Nuotrauka Nuotrauka

Akistata su teisėsauga

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
DILLIGAF
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 0

Re: Akistata su teisėsauga

Standartinė DILLIGAF »

anaiptol! butu ant ilgiau ikise,nes piktybiskai nemoku baudos,o db ka?nedirbu tai ir ner is ko sumoket-trumpam pasodino,kad greiciau iseiciau ir darba susirasciau.
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

dabar belieka outdooru uzsiimti :)
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
dumtraukis
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 1

Standartinė dumtraukis »

o jei namo jau uzeina tai isinesa visa laboratorija ir irengimus kartu ?
nes pyxas artina ;)
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

taip. na kaip ka gali palikti ...bet kas dalyvauja nelegalioje veikloje tai viska susirenka.lempas,kibirus,vazonus,palapines.auginimo medija gali palikti,laistytuva,kibira,vandens rezervuara gali palikti.seip lietuvoje tai gali ir daugiau kaip ka aprinkti is namu...kompus,telefonus ir kas kelia itarima :) ir uzsienyje aprenka kompus ir telefonus.ziurint kokia aplinka jie mato aplinkui ir kokiais mastais augini...jei bus pas tave rasta aplinka,barabanai i kampa numesti,ir dredai kvepiantys MJ tai maziau pisinesis prie taves...
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
DILLIGAF
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė DILLIGAF »

runkelis rašė:dabar belieka outdooru uzsiimti :)
deja outdooras ne uk klimatui :( bet va db katik is "ASDA" grizau ir stai ka ten radau! http://www.legalus.net/dis/viewtopic.ph ... start=1520 o siaip lempos pas mane jau seniai paruostos :D db belieka sugalvot kaip draugei uznerti,kad duotu "licenzija" auginti chatoj ;)
dumtraukis rašė:o jei namo jau uzeina tai isinesa visa laboratorija ir irengimus kartu ?
Pas mane tai is growroom isnese viska,bet per interviu atpazinimui parode ne viska
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

taigi, teko ir man susidurt su teisesauga, pagavo dar nespejus parukyt, buvau susisukes jointa is0.25 ir rado dar maiseli su0.25, isveze i narkologini pamyst(diena pries rukiau ir siaip kasdien beveik parukau), kokia bauda gresia? Ir ar irasys mane i narkomanu knyga? Ar galiu teisme sakyt kad kelis kart parukiau bet nesukabino, ar is slapimo tyrimo supras kad rukau senai? Nusizengimu daugiau neturiu. Dekuj isanksto uz atsakymus
Legalus
Guru
Guru

Standartinė Legalus »

Nesupras kiek tu rukai is slapimo, taip kad gali sakyt kad pora kartu parukiai, narkologinem bus uzfiksuota tiesiog, bet nebusi narkologinio iskaitoi, bauda nezinau kokia nuo keles desim iki poros simtu manyciau.
vaikai nenarkokit vartotiku.
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

buvau su draugeliais masinoj, galiu sakyt kad jie zinojo kad planuoju rukyt ar jiem del to gali but problemu ?> nes ties sakant nzn kaip kitaip paaskint ka veike grinderis ir poperiukai ant paneles... taipat man mentai sake kad reiks vaiksiot i ta narkologini myst i savaite po 2 kart, jie melavo ar taip istikro gali but ?
Lar
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 2

Standartinė Lar »

Seip teisėsaugai bus idomiau iš kur tu gavai ,draugai tegul sako kad nezino iš kur tu gavai MJ ir jiems tampymas tuo ir ušsibaiks o kaip pas tave parašyta ant šaukimo ,liudininkas ar itaremasis
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

iskur gavau jau sakiau, is cigono stoties turguj... saukimo jokio dar neturiu penktadieni dar aisiu i nuovada, bet busiu itariamasis nes prisipazinau kad viskas mano. draugus taipat kviecia ...
Lar
Patyręs
Patyręs

Standartinė Lar »

jai itaremasis tada biški sunkesnė situacija , o draugai tavo tegul sako kad nežino iš kur gavai ,ir tau ir jiem bus geriau tampimo mažiau tik maždauk pasikalbek su draugais kad netyče parodimai nesiskyrtu .Vienam pažystamui buvo atvejis panašus tik jis gavo šaukima kaip liudininkas isisuko su administracine nežinau kiek nesidomėjau .
Enchanteris
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Enchanteris »

