Padėkit išsirinkt veislę
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Re: Padėkit išsirinkt veislę
Automatai pradeda automatiškai žydėti 20-25 dienos po pasodinimo. Žydi 60-70 dienų. Automatam dviejų derlių terminas netinkamas, nes išmėtyk augalus po atskirus spotus, susodintus skirtingu metu, po 2,5 mėnesių nusiiimk kad ir 100 derlių.
2 derliu terminas tinkamas, kituose krastuose, kur vasaros ilgesnes spejama nuimti 2 automatu derlius (manau ir LT iseitu taip pat). Tarkim geguzes 1d. pasodini automata, ir liepos 15d. skini derliu, po to liepos 15d. sodini naujus automatus ir skini derliu rugsejo 30d. Taip gaunasi 2 derliai. Pagal tavo logika, skirtingu metu pasodinus, tai ir regular rusiu galima rudeni nuimti daug derliu po 1 augala skirtingu metu
bet cia ne apie tai kalbama manau.

Aha o ziurekit jeigu mano dabartinis augalas 1 ryt 4 savaite ir bing bang (auto) nerodo jokiu lyties zenklu kad butu kas.. Seklos bobos jau iskarto pirkau gal hermis ? Ar imanoma dar kaip nors atgaivinti i boba ar cia nieko kad ryt 4 savaite ir nerodo ziedu ?
-
- Patyręs
Excuse me, too high, nesuformulavau tinkamaidaylight rašė:2 derliu terminas tinkamas, kituose krastuose, kur vasaros ilgesnes spejama nuimti 2 automatu derlius (manau ir LT iseitu taip pat). Tarkim geguzes 1d. pasodini automata, ir liepos 15d. skini derliu, po to liepos 15d. sodini naujus automatus ir skini derliu rugsejo 30d. Taip gaunasi 2 derliai. Pagal tavo logika, skirtingu metu pasodinus, tai ir regular rusiu galima rudeni nuimti daug derliu po 1 augala skirtingu metubet čia ne apie tai kalbama manau.

eTas rašė:Aha o ziurekit jeigu mano dabartinis augalas 1 ryt 4 savaite ir bing bang (auto) nerodo jokiu lyties zenklu kad butu kas.. Seklos bobos jau iskarto pirkau gal hermis ? Ar imanoma dar kaip nors atgaivinti i boba ar čia nieko kad ryt 4 savaite ir nerodo ziedu ?
Skaitau skaitau as tavo tuos postus ir verkti norisi. Tu bent pilnametis? O kas del big bang auto, tai speju cia per gonzo. Tai dar palauk truputi, ant dienu parodys. Ir siaip, eik skaityti forumo... prasau...
\o/
-
- Naujokas
Sveikuciai
ka manote jog pirmam kartui OUTDOOR 2012 bandyciau
Easy Sativa
ar
Early Dane
Su kuria veisle daugiau vargo butu
? Reikia nepamirsti jog pirmas OD auginimas

Easy Sativa
ar
Early Dane
Su kuria veisle daugiau vargo butu

-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Nemanau, kad šių veislių auginimas labai skirtųsi. Neauginau nei vienos iš jų, bet jei bus litų pamėginsiu kurią nors. Jos abi yra kanapės, abi reiks laistyt, duot galbūt šiek tiek trąšų, prižiūrėt kol jaunos, reik meilės augalui. Supranti, jei gerai skaitysi forumą iki sezono pradžios, tau nesvarbu ar pirmas auginimas, tu tiesiog ne*iksi i kelnes, jei kas blogo nutiks, nes žinosi ko imtis. Aš auginau tik vieną kartą, bet augindamas apie augalą neuždaviau nė vieno tokio klausimo "Ką augint?"; "Kas negerai augalui?" ; "Ko jam duot?" , tik kelias foto buvau įmetęs. Šitas forumas man davė visą informaciją. Mano nuomone, paskaityk dar iki sezono, užtvirtink žinias, o tada ir pasiimsi kurią nors iš šitų rūšių, o jei nebus, kokią kitą. Aišku gali imt ir dabar, nenusimėtys tos siemkes
Sėkmės iškart 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Sveiki noriu jusu pagalbos. noriu augint koke purple rusi bet neisirenku koke ju yra tikrai nemazai gal patartumet ka nors is purple
PsYchotherapist
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Na as irgi pasineses ant purple
Pasiziurek Blackberry, purple#1, shaman, Frisian dew, Twilight. Biski kitokia dar yra la confidental reiktu sukryzminti ja su viena is purple idomu kas per vaikuciai gautusi 

idomu kas gautusi sukryzminus bluebery su c99? 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
Kokia meniska nuotrauka
kaip suprantu cia buvo i waurio klausima atsakymas 

koks grozis! Butinai darysiu seklyciu
DD

-
- Ekspertas
Wauri, jei labai daug pasidarysi, paleisk green'ui ant freebies'u
D Aš irgi darysiuos kokių nors sėklų, bet šiltnamy. Praėjusį sezoną low#1 pasidariau, daigumu nesiskundžiu, dar draugas iš mano seedų spėjo šiltnamy savo ir derliaus sulaukt.
Pas green'ą gaila nebėra auto blueberry, gal būčiau prigriebęs, tikiuosi atsiras iki kito OD sezono.

Na viso augalo tikrai neapdulkinsiu bet pora sakeliu padarysiu
Dar galvoju jai is W.DieselxLLR2 dar prideti blueberry,ka galvojat? (Cia mano pamastymai jai kartais isaugtu vyrai,nes herbariume mazai vietos tad nesinori moteriskiu padaryti hermiais)
Marbauskai kaip suprast paleist per greena freebiu?

Marbauskai kaip suprast paleist per greena freebiu?
-
- Ekspertas
Aš manau, kad išeitų tiesiog tau jei daug turi ir geras daigumas, prikišt į voką sėklų ir nusiųst ponui green'ui nerašant savo adreso, arba rašant koki nors tiesiog. Ir jis galėtų tavo sėklytes pridėt kaip bonus'ą pirkėjams. Čia aišku jo pačio reiktų klaust, tartis ar jam tai tiktų ir tt.
Kažin ar būtų galima kažką panašaus sumastyt 

Gal teko auginti kam thai haze x skunk, kažkada freebies gavau iš dopeseeds. Vienais metais auginau lauke tai tris mėnesius stovėjo 10 cm aukščio ir neaugo visiškai (užsikonservavo). Tai teko temp box'an, ten pradėjo augt kaip ant mielių, tačiau nedažydinau, nes žydėjimo laikas 11-13 sav, nebeturėjau galimybių. Tai įdomu ar tikrai jau extra strong veislė ar verta tiek laukt ???
Sorry biški ne į tą skiltį
Sorry biški ne į tą skiltį

Vis dar turiu thai/haze x skunk 10 regular seklu, kurias gavau is seedsman kaip freebie pries kokius 3 metus
Dar nebandziau ju ir nebandysiu, nebent atsiras galimybe augint indoore 

Sveiki nenoriu kurt naujos temos, bet gal kas auginot Pure Kush rusi ? Daug prieziuros reikalauja ? Tiktu naujokui ?

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas