Pirma kart rukiau pas drauga sodyboje. Isvaziuodavom ten visada vasarom gerdavom bludydavom t.t, man 17 buvo iki tol buvau nusistates pries sita dalyka baisiai is nezinojimo. Na bet kadangi klausydavau reggea rap jungle ir t.t jau bilenkiek metu kaskaip net pats juokaudavau, kad man rukymas bus neisvengiamas. Na ir pamenu kaip sendien sedime valtyje saule leidzias ezere ir ruko draugai jointuka sako nori? ai kaskaip galvoju kiek cia as galiu lauzytis nu ir sutikau. kadangi rukantis cigaretes esu nekosejau nieko, pasedejau palaikiau plauciuose. Nu ir po kokiu 10 min nutirpo kunas kaskiek gryzom i kranta vos is tos valties issivarciau nes kojos sunkios buvo, atsisedom prie stalo ir isijungem radija tada grojo jazz muzika, as ja ir tuo metu megau, bet isgirdau prirukes tai buvo kaskas nuostabaus visi garsai issryskeje, siurpuliai per kuna eina ir t.t
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Tarp kita ko jazz man dabar vienintele muzika likus yra kuriai nereik rukyt, kad girdetum jos visa grozi ir eargazm butu. Po to pabandymo po pusmecio gal vel pabandziau ir taip galima imt, kad tarpai vis mazejo dabar parukau kasdien su tolerance brake po kelias dienas i menesi, alkoholis nebetraukia, pusmeti isvis be jo buvau, o cigaretes baigiu mest rukyt. Mane pirmaisiais kartais siaip paranojindavo visada negaledavau gatvese but kur daug zmoniu t.t galvodavau, kad mane stebi visi zino ka veikiau ir t.t.

Tai kai nurukinejau pvz savo draugus/es yra 3 taisykles, kad tai baigtus maloniais pojuciais, o ne visos chebros vemimu ir gliucinimu. 1 - Maloni aplinka, kad jokio jokio diskomforto nebutu 2 - Vien tik rukantys zmones, nes jei buna nerukanciu vistiek dauguma uzsiparina, kad cia ji kiti smerkia nerukantys t.t nes buna likes mastymas, kad oi narkotika bandau. 3. Ir G dalinimas i keleta smulkesniu daliu ty pusgrami per kokius 3 jointus surukai, po kiekvieno rukymo 10-20 min pabuni jei viskas zmonem gerai siulai dar. Siaip viena is pirmuju juokingu pamenu. Gavom shaluhos is draugeliu sake visa maisa turi kaskur nuejom i miskeli vasara, grazu, susisukom 2 jointus tokius neblogus su ta intencija, kad cia sudas nevilks. Na ir rukom ta jointa big bena toki, ir jau jauciam, kad cia geruoju nesibaigs ir ne velnio mes cia ne shaluha rukom, o kaskieno derliu pavoge draugai. Surukem vos ne vos ta jointa ir isejom nuotykiu. Misko keliuku atrode valanda ejom kojos sunkios, draugas pradejo nebesneket visiskai nes jam atrode, kad jis sneka, nors snekejo mintyse. Mes su draugeliu prikolinom ir eidami kurem pasaka apie Onute ir Petriuka kuris istrepsedavo visokias melodijas net polifonines, nu zdz kosmosas ;D Isejom is miskelio ir prasidejo mano paranojos laikas

O ne! cia tevas gali vaziuot cia mama is darbo buna i parduotuve eina, cia dar kaskas negerai krc panika man

draugas toliau nesneka, kitam linksma, i mane nieks nekreipia demesio, kad man negerai dar labiau uzsiparanojinau vos neatpyliau

po kaskiek laiko praejo lyg ir issiskirstem laimingi, bet pamenu dar vaiksciojau po rajona ratais, kad praeitu nes bijojau kad tevai supras

Nuo to karto kai sakydavo shaluha atsargiau rukydavau ja ;D Siaip nezinau cia man gal taip, bet kai rukai is eiles savaite ar dvi nebera to dziaugsmo tai tolerance brake yra labai geras dalykas po ju vel kaip vos ne pirmi kartai buna. Na kas istvere tiek skaityt tikiuos labai neatsibodau btw man dabar 21 metai