TAvo draugai nezoinojo jie galvojo kad tu kvapnuji tabaka rukysi. Siaip as savo vietoj viska neigciau nieko nezinau ir tt ir nieko nesakyciau be advokato nes advokatas tokiu atveju gali pigiau kainuoti nei bauda. O tai kaip i narkologini nuveze tai turejo tau pateikti rezultatus cia tas pats kaip ipusti ir prrivalo pateikti, gal ten nieko nebuvo pastaves slapime?? IS kur tu dabar zinosi ar tau nepakis kito kokio testo ?
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

tai dave pasirasyt po pradiniu tirimu - blaivus, o advokatas manau brangiau kainuotu nei kelis simtus ir siaip betkoki tyrima gali daryt, nieko daugiau as nevartoju.
Lar
Patyręs
Patyręs

Standartinė Lar »

advokatas prangiau nekainuo neturi pinigu tyrėjas ar dar kas turi tau vos ne ant lėkstutės atnešt . tik tie kur nekainuoja dažniausiai tyli . gi šeis laikais krize advokatu kontoru pylna pinigai tikrai nera dideli . bent savo teises suzinosi
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

tiesa sakant noriu greiciau susimoket be jokiu advokatu ta 100 ar 200 ir toliau ramiai givent ir ...
WhitePower
Naujokas

Standartinė WhitePower »

gali gautis susimoket daugiau nei kelis simtus, man uz 1.5 g buvo uzlangste 30MGL, tai dar pavyko sumazinti iki 11MGL. Ir uz tai, kad kraujyje rado THC susimokejau 10 lt.

259 straipsnis. Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti
2. Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė nedidelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų neturėdamas tikslo jų parduoti ar kitaip platinti, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir
baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba bauda, arba areštu.
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

na 1,5 tai jau ne mazas kiekis kiek zn skaitos(jai turejai 1,5 g hasho tai ten isvis kosmine bauda) as turejau tik 0,5 beje galbut jau turejai kokiu nors nusizengimu, kiek teko klausinet pazystamu visi mokejo tipo apie 100 lt
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

butu labai puiku jai kasnors pakuomentu asmeniskai atsidures panasioj situacijos, nes nezinia ir laukimas gan smarkiai gruzina ...
Click Clack
Patyręs
Patyręs
Reputacija: 20

Standartinė Click Clack »

Arešto negausi, viešūjų darbų irgi. Gausi gerą baudą, bet jei negalėsi susimokėt, teks atsedėt KPZ, o ten linksma visai. Bauda mano nuomone su trimis nuliais bus tikrai. Labai svarbu ką sakai, bylą vedančiam policininkui, jei sakai, kad gailiesi teismo sprendimas bus švelnesis, o aš su jeis nekalbėjau gražiai, pripažinau, kad pažeidžiau įstatymus, bet kai man pradėjo pi*t protą, kad aš visuomenės atmata, teko ginti savo orumą. Manau, dėl to rimtą baudelę ir gavau. Bet svarbu išmanyti savo teises tagi patariu labai perskaityti ATPK 272

Ir viską kas yra: IV skyrius, ADMINISTRACINIŲ TEISĖS PAŽEIDIMŲ BYLŲ TEISENA, septynioliktasis skirsnis
PAGRINDINIAI NUOSTATAI

Rasi šitą http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaiesk ... _id=335295

Jei remsies šiais įstatymais papasakok, kaip sekėsi ir nepamiršk, kad jie turi įrodyti tavo kaltumą.
Saras
Naujokas

Standartinė Saras »

jai ne paslaptis kokia bauda gavai ir koki kieki turejai? tu ji tik turejai ar pardavei ? pagal baudziamaji kodeksa tai bauda iki 3`ju nuliu tayra nuo 500 iki 700lt, taciau nesuprantu kaip kiti sugeba gaut tik simto litu bauda o dar kiti keliu tukstanciu...
Rašyti atsakymą