Nuotrauka Nuotrauka

Akistata su teisėsauga

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 216
Užsiregistravo: 2010-03-19, 00:06
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė GanjaGoblin »

taigi breez tavo panaudotas vikipedijos narkotiku apibrežimas man yra ne aiškus, ta pati vikipedija lenda dar giliau ir narkotiku supratima suskirsto i tris dalis, kurios dar labiau viska sumaišo:
medicininį - medžiaga, vaistai turi specifinį (stimuliuojantį, raminantį, haliucinogeninį ir kt.) poveikį centrinei nervų sistemai, dėl to gali būti naudojami nemedicininiais tikslais;
socialinį - nemedicininis medžiagos naudojimas yra plataus masto ir turi socialinę reikšmę;
teisinį - medžiaga yra oficialiai pripažinta narkotine ir įtraukta į narkotinių medžiagų sąrašą.
arba dar sita eilute:
Perkeltine prasme "narkotikais" vadinamas bet koks reiškinys, užsiėmimas, be kurio priklausomas nuo jo asmuo patiria fizinių ar psichologinių sunkumų (pvz., priklausymas nuo interneto, žaidimų, televizoriaus).
taigi vis delto kas tie narkotikai????????
Man galvoi negerai....
Enchanteris
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 512
Užsiregistravo: 2010-09-05, 09:56
Reputacija: 1

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė Enchanteris »

GanjaGoblin rašė:Na nžn enchanteri nžn, mano manymu su ranku darbu yra taip pat kaip su lietuviškos šaluchos rukymu, bet jei nori kad normaliai šitie visi sexabinoliai ištaškytu turesi vartot moteri. beto kuo moteriškumo koncentracija joje bus didesne tuom taškymasis geresnis, dar plius itakos tures vartojimo budas, aplinka ir t.t. psichologine priklausomybe ji taip pat sukels nemazesne nei kai kurie kiti preaparatai. tai kuom moteris ne narkotikai??????

Jeigu moteriskumo pas moteri nebus tu prie jos ir nelysi tau paprasciausiai b... nestoves, ir ta moteriskuma pagal tave nera taip lengva pasirinkti (nors gali, prostitutes , bet nx isnyktu greit ta psichologine priklausomybe), zinoma kad daug priklauso niuancu kaip kad sakykim tu slapstaisi nuo zmonos ten su meiluze viesbtyje toks jaudulys tau kyla ir tt, man pvz nerealus jausmas buvo kai tikrai gavau toki HIGH iki siandien prisimenu kai ciut priespriesais fura neivaziavo i mumis tai pz taip kojas pakirto tokia banga karscio ir sirdies plakimas omg ir grynai girdi savo pulsa kokias 10 sekundziu nes galvojau tikrai amen, o koju nejo pajudinti dar kokia minute :D tai nepakartojama :D
O ranku darba lygindamas su shaluhos rukymu tai klysti nes shaluhos rukymas tau nieko neduoda o ranku darbas duoda :D Ir ka as turejau omenyje apie priedus tai tokius priedus (preparatus) kurie suteikia ilgalaiki poveiki maziausiai valanda laiko, as tai narkotikai pati zodi isversciau vaistai nes visos medziagos, beveik visos, buvo atrastos is medicinos srities.
putejas
Guru
Guru
Pranešimai: 1855
Užsiregistravo: 2009-07-10, 11:42
Reputacija: 17
Susisiekti:

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė putejas »

Gal būt Fransis Bekonas ir buvo teisus kalbėdamas apie "stabus". Maždaug aiškino, jog "stabai, kurie užvaldo protą per žodžius, esti dviejų rūšių: mat, jie yra arba nesamų daiktų vardai (kaip būna dalykų, kurie neturi vardo dėl to, kad jų nepastebi, taip būna ir vardų, kurie įvardija ne daiktus, o tik prasimanymus), arba egzistuojančių daiktų vardai, bet neaiškūs, prastai apibrėžti, neapgalvotai ir šališkai atsieti nuo daiktų.". "Antroji rūšis yra paini ir giliai įsitvirtinusi. Ji atsiranda dėl blogų ir nevykusių abstrakcijų. Kaip pavyzdį imkime bet kokį žodį (kad ir "drėgmė") ir pažiūrėkime, kas šiuo žodžiu reiškiama". "Įsitikinsime, jog žodis "drėgmė" yra ne kas kita kaip miglota išraiška skirtingų veiksmų, kurie neturi nieko, kas juos vienytų ir susietų. Juk jis žymi ir tai, kas lengvai išsilieja aplink kitą kūną, ir tai, kas neturi savo pavidalo ir jokio pastovumo, ir tai, kas lengvaiteka bei juda, ir tai, kas lengvai įsiskverbia į kitą kūną ir jį sudrėkina, ir tai, kas lengvai virsta skysčiu arba tirpsta, jei prieš tai buvo sukietėję.". Aiškina jis ir toliau, tačiau manau pakaks cituot. Tokią pačią situaciją manau turime ir su žodžiu "narkotikas". Jis ir svaigina ir yra ir nėra, ir auga ir pagaminamas, atpalaiduoja ir numarina, jis ir leidžia tau eiti ir neleidžia. Aš esu taip pat narkotikas, nes manyje savaime gaminasi daugybė cheminių elementų, kurių koncentraciją aš išgėręs greičiausiai užversčiau kojas ar tiesiog apsvaigčiau, vadinasi viskas gamtoje yra viena - narkotikas. daugybė augalų, žmonės, oras vanduo ir visa kita, nes kiekvienam elementui reikalingas kitas elementas ir t.t. Labai ir net labai netikslu vartoti žodį "narkotikas". Jis neapsako nieko. Taip, neblogai bandei paprieštarauti paminėdamas medį, tačiau žodis "medis" yra vardas to ką jau pasakė GanjaGoblinas "(didelis, daugiametis, sumedėjęs augalas, kurių augantys masyvai vadinami miškais."). Galų gale žodis "medis" įvardija daiktą, kurį galima pačiupinėti, pauostyti ir t.t. parodyk man daiktą, kurio vardas yra "narkotikas". Sėkmės.
p.s. žinoma, tokių dalykų nepaaiškinsi uniformuotiems ar teisme. Jie tiesiog nesupranta, nėra kompetetingi. Jie nemoka mąstyti, o tik perskaityti tekstą ir jį aklai taikyti praktikoje.
breeze
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 237
Užsiregistravo: 2011-06-26, 19:05
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė breeze »

GanjaGoblin rašė:taigi breez tavo panaudotas vikipedijos narkotiku apibrežimas man yra ne aiškus
Žodis "medis" taip pat turi kitų reikšmių (genealoginis medis, failų sistemos medis kompiuteriuose ir panašiai). Negana to, ne visi augalai vadinami medžiais iš tiesų yra medžiai botanine prasme (kai kurie yra tiesiog peraugusios žolės, bet dėl dydžio vadinamos "medžiais"). Manau, galima nesunkiai įsivelti į begalinę diskusiją "o kas visgi yra tas medis?"... Bet kam to reikia? Jei išgirstum sakinį "Petriukas įlipo į medį", ar tau kiltų kokių nors abejonių, apie ką kalbama?
Lygiai tas pats su "narkotikais". Aš žinau, ką tas žodis reiškia, tu žinai, ką jis reiškia, žodynuose, enciklopedijose ir spaudoje tas žodis yra plačiai naudojamas (kad ir su nedidelėm variacijom), tai kam be reikalo bandyt iš to žodžio spausti š.?
Kaip jau sakiau, su žodžiu "narkotikas" yra tik dvi problemos:
- jis naudojamas selektyviai (išskiriant alkoholį, nikotiną ir kofeiną)
- visuomenė tam žodžiui primetė neigiamas konotacijas (pripažinkim - iš dalies pelnytai).
Neskaitant šių momentų, man tas žodis visai netrukdo. Ir taip, kanapės puikiai atitinka to žodžio apibrėžimą, nes jose yra psichiką veikiančių medžiagų.

