Sėklos
-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Re: Sėklos
Hmmmmm, o tai kaip įsitikinti kad ne scam'as
Nemanau, kad realiai čia viskas.

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

man atrodo kaip fancy shiny shit 

man jau pirmas dalykas krito į akį: nėr lietuviškų rašmenų, ir yra klaidų. Ar galima pasitikėt? mano nuomonė - ne. 
Na bet kai koks turtuolis išmėgins, turbūt sužinosim..

Cia tas pat skameris varikite ji lauk. Jis jau uzpipina kiek viena pavasari sukuria svetainiu ir pasipelno is neisprususiu ir patiklu zmoniu!!!Jah rašė:man jau pirmas dalykas krito į akį: nėr lietuviškų rašmenų, ir yra klaidų. Ar galima pasitikėt? mano nuomonė - ne.
Hehe, būvau teisus. Na gerai, chebra grūzinam ta scameri. 

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
gal zinot mazu veisliu? paciu maziausiu, kuria galeciau nusipirkti is mrgreen'o?
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Patikimas ir patikrintas siuntimas ir kainos neblogos http://www.marijuana-seeds.nl
Siunčia paminkštintame voke, laiškas ateina į Lietuvą maždaug per 4 dienas, atsiimti reikia pašte.
Yra neblogi rinkinukai pvz: 30 sėklų:10 White Widow, 10 Crystal, 10 Ice ir 5 Mazar kaip bonusas. Kaina $87USD, gaunasi už 10 sėklų $25USD.
Siunčia paminkštintame voke, laiškas ateina į Lietuvą maždaug per 4 dienas, atsiimti reikia pašte.
Yra neblogi rinkinukai pvz: 30 sėklų:10 White Widow, 10 Crystal, 10 Ice ir 5 Mazar kaip bonusas. Kaina $87USD, gaunasi už 10 sėklų $25USD.

is mr.greeno uzsisakiau seklu ir db galvoju, gausiu i pasto dezute ar reiks eiti pasiimt i pasto skyriu ?
Kiek mokėjai už siuntima?
Rinkaus 5 svarus 

Tau atneš į namus paštininkė ir dar reiks pasirašyt, nes gausi registruotą laišką.
Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
tai, kad ne visada atneša į namus
priklauso nuo paštininko/ės. būną įmeta tiesiog į pašto dežutę lapelį, kad reikia atsiimti siuntini pašte pristatant asmens dokumentą. 

Aha, tai nepriklauso nuo to, registruotas laiškas ar ne. Būna visaip.
Jei tuo metu nebūna nieko namie, kas galėtų atsiimt siuntinį, tada ir įmeta tą lapukąJah rašė:tai, kad ne visada atneša į namuspriklauso nuo paštininko/ės. būną įmeta tiesiog į pašto dežutę lapelį, kad reikia atsiimti siuntini pašte pristatant asmens dokumentą.

Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
Tai kokia jusu nuomone apie gonzo.lt? Kas nors bandete siustis?
-
- Ekspertas
- Reputacija: 18
Siųskis nesukęs galvos. Tikrai patikimas,laiko patvirtintas shopas 

Geriausias vaistas nuo visų ligų 

Is gonzo du kartus siunciaus, du kartus turiu identiska situacija. Is 3 gautu seklu sudygo po 2, ikisus i zemes isdygo tik po 1 augaliuka. Vienareiksmiskai nieko neteigiu, kad blogos seklos ar pan, nes realu, kad taip atsitiko del mano nesugebejimo daigint. Db laukiu is mr.greeno seklu ir paziuresiu kokia tada turesiu situacija del savo (ne)mokejimo daigint
O siaip viskas toliau su juo gerai. Zmogus kulturingas, saziningas. Siuntini atsiuncia taip kaip tau patogu ir tarkim mano situacijoje jau ta pacia diena stoty ejau pasiimt siuntinuka.
P.s kiek mazdaug tenka laukti siuntinio is mr.greeno ?:)

O siaip viskas toliau su juo gerai. Zmogus kulturingas, saziningas. Siuntini atsiuncia taip kaip tau patogu ir tarkim mano situacijoje jau ta pacia diena stoty ejau pasiimt siuntinuka.
P.s kiek mazdaug tenka laukti siuntinio is mr.greeno ?:)
Dekui uz atsakymus 

Ir dar vienas klausimas , dabar bus pirmas kartas outdoor ir jeigu as laistyciau 1 karta per savaite tai cia nieko blogo nebutu?
Ir dar vienas klausimelis
jeigu nesunku pasiziurekit gonzo.lt ir patarkit kurios rusys tiktu pirmam auginimui kuriam nereiktu daug ziniu. Dekui is anksto 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 7020 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 19 Atsakymai