Sėklos
Re: Sėklos
Kas daiginot WW x Big Bud,is mr.green shopo? Nierko nekaltinu,bet man kazko nedygsta jau 3 seklos. Gal ilgai dygsta ir kitiems? Kas idomiausia pakelyje jos turi buti 4 seklos,o buvo 10. Net ant paties pakelio parasyta 4 ww x big bud. 

as daiginau,issimuse visos 4x bet supisau su propogatorium,nes propogatoriaus termostatas sugedes.bandziau dar gaivinti bet...
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Nu va. Sutom seklom kazkoks zapadlo gavosi. Vietoj 4,gavau 10,bet kolkas is 7 prasikale tik 1. Na bent tiek gerai. Nesuprantu,kazkokia klaida matyt ivyko.
he he kad daugiau tokiu klaidu daugiau.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
viena ar dvi ww x big bud iš femaleseeds(mr green) teko ir man išmest.gavau daugiau sėklų nei pirkau matyt nepasitikėjo kokybe
Lygiai ta pati ir as pagalvojau,kad nepasitikejo kokybe ir idejo daugiau. Nes seklos tikrai neatrode labai grazios,o apie daiguma isvis prastos nuomones likau. Nu pasitaiko matytharmonija rašė:viena ar dvi ww x big bud iš femaleseeds(mr green) teko ir man išmest.gavau daugiau sėklų nei pirkau matyt nepasitikėjo kokybe

Man jau nebeliko turbut autodwarf x e.Skunk f1 reg.Manhattan rašė:Davė Indoor mix, W.diesel x LLR f1 seeds, c99 f1 hybrids ir autodwarf x e.Skunk f1 reg. Pats net nelabai žinau kas čia per dalykai. Geri ar blogiskydas rašė:kokiu dawe bunus? Auto veisliu gal kokiu?

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Gera rūšis, ypač lauko auginimui, didelis krūmas su dideliais žiedais, efektas irgi geras, bet daigumas 7/10skydas rašė:ka manot apie easy sativa rusi?

Jai buvo kas auginanciu early dane pasidalinkit informacija, butu labai ydomu suzinoti kokie atsiliepimai

Keep it green !
Auto Flowering Seeds
Sveiki. Esu siame reikale zalias. Augint planuoju greitu metu, viskas paruosta, tik liko issirinkti rusi. Mane gan sudomino Auto Flowering Seeds arba automatinio zydejimo seklos. Paskaicius iskilo pilna klausimu:
1. Rasoma, kad auginant, seklos iskart persoka i zidejimo faze ir joms nereikia 12/12 ciklo. Tai kaip cia istikruju viskas vyksta?
)
2. Koki zingsni tada daryti toliau, po daiginimo?
3. Ar perkant FEMINIZED seklas, 100% bus panele?
4. Kuri patartumete auginti kaip pirmam kartui indoors? http://www.marijuana-seeds.nl/big-bud-auto.html / http://www.marijuana-seeds.nl/auto-lemon-haze.html
Dekui uz atsakymus
1. Rasoma, kad auginant, seklos iskart persoka i zidejimo faze ir joms nereikia 12/12 ciklo. Tai kaip cia istikruju viskas vyksta?

2. Koki zingsni tada daryti toliau, po daiginimo?
3. Ar perkant FEMINIZED seklas, 100% bus panele?

4. Kuri patartumete auginti kaip pirmam kartui indoors? http://www.marijuana-seeds.nl/big-bud-auto.html / http://www.marijuana-seeds.nl/auto-lemon-haze.html
Dekui uz atsakymus

God damn it, forume viskas yra. užp*sot jūs jau. atsiprašau už toki išsireiškima nu bet net durnam žmogui daeina, kad forume ieškot reikia. tam jis ir sukurtas..
As busiu geras ir paaiskinsiu
1. Tu pats atsakei i savo uzduota klausima
2. Kisti izeme
3. Ne
4.As imciau auto lemon
SEKMES

1. Tu pats atsakei i savo uzduota klausima
2. Kisti izeme
3. Ne
4.As imciau auto lemon
SEKMES

1. Daryk 20/4 cikla nuo pradzios iki galo, perjungineti nieko nereikia.
2. Jau atsake
3. 99%
4. Isbandyk Auto Assassin rusi is Short Stuff seeds![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
2. Jau atsake

3. 99%
4. Isbandyk Auto Assassin rusi is Short Stuff seeds
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
AutoDwarf x E. Skunk F1 (reg) is Mr.Green'o cia autofloweris bus ar paprastas?
MrGreen'as visą laiką kažkokių bonusų prideda? : P Kas kokių esate gave? 

Autoflowering seklose daug sansu kad gali isiveisti hermis ?
Taip gali, man taip yra dabar ,bet nuemiau kelis kiausus ir daugiau neaugina ju (labai keista) tad auginu toliau. Buvo dauk kartu dingusi sviesa buvo galimas apsvitinimas nakties metu (bene didziausi stresai) todel taip ir buna 

gal kas auginot ar zinot ka apie tundra ir automazar sios man labiausia uzstrigo
gavau pure ak seed's is femaleseeds.nl, esat gal kas augine ir turit geru arba blogu atsiliepimu?
Butu labai idomu suzinoti, kokios rusys ieina ir ko galima tiketis is Mr. Green Outdoor Mix 20 seeds (reg.)
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 7020 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 19 Atsakymai