Manau, idealus atvejis būtų, jei kokie protingi dėdės susėstų ir nutartų, kad nuo š.m. tos ir tos dienos kanapės, alkoholis, nikotinas, kava (gal dar kai kurie lengvesni preparatai - aš gerai nenusimanau) bus vadinami "kvaišalais" ar panašiai, o kitos iš tiesų pavojingos medžiagos (tipo opiatai ir ko.) bus vadinami "narkotikais". Bet tada aišku išlįstų koks MDMA ar LSD vartotojas, nepatenkintas kad jo tabletės buvo visai nepelnytai priskirtos narkotikams ir vėl viskas prasidėtų iš naujo :D
Padekim viską ir dingstam velniop...
putejas
Guru
Guru
Pranešimai: 1855
Užsiregistravo: 2009-07-10, 11:42
Reputacija: 17
Susisiekti:

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė putejas »

Man tai keista, žmogau, pagal tavo ir kitų taip pat mąstančių logiką rugys, obelis, vynuogė, apynys, kokamedis, aguona ir kt. taip pat turi būti narkotikas, tačiau taip nėra. Kažkodėl obelis ne narkotikas, o kanapė narkotikas. Čia kažkokia painiava jūsų galvose, gal galėtumėt susiremontuot savo procesorius? :D Kanapė vienintelis augalas visoje žemėje, kurio nereikia mirkyti, virti, košti, kad gautum kažką panašaus į tai ką vadini "narkotiku" ir tai aš visiškai nesutinku ir prieštarauju tam, jog kanapės poveikis ar aktyvių medžiagų veikimo principai būtų prilyginti tiems, kurie išgaunami, pagaminami iš kokamedžių, obelų, vynuogių ar aguonų. Beveik nuo visų tų "š" gali mirti, bet niekuomet to nebus vien nuo kanapės. Galų gale visi tie cheminiai elementai veikia skirtingai ir skirtingas žmogaus kūno dalis, kas nepadaro jų vienodais. Obelis, vynuogė, aguona ir kiti nors ir duoda vaisių, tačiau reikalinga tą vaisių specifiškai apdirbti, gal būt net pridėti papildomų cheminių medžiagų, kad gauti galutinį produktą, vadinamą narkotiku. Oh ir dar vienas dalykas, grybukų (na tų magic) niekas narkotiku nevadina, tiesa? Nejau eidamas miške ir pamatęs augančią obelį ar kanapę sušunki: "o, žiūrėkit, narkotikai!"? Mano irgi per trumpas protas, nebesugebu kaip jūsų dar trumpesniems protams išaiškint kas yra kas. Kiekvienas daiktas turi savo pavadinimą, man nieks žmonių kalba ir nepaaiškino kas yra narkotikas? Ar žmogus naudojantis vaporaizerį savo astmos priepuoliams malšinti arba įvairiems simptomams po chemoterapijos slopinti taip pat vadinamas narkomanu? Ar jie taip pat vartoja narkotikus? Neee, jie vartoja vaistus. tai palauk, vieną dieną kanapė vaistas, kita dieną kanapė narkotikas. kazė rūko narkotiką, o šalia stovinti Anzelma vartoja vaistus, nors abidvi traukia tos pačios kanapės suktinę? Veidmainystei ir manipuliacijai tiek terminais tiek viskuo nėra galo. Čia kaip evrožoposąjunga ragina Baltarusiją panaikinti mirties bausmę, kai tuo tarpu štatuose kiekvienais metais mirties bausmė skiriama ir įvykdoma ne vienam ir ne dviem asmenims. Vienu žodžiu pas Joną kitą žmogų nužudyti yra gerai, o pas Kazį - nebegerai. Angelė kanapes gali auginti ir tai vadinama augalu ar vaistu ar panašiai, o štai Bronė kai augina tai ji jau narkomanė auginanti narkotikus. breeze, savo paskutinės kalbos pabaigoje visai nusivažiavai į lankas. Nereikia čia kompromisų ir ale sušvelnint kanapės statuso. Kvaišalai, marmalai ir narkotikai. Visa tai buvo sukurta remiantis tik viena prielaida: pavartojus kažkiek "apsvaigstama", gal pasikeičia sąmonė, o gal ne, nežino niekas, bet kadangi "panašumas" pagal visus į tai vistiek yra tai "davai lai tai būna narkata ir taškas". Ir neapsimetinėk kvaileliu, kalbėdamas apie lsd ar kitokias tabletes. Tabletes lyginti su natūraliai gamtoje augančiu augalu tai tas pats kas žmogų lyginti su oru. Matai panašumą tarp dviejų? Aš tai matau. Ir žmogus ir oras susideda iš cheminių elementų, vadinasi abudu yra viena ir tas pats. Kodėl valerijono niekas narkotiku nevadina?
O idealus atvejis (kaip breeze sako) mano nuomone būtų jei visi "protingieji" Dievo kūriniai tiesiog atsipistų tiek nuo pačios kanapės, tiek nuo žmonių ją auginančių ir vartojančių.
breeze
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 237
Užsiregistravo: 2011-06-26, 19:05
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė breeze »

