verkiu...Šių metų Lapkričio 11 dieną suėjo puse metų kaip mes Lietuvoje prekiaujame Kanapių sėklomis.
Žmonės nesiskundžia įsigytais pirkiniais.
Nesu labai jau kvailas, kreipiausi į Mr. Green'ą, tai jis man atrašė, jog viskas parašyta tinklapyje. Hmmm... Kai viskas būna sudėta į krepšelį, ir jau visiškai galutinai, tereikia paspausti next, kai turėtų atsiųst i mail'ą ta orderio nr., tai įvyksta nesamonė ir išmeta tą patį langą, kuris buvo prieš paspaudimą. Tj wtf?! Išeina kaip ir koks užburtas ratasReikSuskaupt rašė:Pacituosiu puse sakinio apie mokejima is mr.green naujienu skilties: "jei kils klausimų būtinai su mumis susisiekite ir padėsime kiek galėsime" - na lyg ir suprantamai parasytabet paaiskinsiu. Issirenki prekes, padarai uzsakyma ir tau atsius el. laiska, kuriame bus tas uzsakymo numeris. Pats esu pirkes tik anksciau, kai dar buvo galima per mokejimai.lt atsiskaityt, tai nepamenu, gal net ir iskart padarius uzsakyma tau ten pat parodys ta numeri, bet emaile tai tikrai bus. Tada darai pervedima ir irasai ta numeri prie mokejimo paskirties, viskas.
Semi auto - LLR-2 x Easy Sativa ,Easy sativa x Auto Blub.((Purle Maroc x LLR-2) x SuperAuto) PolarLight x Easy Sativa .Marbauskas rašė:Na, viskas tvarkingai surašytaBet toks užrašas "Low ryder 10 seeds,kaina 30 lt Regular" mane nužudė
DD KAS PER KAINOS?!!
Beje,ponas Green'ai, norėčiau pasiteiraut ar galima tikėtis pas jus užtikt kokią naują veislę artėjančiam OD sezonui? Ir ar planuojate naujų auto veislių įdėt į pardavimą greitu metu? Suprantu, tai gali būti ir paslaptisBet pinigai riboti labai, tad noriu žinot ar saugot dalį jų, ar leist kitoms reikmėms.
Klausiu forume, nes manau, kad ne man vienam įdomu būtų bent šiek tiek sužinoti.
tai is greeno kolekciniu negavaiMarshall rašė:Siunciaus is greeno skelu, netakeliavo. Dabar galvoju registruotu laisku siustis, bet pas mane is teismo registruoti laiskai atplesti ateina.
Kokia ta bauda jeigu suprastu kad siunciuos seklas?
Ne i tema biski. Turiu 400w hps setupa, spinta 60x80 aukstis 160, ka apie tuos air potus manot? Galvoju 2 ar 3 augalus bandysiu sutalpint, bet padorius tokius. Kokia veisle geriausiai tiktu? Indorui, kad daug ir stipri butu, kvapas irgi neturetu ziauriai stiprus but. Butinai female seklos. Zinoma geriausiai kad ilgai nezydetu ir kuo greiciaugaleciau
Atsibodo barygas remt, ir siaip lt trukumas siuo metu ant to pas mane, o as daznai parukau.
Kada siunteis? Gąsdini mane, nes aš šiandien kaip tik užsisakiau jų :SMarshall rašė:Siunciaus is greeno skelu, netakeliavo. Dabar galvoju registruotu laisku siustis, bet pas mane is teismo registruoti laiskai atplesti ateina.
Kokia ta bauda jeigu suprastu kad siunciuos seklas?
Ne i tema biski. Turiu 400w hps setupa, spinta 60x80 aukstis 160, ka apie tuos air potus manot? Galvoju 2 ar 3 augalus bandysiu sutalpint, bet padorius tokius. Kokia veisle geriausiai tiktu? Indorui, kad daug ir stipri butu, kvapas irgi neturetu ziauriai stiprus but. Butinai female seklos. Zinoma geriausiai kad ilgai nezydetu ir kuo greiciaugaleciau
Atsibodo barygas remt, ir siaip lt trukumas siuo metu ant to pas mane, o as daznai parukau.
Sveikas. Tolimesni nurodymai pasirodo iškart po to, kai užsisakai. Taip pat ateina el. laiškas, tačiau ten nerasi sąskaitos, į kurią reiktų pervesti. Sąskaita būna iškart po to, kai užsisakai tinklapyjemodis rašė:Sveiki, is mr.green padarius uzsakyma tolimesni nurodymai ateina i emaila?
Dirba visu pajėgumu! Balandžio vidury naujas asortimentas (papildymas) - tiesiog nuostabuGanjaG rašė:jo mr.green gal nebedirba?