami ginčus, pimpalų matavimus ir dar nežinia ką. Aišku, Google yra tūlo augintojo draugas, bet gal žmogus su anglų kalba nedraugauja, gal iš klaviatūros G raidė iškritus ir taip dar vienas kitas milijonas tikimybių.ppietka rašė:va įdomiai jūs čia, arba jūs kvaili kad tik atsakot i durnus klausimu arba aš durnas kad turėčiau kitoki variantą, įdomūs daugelis DAUGELIS išskyrus kelis, jus esat, atsakinėjat ir apsimetat protingais atsakinejant i klausimus kuruos imanoma atsakyti paskaičius kelias h šį forumą, o kai kažką vos protingiau paklausiamą atkriaipiamą dėmesį ne i tave o į tą klausiasį kvailesnio klausimo.
Taip kad nereikia plūstis apie nedraugiškus forumiečius, kurie tavo protigojo klausimo neatsako

P.S Man rodos, kad kažkas bėgo iš lietuvių kalbos pamokų, kai mokytoja aiškino apie taisyklingą sakinių sudarymą.

yra tiesos ka parašėi, bet pagalvok(im) užuot rašydami laiškus ginčedamiesi atsakytumėm taip pat plačiai į užduotą klausimą, kaip diskutuodami vienų kitų pasisakymus. Žinoma visi gynčai (jei galima taip pavadinti) prideda tik prieskonį.
P.S Matau, kad ne tik aš bėgdavau iš pamuokų
P.S Matau, kad ne tik aš bėgdavau iš pamuokų

sveiki,noriu paklaust senu augintoju,ar gali buti per stipri lempa augaliukam ir jie neauga.nuo pat pradzios buvo 150mh apie 7-8d.,veliau ysukau 250mh,dbr vienam apie 18d. kitamapie 10d.abu augaliukai tokio pat dydzio apie 10cm.buvo problemu del karscio,bet dbr kelios dienos 29.boxas 65x45. rusis pure ak.
Negali.ziurek temperatura,ar neperlaistyta ,ph
Negali (nu gal teoriškai gali būti, bet tada augalas ne "neaugtų", o tiesiog žūtų nuo karščio, ir tam reikėtų ko nors piktesnio nei 250MHdede rašė:sveiki,noriu paklaust senu augintoju,ar gali buti per stipri lempa augaliukam ir jie neauga.

Padekim viską ir dingstam velniop...
jis norejo paklaust senu augintoju breeze

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
clf apie 50w,turiu dar lempu,tik del temperaturos ju nenaudoju.taigi klausimas butu kas geriau,lempu maziau,bet jos zemiau ar auksciau ir daugiau w,ar esmej tas pats gautusi?
prie to paties paklausiu ar mechaninis taimeris sukdamasis skleidzia koki garsa?nu tipo kaip laikrodis tiksi ar panasiai?ir sakykim kaip arti jo reiktu butu,kad ji girdeti?
prie to paties paklausiu ar mechaninis taimeris sukdamasis skleidzia koki garsa?nu tipo kaip laikrodis tiksi ar panasiai?ir sakykim kaip arti jo reiktu butu,kad ji girdeti?
Manau, lyginant su forumo dalyvių amžiaus vidurkiu, aš iš tiesų esu senas augintojas (30+)runkelis rašė:jis norejo paklaust senu augintoju breeze![]()
![]()

Norėjau atsakyti "geriausia yra maksimalus lempų kiekis, kuo arčiau augalų ir gera ventiliacija", bet nieko nerašysiu, nes gerb. runkelis vėl supyksperlas rašė:clf apie 50w,turiu dar lempu,tik del temperaturos ju nenaudoju.taigi klausimas butu kas geriau,lempu maziau,bet jos zemiau ar auksciau ir daugiau w,ar esmej tas pats gautusi?

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai
- 1019354 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas grandboy
-