pūtėjas rašė:Kažkodėl obelis ne narkotikas, o kanapė narkotikas.
Paprasta, Vatsonai - nei viena obels dalis neturi medžiagų, pastebimai veikiančių žmogaus psichiką (bet sėklose yra cianido junginių, kuriais galima nusinuodyti). Alkoholis atsiranda tik fermentuojant obuoliuose esantį cukrų. Bet ne tame esmė...
Kai sakiau, kad kanapę laikau narkotiku, turėjau omenį augalo žiedus (ir kitas dalis), kurios tiesiogiai vartojamos, kad apsvaigti (tik prašau, nepradėkim diskusijos "ką tai reiškia `apsvaigti`?" :D). Šito tu tikrai negali paneigti - kai kurios kanapės dalys vartojamos tam tikru būdu pasižymi psichoaktyviomis savybėmis. Be to, kaip jau atrodo sutarėm, "narkotikais" vadiname visas medžiagas, kurios vartojamos psichikai paveikti. Dabar sudedam 2 ir 2, ir gaunam atsakymą - kai kurios kanapių dalys yra narkotikai. Kadangi "kai kurios kanapių dalys" yra gana ilga ir nepatogi frazė, tam tikrame kontekste (kai yra aišku, apie kokias dalis kalbama, arba tai neturi reikšmės ir pan.) drąsiai galima sakyti, kad "kanapės yra narkotikai". Teorema įrodyta :)
Padekim viską ir dingstam velniop...
putejas
Guru
Guru
Pranešimai: 1855
Užsiregistravo: 2009-07-10, 11:42
Reputacija: 17
Susisiekti:

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė putejas »

Meilė yra narkotikas, nes ji svaigina, grynas miško ar jūros oras svaigina, taigi tai taip pat narkotikai. Mano kumštis bei koja yra kuo gryniausi narkotikai nes gali taip apsvaiginti, kad...kartais net gyvybę galima prarast. Galų gale mano penis gali būt, o ir yra narkotikas, nes suteikia malonumą ir dalinai apsvaigina moteras, net ekranas ir jame rodomi kaleidoskopai visoki mirguliuojantys vaizdai yra narkotikai, nes jie susuka galvą ir supimasis karuselėse taip pat narkotikai. Kas yra narkotikas? Aš žinau, kad kanapė yra augalas, tik tiek.
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 216
Užsiregistravo: 2010-03-19, 00:06
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė GanjaGoblin »

na čia pasaka be galo, galima iki pamėlynavimo aiškintis ir vistiek dėl nieko nesutart :) visa beda to ta, kad iš šito nesusikalbejimo ir yra pasirenkamas lengviausias šito žodžio suvokimas. narkotikais tampa tai ka del vienokiu ar kitokiu priežaščių valdžiažmogiai įtraukia i neilestinų preaparatu sarašus.
mano manymu sąvoka narkotikas butu daug tiksliau naudojama nusakant ne daiktą, o būseną...
Man galvoi negerai....
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė Slow Stone »

Pūtėjau, būtum moksleivis, tai tavo mintyjimus būtų nesunku nurašyt nebrandumui, bet daba... tai tik narkomanijai... nesu matęs taip stipriai fiksuoto žmogaus, niekuo nesi geresnis už savo nemėgiamus prokurorus... tik jie tau atsainiai sako "kryžiukas", o tu dūsdamas laikaisi savo - "nuliukas".
Žodžiai visada painioja, o tamsta mėgsta šioj painiavoj mazochistiškai užsismaugt.

"Kazė rūko narkotiką, o šalia stovinti Anzelma vartoja vaistus, nors abidvi traukia tos pačios kanapės suktinę? Veidmainystei ir manipuliacijai tiek terminais tiek viskuo nėra galo."
Atsigauk, Pūtėjau, nuo narkotikų. Ir išsinarpliok... Vartojančiojo individo intencija yra svarbiausias veiksnys. Duodu bybį nukirst, kad visi legalaus lankytojai pradėjo rūkyt rekreaciniais sumetimais, jei kam eigoje palengvėjo nuo kokios astmos, tai čia tik lucky bonus, tikrai tai nebuvo pagrindinė priežastis lakstyt pas dylerį...

Čia labiausiai panašu į tai, kad Tave itin skaudžiai žeidžiai narkomano etiketė... Kanapei nuo to, kaip apie ją yra kalbama nei šilta, nei šalta. Aš ir prieš save ir prieš visus, kuriem rūpi, galiu prisipažint, kad piktnaudžiauju kanapių žiedų suktinėmis. Rūkau kas dieną, nes blogai juočiuosi, kai nerūkau... Tikrai nesprendžiu jomis onkologinių problemų... Ir nenaudoju biodyzelino gamybai... "Veidmainystei ir manipuliacijai tiek terminais tiek viskuo" čia bandau daryti galą. Būtų labai nebrandu gintis visai man limpančios narkomano etiketės. If the shit fits, wear it.
Viena kas man dabartinėje sistemoje nepatinka, kad už savo su meile puoselėjamą narkomaniją galiu tūpt už grotų... Bet narkomanai, kartojantys mantrą "kanapė augalas - ne narkotikas", situacijos nepakeis... Nes kas jais gali tikėt, kai jie nėra patys sąžiningi su savim... Putėjau, siūlau kuriam laikui sustot pūst prieš vėją ir paskirt laiko susigaudymui, nuolatiniai skersvėjai yra labai smarkiai viską sujaukę, ir nereikia taip emocionaliai reaguoti į žodį "narkomanas", esi jau didelis, turėtų būt nebesvarbu ką mama pagalvos
breeze rašė:Bet tada aišku išlįstų koks MDMA ar LSD vartotojas, nepatenkintas kad jo tabletės buvo visai nepelnytai priskirtos narkotikams
Tai aiškiai, ypač kai čios medžiagos DAR mažiau kenkia už :x: , o tuoda oj kaip daugiau...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
GanjaGoblin
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 216
Užsiregistravo: 2010-03-19, 00:06
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė GanjaGoblin »

Slow Stone rašė: If the shit fits, wear it.
tiesiog puikus šukis :D , putejau kokiu ten nesamoniu buvai prisirasinejes ant plakato "laisve rinktis"? kitais metais butinai pasikeisk i šita skambesni, ir vietoj mantros kanape tai augalas, kartojam MES NARKOMANAI MES NORIM PUST, DUOKIT PUST !!!! Žmones pamate toki nuoširduma būtinai pasistengs ieškot kažkokiu sprendimu, va kur tiesiausias kelias.
Man galvoi negerai....
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė Slow Stone »

GanjaGoblin rašė:
Slow Stone rašė: If the shit fits, wear it.
tiesiog puikus šukis :D
Vakar žiūrėjau "The Blues Brothers", Elwoodas tą suskėlė...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
pasakorius
Naujokas
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: 2011-12-07, 13:21
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė pasakorius »

Buvau suarestuotas (nesakysiu del kokiu priezasciu),turejau 4 g dumo gerai paslepes rubuose,bet nerado :)
_______Plonyte raudona linija_______
runkelis
Guru
Guru
Pranešimai: 3286
Užsiregistravo: 2007-04-11, 18:24
Reputacija: 17

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė runkelis »

tau yra tarp 16-25metu speju :)
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Stoned4life
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 2011-10-19, 20:22
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė Stoned4life »

O taip man įdomus dalykas,jeigu pvz : eini gatve ir policajai susistabdo ir po kišenes landžioti pradeda ką tokiu atveju daryti?Ar jie turi tokia teisę?Ar galima neleisti jiems tikrinti kišenes?Nes kartą tiesiog sėdėjom vingio parke per dainų šventę su draugu ant tokių laiptukų,kadangi laukėm vieno žmogaus aš nuėjau iki stotelės jį pasitikti o draugas liko prie tų laiptukų,aš grįžtu žiūriu keturiese draugo kišenes purto,visi paprastai apsirengę,be uniformų (su maikutėm ir džinsais) ir pan tai galvojau kad vagys ten,pribėgom tada jie iš karto parodė pažymėjimus kažkokius (sažinigai pasakius netgi ne pamačiau kas ten per pažymėjimas ).Be klausimų patikrino visų kišenes ir nuėjo,nors visi buvom blaivūs,be paliavos,jokios tvarkos nepažeidėm ir t.t. Ir kitam draugui yra taip buvę,tiesiog sustabdė ir smona padarė.Nes būtu nelabai gerai jeigu eini laimingas su MJ ir nė iš šio nė iš to smoną padaro angelai sargai ir randa MJ.
Voice of the people is the voice of JAH
putejas
Guru
Guru
Pranešimai: 1855
Užsiregistravo: 2009-07-10, 11:42
Reputacija: 17
Susisiekti:

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė putejas »

Sveikas. Na aš nesu tikras dėl uniformuotų pareigūnų teisėtų veiksmų ką jie gali ir ko ne, bet jokiais būdais negali nieko panašaus daryti be uniformų. Čia net kalbos būti jokios negali, nebent vyktų tam tikros "varkės" saugumo lygyje... Aš sakiau net nereikėtų skubėti nuleisti galvos prieš uniformuotus palicajus. Jei jie turi įtarimą, kad kažkas negerai lai kviečia ekipažą ir vežasi į nuovadą, pildo dokumentus, atlikinėja kratą kaip priklauso, o ne taip užsimanė ir praėjo pro kišenes X( Mentai ne visagaliai, nėra reikalo leisti kiekvienam šūdžiui šikti ant galvos '|
flukis
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: 2010-08-30, 14:52
Reputacija: 9

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė flukis »

Man irgi neperseniausiai buvo. Ejom su draugu is vingio parko, mentai privaziavo su masina ir naglai ziuri i mus, mes toliau einam, o tie vaziuoja tokiu pat greiciu. Paskui islipo is masinos ir smona padare, dokus paeme mano ir i masina nuejo tikrint. Draugas turejo dezutej susisukes jointus is tabako tai mentas tik pauoste ir viskas. Paskui sako visogero pasiimkit daigtus. Taip ir nesupratau kodel stabde mus, buvo tik apie 8 vakaro, ramiai ejom, nieko blogo nedarem. :|?
Tratagalvis
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 343
Užsiregistravo: 2011-04-22, 23:34
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė Tratagalvis »

Mašinose kameras sumontuotas turi, reikia parodyt, kad dirba.
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 1439
Užsiregistravo: 2010-04-11, 15:59
Reputacija: 24

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė Jah »

Geriausia yra turėt telefona su kamera :) tik prieina ir filmuoji, turi pilna teisę filmuot uniformuota žmogu. Na ir jai jau kas blogo atsitinka arba neteisėtai kažką padaro ir let's go rodyt :)
Stoned4life
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 2011-10-19, 20:22
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė Stoned4life »

Jah rašė:Geriausia yra turėt telefona su kamera :) tik prieina ir filmuoji, turi pilna teisę filmuot uniformuota žmogu. Na ir jai jau kas blogo atsitinka arba neteisėtai kažką padaro ir let's go rodyt :)
Pačiam neteko tai patirti bet teko girdėti kad kartais tokiu atveju telefonas su kamera gali atsitiktinai tapti sudaužytu telefonu.O asmeniškai aš tikrai nedrysčiau filmuoti jeigu paliava kišenėje gulėtu.
Voice of the people is the voice of JAH
UpInSmokas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 95
Užsiregistravo: 2010-04-07, 11:29
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė UpInSmokas »

Naktibalde kazkaip ilgokai nesulaukiam tavosios istorijos '| 8??? :|?
Rašyti atsakymą